Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ma probao sam sinoć. Ekran je perverzija, iPhone je smiješan pored njega. Dobijam ga za 970eur. To je ok cijena rekao bih.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако је са порезима и царином, више него добра цена...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

A tek ako ima i garanciju...

Послато са M2007J20CG уз помоћ Тапатока

Ima garanciju, to je cijena u radnji.

Odlična ponuda, kupuj i uživaj [emoji6][emoji112]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ich finde hier nichts komisch ;-)

Gesendet von meinem SM-T510 mit Tapatalk

Vi koji imate Snapdragon verziju, kakva vam baterija?

Izmedju 6,5-7h sota,otprilike kao na n10 plus Sd,mozda za niansu slabija ali bas niansu. Ja sam zadovoljan baterijom a prezadovoljan telefonom

Мени око 7 сати интензивне употребе(пубг, јутјуб, инстаграм, 4г,видео плејер и све редно), ако сам ван куће и умерено коришћење завршавао сам дан са 40 - 45%, све зависи од корисника

Neka i drugi iznesu svoje misljenje,ja sam samo ubio fb i insta i rutinom namestio da kad sam na wifi tel ode u 2g ,osvezenje na 96hz mada nisam primetio razliku ni na 120 sto se baterije tice. Po mom misljenju najkompletniji tel do dana danasnjeg

Ја сам ставио на медиум пауер сејвинг мод са увек укључених 120 херца, поставили су раније на овој теми линк како то да се подеси и стварно се осети разлика, нисам спреман на компромисе и кад сам дао толике паре хоћу да користим све могућности овог телефона, штета је "штројити" освежавање и остало..

A power saving nije strojenje? Pa to je gore po meni nego da smanjih osvezenje sa 120 na 96,tesko da ces primetiti razliku izmedju 96 i 120 bar je ja ne vidim posto su mi animacije namestene na 0,35

A ja povećao animacije na 1.20 [emoji16]

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

A power saving nije strojenje? Pa to je gore po meni nego da smanjih osvezenje sa 120 na 96,tesko da ces primetiti razliku izmedju 96 i 120 bar je ja ne vidim posto su mi animacije namestene na 0,35
Главно је код павер сејвинга што ограничава брзину процесора, пошто је 865+ довољан за игре и на хбоксу, ради све савршено, бар мени

Meni je N20U Snapdragon (HK verzija) najbolji android koji sam ikada koristio (a imao sam sve S i N serije od Samsunga , probao i ostale proizvođače... ) . Ništa ne štedim , sve je u full pogonu: 120hz , AOD , GPS, WIFI + 4G stalno, sinhronizacije ,režim energije "optimizovano" , Sve društvene mreže ... I baterija dan ipo sa 6,5h do 8h SOT-a .

Послато са SM-N9860 помоћу Тапатока

Evo i mene u.društvu :) Sinoć ga uzeo, za sad utisci sjajni. Isto HK verzija sa SD, 12/256 5G.

Nikada nije ovoliko clanova uzelo neki model samsunga sd varijantu,samo napred

Vala bas, nikada, bili smo retki :D pa zato i sluzi forum izmedju ostalog, da uverimo ljude da je SD ipak bolja kupovina, uz odredjene rizike jel :D

Od vas koji ste uzimali poklon kontroler za xbox, kako vam je stigao kod za Game Pass?
Kontroler sam povezao, sve super, samo nemam nigde pass... [emoji3166]

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Ima li potrebe da se instalira Gcam?

Odkud sad ovoliko SD verzija Note/Samsunga kod nas da se kupi, KP?

Послато са SM-A315G уз помоћ Тапатока

Pa shvatili trgovci da ljudi traze i kupuju SD valjda :D cak i po radnjama se pojavili xD

Sve je to super al dati 1000e za tel bez ikakve garancije a pritom realno kupite dva n10+ polovna u mint stanju hehehe.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I n9 i n10 llus i ovaj su mi sd,ex vise ni da mi poklone,drazi su mi zivci

Takodje Dule. Grejalica, neka hvala :S

Sve je to super al dati 1000e za tel bez ikakve garancije a pritom realno kupite dva n10+ polovna u mint stanju hehehe.

Dobro druže dokle više o toj garanciji?! Meni više vredi ljudska reč nego 1001 papir i ako čovek kaže da ima garanciju i da će završiti ako bude neki problem ne vidim čemu konstantno ponavljanje. U krajnjem slučaju broj ljudi sa takvim telefonima u ovoj temi može dovoljno da ti kaže.
I n9 i n10 llus i ovaj su mi sd,ex vise ni da mi poklone,drazi su mi zivci
Tako i nikako drugačije [emoji6][emoji847][emoji56][emoji106]

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nisi ti mene razumeo,a i ti sto daju garanciju na rec vazi dok ste tu da kupis telefon,cast izuzetcima.Ja sam samo dao poredjenje ipak dati 1000e za tel koji kod nas nema garancije nije malo,prevelika je to uopste cena kao sto sam gore naveo primer.Kad se dobro slegne cena na oglasima onda ima neke logike.

Cena se vec slegla a da se slegne na 500e sigurno nece a sto se tice garancije lepo ti je @Proday objasnio,nema potrebe da vise raspravljamo o tome. Kupis lepo dva note 10 plus ex sa garancijom i uzivas u dobrom signalu i bateriji

Nazad
Vrh Dno