Evo ja sam imao njihovu uslugu dve godine i mogu reći da su takođe jajare jer dok su imali monopol u naselju u kom živim bilo ih je baš briga za korisnike - da isti postoje setili su se tek kad su prošle te dve godine i kada je prestao njihov monopol te su i drugi mogli da ponude svoje usluge, što je bilo kasno jer su mnogi otišli od njih. Tako nešto će se desiti i SBB, mada s obzirom na sve mislim da oni to ne shvataju ozbiljno niti se potrišu mnogo.
Suma sumarum - po pitanju jajarenja i brige za korisnika u odnosu na brigu užas profitom potpuno su isti tj. duplo golo.
Dugi niz godina sam imao njihovu televiziju, internet nikada jer tu gde sam ja ne radi ali nikako, komsija ima neki lud paket sa nekim nenormalnim brzinama ali samo na papiru. U praksi to nikada nije video, evo vec dve godine ratuje sa njima zbog toga, umunjuju mu racune za po 6-7 neseci da ne placa, do sada su vukli kablove sa vise razlicitih lokacija i uvek ista prica a placa skupo. Probavali da dobiju brzinu na lap topu, na tabletu, na telefonima sposobnim za tw brzine, na mojoj kucnom racunaru ja odneo kod njega koji moze da propusti sve do 1 giga ali mrka kapa. Oni donosili njihove racunare posto su bili ubedjeni da mi nemamo odgovarajuce uredjaje pa zato net ne radi full brzinom, ali i kod njih corak ne radi.
Ja sam prosle nedelje zvao da predjem kod njih na duo light paket da imam do 100 mega i obican start tv mi traze 3100 dinara a o gratis mesecina su se pretrgli kada sam ih pitao, daju mi citav jedan mesec free.
Mts jeste jajara ali sbb je 4x vise jajara.
da, ali je off topic, vec sam zbog toga banovan. tema je o sbb.
Ako je tema sbb cemu onda pljuvanje po mts-u, to isto radis u orion temi. Ako imas sta reci da napravimo novu temu o mts-u za raspravu uz dozvolu admina ili moderatotora?
Poslednja izmena: