Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma *mjau**mjau**mjau**mjau*m im mater. Napusicu ih kurtzem cim ustanem. *mjau**mjau**mjau**mjau*m ti sbb i *****, najgori su.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Na HBO Go sajtu lepo piše za svaku stvar iz kataloga do kad je dostupna. Sadržaj se licencira i iznajmljuje na određeno vreme. Dexter nije serija iz HBO produkcije već je Showtime, logično da neće biti dostupna "u beskonačno" kao HBO Originals...

Koliko vidim na brzinu na Eon mobilnoj aplikaciji nigde nema prikazano u interfejsu aplikacije do kog datuma je nešto dostupno (a koliko se sećam taj podatak definitivno šalje server...). Da li je isti slučaj sa SmartTV app ne znam napamet.

SBB apsolutno nikakve veze nema sa sadržajem tih kataloga samo su platili za pristup istim. Licenciranja i distribuciju ugovara HBO Europe.

Ako ćeš na nešto da se žališ SBB-u onda traži da dodaju u interfejs Eon aplikacija taj podatak o datumu isteka, kao što postoji na HBO Go sajtu.

Poslednja izmena:
Na HBO Go sajtu lepo piše za svaku stvar iz kataloga do kad je dostupna. Sadržaj se licencira i iznajmljuje na određeno vreme. Dexter nije serija iz HBO produkcije već je Showtime, logično da neće biti dostupna "u beskonačno" kao HBO Originals...

Koliko vidim na brzinu na Eon mobilnoj aplikaciji nigde nema prikazano u interfejsu aplikacije do kog datuma je nešto dostupno (a koliko se sećam taj podatak definitivno šalje server...). Da li je isti slučaj sa SmartTV app ne znam napamet.

SBB apsolutno nikakve veze nema sa sadržajem tih kataloga samo su platili za pristup istim. Licenciranja i distribuciju ugovara HBO Europe.

Ako ćeš na nešto da se žališ SBB-u onda traži da dodaju u interfejs Eon aplikacija taj podatak o datumu isteka, kao što postoji na HBO Go sajtu.
Не посећујем HBO сајт. А сбб мора неку евиденцију да води.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

@ Nidzakv, sbb nema veze sa sadrzajem na HBOu, samo nam pruza pristup usluzi i naplacuje je, tako da slobodno pisi HBO Adriji na fb,tviteru mozda mogu da ti ustupe kod za gledanje ostalih epizoda bilo je prica po tviteru da su ljudima izlazili u susret. Meni je super ne placam sbbu hbo ali ga gledam jer imam u telenoru paket sa hbo go dodatkom pa njihova hbo go app radi savrseno na sbb mrezi.

@ Nidzakv, sbb nema veze sa sadrzajem na HBOu, samo nam pruza pristup usluzi i naplacuje je, tako da slobodno pisi HBO Adriji na fb,tviteru mozda mogu da ti ustupe kod za gledanje ostalih epizoda bilo je prica po tviteru da su ljudima izlazili u susret. Meni je super ne placam sbbu hbo ali ga gledam jer imam u telenoru paket sa hbo go dodatkom pa njihova hbo go app radi savrseno na sbb mrezi.

Isti slučaj, bacim HBO go s telefona na EON box i savršeno miroruje na tv-u. Hvala Telenoru!

Zasto jednostavno ne instaliras aplikaciju hbo go na box i gledas bez da castujes sa felefona

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Pravo da ti kažem, nisam probao, ne koristim EON box u punom kapacitetu, malo me mrzi. Probao da skinem aplikaciju direkt na tv, ali ne mogu da se krećem po meniju da nađem opcije, možda jer je tv iz 2015. godine, zatim pogubim živce i brže mi bude na dva klika s telefona.

Zvali opet nude da predjem sa Trio Silver na Eon. UO istekla pre 4 godine. 8 god korisnik SBB-a. Ovog puta nisu tutkali pinkove kanale kao pre 15 dana. Gospoja se jedva cula od kakofonije glasova u pozadini, dave stare korisnike k'o blesavi. 5 minuta smara sa pricom kako je povlastica preci na EON, bas je istrenirana. Sacekam da zavrsi i trazih 6 meseci po dinar, nisu hteli da daju - ja reko' dobro odoh na MTS 12 meseci po dinar i do vidjenja.

Ako ja npr raskinem ugovor sa SBB, da li moja supruga na istoj adresi može da zaključi novi i da bude tretirana kao novi korisnik (6mes po 1 din) bez čekanja od koliko već meseci?

. Sacekam da zavrsi i trazih 6 meseci po dinar, nisu hteli da daju - ja reko' dobro odoh na MTS 12 meseci po dinar i do vidjenja.

Zovu i nude samo onima za koje imaju informaciju da na lokaciji postoji mts opticka infrastruktura kao alternativa. Tamo gde ne postoji, ladni su ko spricer kada se preti odlaskom od njih :)

Ako ja npr raskinem ugovor sa SBB, da li moja supruga na istoj adresi može da zaključi novi i da bude tretirana kao novi korisnik (6mes po 1 din) bez čekanja od koliko već meseci?
I mene ovo interesuje. Da li je neko zapravo raskinuo ugovor vratio opremu i da je sutra otišla lepša polovina i potpisala novi ugovor? Iz priča sam čuo da može ali da li neko moze da potvrdi?

