Jel ima neko problem sa proximity senzorom u toku razgovora? Malo radi, malo ne radi i to u toku istog razgovora.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li opcija snimanja razgovora na ios-u?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Možda bi mogli, kad pišete o dobrim ili lošim stvarima da napišete i o kom je telefonu reč.Nema samo jedan tel. IOS14
Jel ima neko problem sa proximity senzorom u toku razgovora? Malo radi, malo ne radi i to u toku istog razgovora.
Konacno mi je proradilo pametno punjenje, stavim ga prije spavanja u 23:00h i on oko 4-5h krene sa punjenjem od 80% do 100%, super stvar.
Meni jos nije stigao update
Ja, izluđuje me 🙂 Često mi se upali ekran zbog neke notifikacije u toku poziva ali se ne ugasi. Instaliram sada 14.0.1 pa ću videti da li je i dalje prisutan problem.
Još jedan bug koji je izazvan novim feature-om. Pošto sada notifikacija o pozivu ne zauzima ceo ekran dok je telefon otključan, ako prihvatim poziv, ostajem u aplikaciji u kojoj sam i to vrlo često sa uključenim ekranom gde obrazom klikćem po ekranu.
Može li se ikako isključiti paljenje ekrana zbog notifikacija dok sam u pozivu i koristim telefon normalno, na uhu?
Ja na 14 imam sledece bugove:
- kada mi stigne email na Gmail-u, pojavi se notifikacija na ikonici. Udjem u Gmail, procitam mail, obelezen je kao procitan, izadjem, i jos neko vreme na ikonici stoji kao notifikacija. Nekada se ponasa ovako, nekada ne.
Upravo tako, svakom novom verzijom prestaju da budu ono sto su nekad bili i to sad vise ne mogu da opravdaju ni sa cim a pogotovo cenom.Ne mogu reci da m inesto ne radi, baguje ili slicno ali sve sto dolazi u poslednje 2,3 g je nekako mlako i siromasno. Android takav od verzije 7 , zato sam i presao ovamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari