Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li može smart tv app da se koristi na drugoj mreži, znam da web i android app mogu...?

Ne koristi se pa da pozajmim od tašte[emoji6]

Može ali zavisi od mreže šta će biti dostupno.

Takođe, zvanično SBB je sebi dao za pravo da u takvo korišćenja smatra kršenjem Ugovora.

Postavio sam isto pitanje na SBB temi, ali možda je neko ko zna ne vidi tamo:
Da li je netflix app dostupan na eon boxu i kako radi?
Isto pitanje i za hbo go? Pogotovo me zanima kako ona radi, jer sma na nekom android boxu mogao da instaliram samo verziju za telefone, koja ima užasan interfejs, prilagođen telefonima.
Ili sve mora da se sideloaduje...?

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

HBO GO radi ok, mora sideload, Netflix ne radi.
Barem nije radio pre par meseci kad sam pokušao.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Od poslednjeg update-a eon box-a na android 9 HBO go može da se skine sa play store.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Ok, hvala. Netflix imam I na xboxu, ali hbo go ne, pa je to možda i bitnije.

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Meni je EON na 8ici. Nema za 9ku update. [emoji19]

Sent from my 3310 using Tapatalk

Meni je stigao box sa 9-kom.

Da li može smart tv app da se koristi na drugoj mreži, znam da web i android app mogu...?

Ne koristi se pa da pozajmim od tašte[emoji6]
Može ali zavisi od mreže šta će biti dostupno.

Takođe, zvanično SBB je sebi dao za pravo da u takvo korišćenja smatra kršenjem Ugovora.
Pomenuti EON je prijavljen van mreže, radi na mts-u, koji je takođe i moj provajder.

Mada to "kršenje ugovora" me brine, ne bih da se tašti zameram (manje će da boli ako platim još jedan EON van mreže).

Jeste, ali nije isto domaćinstvo, čak ni isto mesto, laik sam ne znam da li to mogu da utvrde pa da naprave problem... ne bih da se zameram.

Pravis se da nisi znao, mada mogu samo da te blokiraju i nista vise. Ne verujem da bi isli dalje

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Nije problem ako blokiraju mene, tj. Smart tv app, koji ću da pozajmim jer ionako se ne koristi... problem bi bio ako blokiraju eon box koji je u okviru istog ugovora.

Verovatno ću okušati sreću ovih dana[emoji6]

Vidis, brzam pa ti nisam rekao jednu cinjenicu.
Znam nekog ko je pozajmio nalkg za smart tv za eon i vec godinu dana to radi savrseno, cak nije ni ista zemlja u pitanju ;)

Nema na cemu.
Ovo ti je proverena informacija. Taj neko sam ja, ali je nalog od prijatelja koji ne koristi smart tv opciju jer nema smart tv pa mi je dao taj jedan nalog za aktiviranje, a ja sam ga dao prijatelju koji zivi van Srbije.

[emoji106]
E sad samo još da utvrdim koja mi je varijanta za instalaciju najbolja, pošto ni ja nemam "pametni" tv. Za sad sam najbljiži mi box-u, ali i fire stick je primamljiva opcija, ima li još nešto na tržištu kvalitetno a da podržava eon tv app?

Ja imam mi box s 4k ultra hd i na njemu eon apk radi odlicno.
S druge strane i na obicnom android fox tv-u radi eon aok, a nije na listi pozeljnih kod sbb-a.
Mislim da je to samo reklama sto je sbb izbacio listu podrzanih, mada mozda na nekom i ne radi

Ne znam od kad ali mi ne radi kontrola tv-a a radilo je?
Kako da uparim opet?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kako da uparim opet?

Ako ti je se box ažuriro na android 9 ta opcija više nema jedino preko HDMI-CECa ako ga podržava tv onda možeš paliti i gasiti sa jednim daljincem oba uređaja.

Osmica je jos
Mogu daljinskim od tv-a da upravljam eon-om ali necu to nego da mi radi tv mod na eon daljinskom.

Poslednja izmena:
Kako da uparim opet?

Ista stvar mj se desila, dobio eon pre 10tak dana i notmalno sam mogao da pojacavem tv i da koristim osnovne funkcije i samo je od jednom prestalo da radi. I dalje mogu da gasim tv kada ugasim eon preko hdmi-cec-a

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Ja ugasim eon i onda tv odbrojava 2 minuta i ugasi se. Ali pre toga mi daljinski od tva nije uopšte trebao.
I dobro je što se tv pali sa eonom. Ne znam kako to radi

Da li ima neka funkcija na eon daljinskom da salta izmedju 2 kanala koja su zadnje otvarana gledana? Swap funkcija?

Послато са Mi 10 Pro помоћу Тапатока

Pa koji postupak? Govori čoveče! [emoji16]

Postupak od ranije vise ne funkcionise

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čekajte, niko ne zna nešto? Da raskrinka šta su uradili? Promenili? Da ih pritegnemo. Zovemo podršku?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno