D
Mora se isključiti SVM za to čudo? Onda nemam za čim da žalim što nisam išao na Zen 2 :d
Pa dobro si prosao, kod mene nece preko 4125mhz ali ja vcore nisam dizao preko 1.26vPonovo sam testirao
Pogledajte prilog 290513
Ti si ubo bas dobar primerak svaka cast.Pogledajte prilog 290521
Evo i kod mene na R5 3600. Solidan overclock. LLC sam u biosu podesio na 2/5 jer sam konstatno dobijao upozorenje prilikom prvog testiranja da smanjim vrednost LLC-a, sa 3/5. Ko zna, možda je 3/5 overkill za R5 procesore. Uglavnom sa LLC-om na 3/5 skor u CB20 je bio 3922, CCX1 4425, CCX2 4375, a Vdroop nije isao preko 0.5%. Na LLC 2/5 Vdroop je isao i do 2% prilikom testiranja.
Ti si ubo bas dobar primerak svaka cast.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Na istom sajtu imas novu verziju programa, u novoj verziji idi na diagnostic prvo i program ce sam da ti namesti parametre, posle ides na start . Program trazi agesa 1.0.0.4 tako da proveri jeli imas bios verziju koja ima taj patch.Meni stalno prijavljuje da smanjim LLC (Ploca Tomahawk Max, R5 3600), pa sam sa 3 smanjio na 2, pa na 1, i opet je prijavljivao, na otprilike 18 koraka dijagnostike mi je vdroop jednom bio 1.1%, inace ili 0 ili 0.5%
Na kraju dijagnostike mi je rekao da imam silver cpui kada sam kliknuo start, posle 2 testa se komp resetovao. Jos ima tu da se unapredjuje, za sad mi je sve na auto i radi bez ikakvih problema.
Edit: Na netu sam nasao da je poruka za smanjenje LLC bug, pa sam ostavio na 3, prosao je 18 krugova dijagnostike i komp se samo resetovao.
Ta ploca nije izasla u prodaju sa out of the box ryzen 3xxx suport, moraces da vratis stari cpu pa flesujes bios ili da ze zezas preko usb-a ako nemas vise stari cpu.Jel hoce komp da ne daje sliku ako se stari ryzen 3 1200 zameni za Ryzen 5 3600 bez apdejtovanog biosa?
Brat menjao komponente, stari procesor prodao, stavio nov, ali slike nema? Stavio i novu graficku, ali nije do nje, probano je sa drugom, isto nema slike.
Dok procesor ne mozemo da nadjemo drugi da vidimo da li je do toga.
Decko sto je menjao komponente kaze da je zbog Biosa jer nije maticna apdejtovana sta li vec...
Maticna je B450 PRO MSI
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Uzecu R3 1200 u prodavnici, odradicu fles, pa cu reklamirati procesor i traziti povrat novca, ja druge nemam u ovoj situaciji.
Necu stavljati pastu niti ista, odradicu to u par minuta i spakovacu ga za nazad.
Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari