Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Супачи & анти-супачи сезона 2
Занимљив завршетак сезоне, а сама сезона је добра.

Али превод СУПАЧ?!?! ...Шта рећи?
(За неупућене - the boys).
Poslato sa Nova 5T pomoću Tapatoka
I ja sam zbindžovao 2 sezone, ali sa eng titlovima. Polomio sam se dok mi Butcherov sleng nije malo ušao u glavu, ali sve je bolje od supača [emoji16] Prva sjajna, druga uglavnom dosadnjikava ali preživeo sam.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Nema degradacija HBO veze sa Trump-om već što je firma (tj čitav Warner Media) prodata AT&T nakon čega je dosta bitnih ljudi dalo otkaze a na čelo firme došao lik za očiglednom filozofijom kvantitet a ne kvalitet i postavio ciljeve da se juri mlađa publika koja nema pažnju da gleda TV duže od 20 minuta.

Poslednja izmena:
A šta je to SUPAČ?

Ako je neko poceo da gleda Away na Netflixu moze i da prestane, otkazana serija nema druge sezone.

Prosto neverovatno. Razne gluposti snimaju, a ovako nešto otkažu. Nepoštovanje prema publici definitivno. Isto tako rade prevod za razne nove gluposti, a za popularne serije ne. A uredno naplaćuju, baš ih briga.

Poslato sa SLA-L02 pomoću Tapatoka

Prosto neverovatno. Razne gluposti snimaju, a ovako nešto otkažu. Nepoštovanje prema publici definitivno. Isto tako rade prevod za razne nove gluposti, a za popularne serije ne. A uredno naplaćuju, baš ih briga.

Poslato sa SLA-L02 pomoću Tapatoka
Nema tu sentimentalnosti, poštovanja. Ono što nije popularno se otkazuje. Sve je to biznis.

Seriju sam pogledao. Malo mi previše sentimentalno. Puno nepotrebne drame.
Voleo bih da vidim nastavak priče, ali mi nije preterano žao što je otkazana.

Uzeo da gledam Star Trek Discovery, ajoj majko mila.. Napravise maltene sapunicu od serije, a tek sto su udarili na diverzitet za sve pare.. SJW, pe-.. gej populacija, izmiksovani sa svim "rasama" zemaljskim i vanzemaljskim. Ne preporucujem.
A šta si ti majke ti do sada gledao ako si gledao i jednu Star Trek seriju? Poenta njihova je uvek bila multikulturalnost.

Sent from my SM-T720 using Tapatalk

@f4bles, daj ne brani ih leba ti.. Toliko forsiraju tu pricu u Diskaveriju.. Samo jos da krenu ko tinejdzeri da ubacuju "like" i "oh my gawd" u svaku recenicu pa da se skroz zakopaju :S:

Ja sam svuda cuo da je discovery u tom fazonu, pa nisam ni pocinjao da gledam.
Sa druge strane, uzeo da gledam Corporate. Kratke epizode, meni su sasvim OK za sada.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

ja po prvi put gledam 'The Wire' .. dosao sam do cetvrte sezone, epizoda ili dve dnevno. Ispunjava ocekivanja, karakteri su zaista lepo razradjeni, uz neke manje nelogicnosti koje ipak ne kvare opsti utisak. Druga sezona i dokeri omiljena, fenemenalno su prikazali taj svet za sebe.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

+1 i meni je druga sezona omiljena!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

The Wire....svaka sezona je prica za sebe ali se prikljucujem utiscima da je sezona 2 remek delo!

Chris Bauer kao Frank Sobotka objasnio stvari.

Takodje odlican u totalno drugom okruzenju The Deuce (sve 3 sezone)

Završio Sopranove, još sam pod utiskom. Nisam ih gledao ranije. Ta produkcija sa kraja devedesetih i početka dvije hiljaditih je stvarno vrhunska. Dvoumim se sad između Žice i Dva metra pod zemljom koje takođe nisam ranije gledao. Ne znam šta bi mi sad bolje leglo poslije italijana!?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa wire je daleko slicnije tematike nego six feet under ali oba su must watch

Wire bez razmisljanja, pa posle nje Prljavu Znacku.. [emoji6]

Znam da sam u manjini, ali ja sam Žicu počeo da gledam, gledao par epizoda na silu i nije mi legla. A Sopranovi su mi jedna od omiljenih serija tog žanra. Tako da o ukusima ne vredi raspravljati.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

probace se posle zice. jel neko gleda Fargo S4? da li je na nivou prethodnih sezona?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

^ Ok je...na istom je nivou, uz neizbežni Black Lives Matter dodatak...

Tehran:
Ko normalan bombarduje nuklearnu elektranu?? Da li su oni nacisto poludeli??? Jedno je da si u sukobu sa nekom drzavom, ali da otrujes pola planete....

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Tehran:
Ko normalan bombarduje nuklearnu elektranu?? Da li su oni nacisto poludeli??? Jedno je da si u sukobu sa nekom drzavom, ali da otrujes pola planete....

Pa to je ...
... radio Izrael kad je bombardovao nuklearku u Iraku koja je ipak bila u izgradnji i nije bilo verovatno nuklearnog ogriva u njoj.
A nasao bi se garant neki monstrum da zarad totalnog unistenja neprijatelja zagadi pola planete sve dok je ta druga polovina na onu drugu stranu, dalju od njih...

Tehran:

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Ne sastoji se nuklearna elektrana samo od reaktora. Postoji tu još gomila postrojenja bez kojih ne može da radi, a koja nisu opasna. Dovoljno je da se postrojenje za pripremu vode za hladjenje izbaci iz upotrebe i elektrana mora da stane. Cilj je da se spreči proizvodnja materijala za pravljenje atomskog oružja, a to se postiže zaustavljanjem rada reaktora.
Pozdrav

Odgledah prvu sezonu Snowpiercera, solidna 3 od 5 od mene.

Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk

U nedostatku bilo kakvog SF nastavio sam sa gledanjem novog Star Trek-a tačnije nove 3. sezone. Nije toliko loše ali može to mnogo bolje.
Jedna zanimljivost koju sam primetio da im je ostao samo jedan beli muškarac na brodu i to to gej :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno