Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Ne znam kako da ti pomognem, kod mene sve normalno radi.
Jedino da obrišeš sve pa probaš iznova ja sam sve odradio preko vanced manager i sve šljaka

Sent from my LIO-L29 using Tapatalk
To je radilo do prije zadnjeg software update_a...to je isto kao i sa GMSom...prije zadnjeg update si mogao instalirati i sve radi čak i nakon zadnjeg update_a...ali ako sad izbrišeš GMS ne možeš ga ponovo instalirati dok ne napraviš software downgrade. Isto kada bi se sada odjavio iz vanced_a vjerojatno se više ne bi mogao prijaviti.

Gesendet von meinem ELS-N39 mit Tapatalk

Imaš pravo. Mada, dosta aplikacija koje mogu da se sideload-uju izbacuje tu poruku, ali ipak rade.

Poslato sa ELS-NX9 pomoću Tapatoka

Imaš pravo. Mada, dosta aplikacija koje mogu da se sideload-uju izbacuje tu poruku, ali ipak rade.

Istina, recimo meni Adobe Lightroom i Photoshop izbace sličnu poruku ali samo kod prvog pokretanja i dalje rade normalno ali opera svaki put.

Ova opera za koji sam ti poslao link ne izbacuje poruku svaki put [emoji6]

Mene jedino nervira sto ne mogu da nadjem neki browser da mi sinhornizuje bookmarks sa google chrome na racunaru
Pa ova opera može što je predložio dr. iggy...ja sam sredio za 5 minuta. Na PC otvoriš Chrome...napraviš bookmarks export kao file zatim instaliraš operu...napraviš account....i importiraš bookmarks odabirom file_a. Na telefonu instaliraš operu...prijaviš se istim account_om kao na PC_u i sinkroniziraš. Nakon 1-2 minute bookmarks se pojave na telefonu.

Upravo sam skužio da mi ne radi GPS...ne može se ni Huawei kompas kalibrirati. Znam da je radio prije i izgleda da je posle zadnjeg update na 10.1.0.156 prwstao [emoji2959][emoji2959][emoji2959] Ima li još tko sličnih proplema.

Upravo sam skužio da mi ne radi GPS...ne može se ni Huawei kompas kalibrirati. Znam da je radio prije i izgleda da je posle zadnjeg update na 10.1.0.156 prwstao [emoji2959][emoji2959][emoji2959] Ima li još tko sličnih proplema.

Posto vidim da imas toliko problema, evo da te resim muke, das tvoj telefon, spakujes u kutiju jos 200 evra da se nadje usput i dam ti moj Mi 9T na kome sve radi savrseno sto ti hoces.

:D :D :D

Da si ponudio Nokiu 3210 mogli pi pričati o poslu...Mi9...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moj P40Pro+ da koristim samo i isključivo kao kameru/fotoaparat...eventualno da mogu obaviti poziv...je još uvijek svemirski brod naspram ne Mi9 nego Mi999 sa ili bez T.

Poslednja izmena:
Da si ponudio Nokiu 3210 mogli pi pričati o poslu...Mi9...[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Moj P40Pro+ da koristim samo i isključivo kao kameru/fotoaparat...eventualno da mogu obaviti poziv...je još uvijek svemirski brod naspram ne Mi9 nego Mi999 sa ili bez T.

Malo sale, bez ljutnje. Ma telefon je ne telefon nego telefoncina. Problem je sto Tramp napravio politicko sr*nje i poceo da im uvodi neke zabrane koje nisu osnovane, sve u cilju ako ne mozes da ih pobedis ti im udari zabrane jer ti se moze. Ovde licno mislim da nije politika imala toliko uticaja nego je to vise njegov neki licni hir kao eto moze mu se.

Sada ti jedino preostaje da sacekas clana bender_007 da zavrsi svoj program pa preko njega da zaobidjes sve zabrane i da konacno dobijes telefon u svom punom sjaju i snazi.

A nije samo Donald...i demokrati i republikanci su protiv huawei_a i njihovog monopola na 5G. Tako da i ako Donald izgubi izbore za huawei se vjerojatno neće ništa promijeniti.

Jel moze neko da mi kaze da li to kod Huawei i EMUI da kada hocete da spustite notifikacije od gore mora skroz od gore da se prevuce, ne moze sa pola ekrana? Ili sam ja to lose procitao?

Jel moze neko da mi kaze da li to kod Huawei i EMUI da kada hocete da spustite notifikacije od gore mora skroz od gore da se prevuce, ne moze sa pola ekrana? Ili sam ja to lose procitao?
Tako je. EMUI je kopija iOS-a pa kada povučeš sa pola ekrana aktiviras EMUI verziju Findera - bas kao na iOSu.

Sada ti jedino preostaje da sacekas clana bender_007 da zavrsi svoj program pa preko njega da zaobidjes sve zabrane i da konacno dobijes telefon u svom punom sjaju i snazi.

Cisto sumnjam de ce bender_007 objaviti aplikaciju...13.09. je google "zatvorio rupe" kroz koje je prolazila autorizacija za dodavanje i prijavu google racuna...nema vise sa niti bez downgrade...tko je instalirao, instalirao je. Jedini nacin je instalirati virtualnu masinu na telefon pa tako koristit GApps.
Ali mozda gospodin bender zna nekakav nacin da otvori nove rupe !!!

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam de ce bender_007 objaviti aplikaciju...13.09. je google "zatvorio rupe" kroz koje je prolazila autorizacija za dodavanje i prijavu google racuna...nema vise sa niti bez downgrade...tko je instalirao, instalirao je. Jedini nacin je instalirati virtualnu masinu na telefon pa tako koristit GApps.

To je bas sr*nje, prvo sto mi je nesto kvrcnulo u glavi da menjam telefon... iako imamo odlican telefon Mi 9T sada me kopka da uzmem P40 Lite, nije da sam bas zavistan od Google servisa ali tako reci sve mi je tu pa ne znam kako bih se prilagodio tome da nemam Google u telefonu.

A da me pitas sada sto menjam telefon, eto tako mi nadoslo da idem sa konja na magarca. :)

Moram isprobati, prije par dana sam zadnji put test pravio. Ako stvarno ne radi da se odmah mogu kroz prozorce baciti [emoji23]

Sent from my Pixel 4 using Tapatalk

To je bilo za ocekivari,polako ce gasiti podrsku i za starije uredjaje sigurno,mnogo je ozbiljna igrica u pitanju da bi se Ameri zezali

Bio je to dug dan...kad bi moglo ovako na 4G...bilo bi to savršeno

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi treba mi mala pomoc.
U okviru mog paketavu Telekom Srbija imam besplatan internet u Mne ako prebacim na Mtel mrezu.
To sam prebacio pise mi M:Tel|mt:s
Ali nece da mi radi internet dok ne ukljucim "data roaming".
Pa ako moze pomoc kako da pravilno to podesim da se ne iznenadim racunom kad dodjem sa odmora.?

Pa mislim da bi trebalo samo da upalis data, mora da pise roaming ali mts ne bi smeo da ti naplacuje net koji koristis preko mtel mreze

Sent from my P30 using Tapatalk

Pozdrav ljudi treba mi mala pomoc.
U okviru mog paketavu Telekom Srbija imam besplatan internet u Mne ako prebacim na Mtel mrezu.
To sam prebacio pise mi M:Tel|mt:s
Ali nece da mi radi internet dok ne ukljucim "data roaming".
Pa ako moze pomoc kako da pravilno to podesim da se ne iznenadim racunom kad dodjem sa odmora.?

Kao što reče ssrki normalno je da moraš da uključiš data roaming da bi internet radio jer se nalaziš u roamingu ako si u CG a tvoja mreža je iz SRB.

Huawei P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
To je bilo za ocekivari,polako ce gasiti podrsku i za starije uredjaje sigurno,mnogo je ozbiljna igrica u pitanju da bi se Ameri zezali

Ma dajte vise ljudi sa tim banom i gubitkom podrdske. Neka mi neko navede jedan jedini razlog zasto bi banovali i starije uredjaje? I ovako su unistili Huawei, tolikog giganta, za nesto malo vise od godinu dana. Dovoljno ima je sto ne mogu da se sastave i izbacuju nove uredjaje. Nego da pitam nesto, kako ste zadovoljni snimanjem videa supruga bi presla na P40+? Hvala

Poslednja izmena:
Na P30Pro je bio katastrofa ali na P40 je odličan.

Ma dajte vise ljudi sa tim banom i gubitkom podrdske. Neka mi neko navede jedan jedini razlog zasto bi banovali i starije uredjaje? I ovako su unistili Huawei, tolikog giganta, za nesto malo vise od godinu dana. Dovoljno ima je sto ne mogu da se sastave i izbacuju nove uredjaje. Nego da pitam nesto, kako ste zadovoljni snimanjem videa supruga bi presla na P40+? Hvala

Znas koji je razlog, nema ga. Ali to je sada vise dokazivanje svoje sile i sta mogu. Hoce da ih uniste do te mere da ne mogu da se oporave.

To ti je isto kao slucaj sto se dogodio u NS kada je onaj lik onoga isprebijao i dok je bio u nesvesti ovaj mu izlomi podlaktice, a sto pa eto dokazivanje sile svima drugima koji bi sutra hteli da se svete.

Znas koji je razlog, nema ga. Ali to je sada vise dokazivanje svoje sile i sta mogu. Hoce da ih uniste do te mere da ne mogu da se oporave.

To ti je isto kao slucaj sto se dogodio u NS kada je onaj lik onoga isprebijao i dok je bio u nesvesti ovaj mu izlomi podlaktice, a sto pa eto dokazivanje sile svima drugima koji bi sutra hteli da se svete.

Kako mozes unistiti kompaniju blokiranjem necega sto je vec prodala? Nema tu veceg dokazivanja sile od sadasnje. Blokirali su im softver, spali su na Mediatek a i to je pitanje do kada, moraju da se oslone na BOE, Samsung i LG otkazali isporuku ekrana, Samsung i memorije, itd. itd. Gde ces veca ogranicenja i zabrane! Da ne pricamo da je ARM postao totalno americki. Kako zameniti youtube, instagram, facebook, itd ako i naprave Harmony OS opet nece moci da plasiraju te apk na tom sistemu, itd. Gotovi su oni odavno, samo se mi tesimo i pitamo na sta preci. Pad od 76% prodaje ocekuju u 2021-oj! To jest kazu i da nece plasirati telefone van Kine. Moze li dalje?!

Za razliku od tog lika, oni vode računa o imidžu. To što mi mislimo da su Ameri zlo ne znači da i ostatak sveta to misli.

Evo danas Tramp priča kako je okončao "visevekovni" rat Srbije i Kosova.

Ubijen je Huawei, stari telefoni dok rade - rade. Ionako imaju Google Spyware enabled, eto neke koristi.

Za razliku od tog lika, oni vode računa o imidžu. To što mi mislimo da su Ameri zlo ne znači da i ostatak sveta to misli.

Evo danas Tramp priča kako je okončao "visevekovni" rat Srbije i Kosova.

Ubijen je Huawei, stari telefoni dok rade - rade. Ionako imaju Google Spyware enabled, eto neke koristi.

Taj lik nije dokazao silu kako pišete, dokazao je brutalnost. Prava sila je kad si jak ali istu cuvas i upotrebis je kada je nuzno. Ne dokazujes silu kada je neko nemocan. Huawei je postao prejak, Kina pretendovala da bude prva ekonomija sveta za koju deceniju i ameri to uvideli i upotrebljavaju polako sve sto mogu. Inace americki narod jeste za postovanje ali ne i americka politika. Inace svi misle da je Americka politika zlo ali prejaki su da bi se neko suprostavljao. Ali nicija nije nije vecito gorela.

Poslednja izmena:
AMD je potvrdio da je tvrtka dobila licencu za prodaju svojih proizvoda nekim kompanijama s popisa Entity Liste međutim, AMD nije naveo tvrtke za koje su dobili dozvole. Možda je i huawei [emoji39]

Nazad
Vrh Dno