@emaremare @jaksa

moze, kod mene je cale bio potpisnik, pa se uradio raskid i potpisao sam ja.
preko akvizitera odradjeno...

momci dosli i samo postavili nove uredjaje, a cale vratio stare u poslovnici prilikom raskida.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mene su zvali iz SBB-a i nudili mi standardne beneficije za novi ugovor od 2 godine. Ja sam tražio 6 meseci gratis, uz uslov da prebacim ugovor na suprugu kao novog korisnika. Kategorički su odbili i rekli da je to nemoguće. Čak su pominjali neke članove zakona. Probaću sa akviziterom.
@Slypire
Da li ću da ti napravim problem ako te pomenem akviziteru? Naravno, ne po imenu i prezimenu, već da mu pokažem post na forumu.

^ pisao sam na pp

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Od tebe kao starog korisnika već uzimaju pare, a novog žele da ubace u kolo [emoji3]

Tako je, ali ja kao redovni korisnik nisam pod obavezom i dobra je šansa da odem na npr mts.

Mene su danas zvali i kao starom korisniku ponudili 4 meseca po 1 dinar. Ako se slažem s tim, treba da pišu pa da vide d ali će da odobre. Nisam pristao za sdaa

Dopisivanje i razgovori sa SBB su frustrirajući. Ako neki akviziter sbb ovo čita molim da me kontaktira preko pp.
Ja inače nisam imao nameru da ih oduvam ali su počeli da me nerviraju pa nije uopšte isključeno da odem na mts i uzmem eon porodični za 500 din. Ako uopšte uzmem.

Pošto je Superset ukinut, šta se dešava sa pogodnostima tj. paketima koji su mogli da se koriste tokom trajanja Superseta i svime ostalim (gledanje svih HBO i Cinestar kanala etc) - jel se oni ukidaju ili ostaju ali se njihovo dalje korišćenje naplaćuje po tarifi dodatka?

Dopisivanje i razgovori sa SBB su frustrirajući. Ako neki akviziter sbb ovo čita molim da me kontaktira preko pp.
Ja inače nisam imao nameru da ih oduvam ali su počeli da me nerviraju pa nije uopšte isključeno da odem na mts i uzmem eon porodični za 500 din. Ako uopšte uzmem.
Danas su me zvali, koje priče. Stvarno korisnike smatraju glupim i neinformisanim.

pokusavaju, pa koga navuku laznim obecanjima. Mene su dva puta upecali i pokusavali su desetak puta i za novi eon. Razmisljao sam eventualno o paketu za sve mreze, ali nemam vise zivaca za njih.
( a ni oni u mts nisu nista bolji ... drugo pakovanje.) mozda eventualno kasnije razmislim ako prepolove cene i uvedu pravi prepaid.

Meni su rekli da dobijam vrlo dobru ponudu jer 6 meseci dobijaju samo novi korisnici, a meni daju 4 gratis. Ja sam rekao da je kod mene prošla optika Supernova i MTS imam zakačen za kuću (sve je istina) i verovatno zbog toga mi nude skoro pa kao da sam novi korisnik. Ok ušteda 14500 za 4 meseca ali naspram 55000 u Supernovoj... b.e.m li ga. Mislim da ću da odem u Supernovu. Sinovljev školski drug prešao u Supernovu pre 15 dana i kaže sve super do sada. Verovatno meni SBB daje to što ne daje drugima jer imam u ulici i MTS i Supernovu i SBB + me cimaju iz Oriona, dakle imam 4 mogućnosti.

pokusavaju, pa koga navuku laznim obecanjima. Mene su dva puta upecali i pokusavali su desetak puta i za novi eon. Razmisljao sam eventualno o paketu za sve mreze, ali nemam vise zivaca za njih.
( a ni oni u mts nisu nista bolji ... drugo pakovanje.) mozda eventualno kasnije razmislim ako prepolove cene i uvedu pravi prepaid.

Druze cemu to pljuvanje iz teme u temu mts-a? Ok svi znamo da imaju najjace cene imaju svojih losih trenutaka dosta ali isto tako imaju dosta dobrih stvari u kojima su dobri pa cak sta vise odlicni.

Njihov net ne bih menjao nizasta drugo a da nije optika, mada ja ni sa njihovim vdsl nisam imao problema, net kod njih mi nije nikada puko osim ako nisu oni nesto radili na mrezi ili se desila neka havarija. Brzine na vdsl-u su mi uvek bile ono sto sam placao sam dobijao.

Jesi ti imao uospte njihovu uslugu i koliko ili ides samo tako reda radi pa ih pljujes?

Poslednja izmena:
Evo ja sam imao njihovu uslugu dve godine i mogu reći da su takođe jajare jer dok su imali monopol u naselju u kom živim bilo ih je baš briga za korisnike - da isti postoje setili su se tek kad su prošle te dve godine i kada je prestao njihov monopol te su i drugi mogli da ponude svoje usluge, što je bilo kasno jer su mnogi otišli od njih. Tako nešto će se desiti i SBB, mada s obzirom na sve mislim da oni to ne shvataju ozbiljno niti se potrišu mnogo.

Suma sumarum - po pitanju jajarenja i brige za korisnika u odnosu na brigu užas profitom potpuno su isti tj. duplo golo.

Ako sam do sada imao "Digitalni Trio Gold Extra" i sa njim (što se tiče TV-a):

- D3 Mini
- 2 x onaj CA Modul
- EON TV App
- 5 x "običan" EON App

i sada pređem na "EON Premium"...

Šta ću imati od ovoga gore? Sve isto, osim što će D3 Mini biti zamenjen EON Box-om? Jel tako?

U pitanju je Beograd.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno