U sredu bile krenule evropske berze da se lome zbog novih zatvaranja usled korone, ECB odmah reagovao stimulusom, kažu nadoknadiće preduzećima 75% štete od korone, sve se primirilo. I ovde je Mitsotakis obećao milijardu i po evra pomoći. :zgran: Podignem juče sa ATM-a 500 evra, izbaci mi sve ganc nove pedesetice, sve sa bliskim serijskim brojevima, pravo iz štamparije došle, eto odakle pare. Kad se frka oko korone okonča, ja ne vidim kako možemo da izbegnemo inflaciju. Ja polako postajem nervozan sedeći u kešu, ali moram da strpljivo sačekam vesti da li da kupujem kuću ili zlato.
Nepoznanica u svemu ostaje Amerika, tamo nikako da se dogovore oko stimulusa, a i svi su nervozni oko izbora u sredu. Pogledaj SPX, pravi školski M pattern, FU smirk pre nego što ti pokupi pare. Vrlo slična situacija kao u februaru, čak se i cene zlata i nafte identično ponašaju. Ne kažem da će opet ponoviti isto, ali ozbiljna pretnja postoji. Ako Dump pobedi, ja sam bullish. Ako izgubi, taj je tip koji svašta može da uradi. Dovoljno je samo da ne dozvoli stimulus do kraja mandata kako bi uvalio vruć krompir sledećoj administraciji.