Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Nije do Vibera, posto meni na P40 lite i na Mi8 stizu poruke normalno. Do podesavanja je i ubijanja aplikacija gde ljudi vole da budu task killeri, valjda traume od android 1.6...
Joj ako se nasmejem naljutice se neki ljudi ali stvarno si upravu...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Koliko vidim mnogo ljudi ima problema sa Viberom, a posebno ljudi sa p40, p40 plus. Samo pročitajte komentare ispod u AppGallery. Tako da problem sigurno postoji. Ja nikad nisam cackao viber u task, stoji u auto. A desavalo se ranije da zabode i trk kad otvorim apk stizu poruke. Sada imam pfoblem da se čuje da stigne notifikacija ali ne prikazuje na ekranu. Recimo u 1 od 50 poruka.
Screenshot_20200830_092622_com.huawei.appmarket.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ja sam na p30 pro i imam problem prilikom javljanja na messenger, naime ja se javim ali i dalje čujem kako zvoni pa moram da izađem iz poziva i opet uđem kako bi radio normalno. Da li ima neki fix za to?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Nije do Vibera, posto meni na P40 lite i na Mi8 stizu poruke normalno. Do podesavanja je i ubijanja aplikacija gde ljudi vole da budu task killeri, valjda traume od android 1.6...
Veruj mi da nisam "ubio" niti jednu aplikaciju u podešavanjima niti ih brišem iz recent apps. Pokušao sam to da odradim prvi put sa Viberom i ponovo se isto desilo. Reinsralacija je rešila problem, da kucnem u drvo. Za sada sve notifikacije dobijam normalno.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Svi imaju problem sa viberom. Razliciti brendovi telefona i isto viber baguje. Pogotovo, Huawei sa HMS.

Kad sa FB kliknem na link b92 ili sportkluba pojavi mi se prvo ovo, i inda kliknem na cintimue to website.
Kako da resim ovo? Obratite paznju skroz gore na alt.hudb.pl
e4a9b12589d83108e5a4a7d50b0a397c.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Kad sa FB kliknem na link b92 ili sportkluba pojavi mi se prvo ovo, i inda kliknem na cintimue to website.
Kako da resim ovo? Obratite paznju skroz gore na alt.hudb.pl
e4a9b12589d83108e5a4a7d50b0a397c.jpg

Ovo se i meni od skoro dešava i važi skoro za sve portale na koje idem sa FB-a

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nervira me mnogo, ok, znam na koji sajt idem pa nije problem, ali bilo bi dobro da resim. Obrisao cookie u chrome ali ne mogu da pronadjem u FB. Obrisao i FB cache, data nisam.

Evo ga na listi sportklub cookies, e sad

c03f5d2184b9c5ae38d36113b41643e2.jpg

Poslednja izmena:
Nije valjda da su se uplašili Amera?! [emoji6]

Послато са Mi 10 уз помоћ Тапатока

Neverovatno je kako verujete svemu sto procitate!
Da li zaista verujete da ce Kina, drzava, da dozvoli tako nesto!?

Poslednja izmena:
Marti, ja sam npr samo okacio link, i nisam rekao ni da verujem, ni ne, i ja isto mislim da Kina nece da dozvoli tako nesto, ali kad pogledas sta su do sad učinili za Huawei, onda i nije sve bas tako sjajno. Ja bar do sad nisam nigde video neki odgovor kineza da ce oni da urade ne znam sta povodom problema sa Huawei

"According to analyst’s worst-case scenario". Ne čitaju ljudi.

Gesendet von Mi Note 10 Lite mit TT

Marti, ja sam npr samo okacio link, i nisam rekao ni da verujem, ni ne, i ja isto mislim da Kina nece da dozvoli tako nesto, ali kad pogledas sta su do sad učinili za Huawei, onda i nije sve bas tako sjajno. Ja bar do sad nisam nigde video neki odgovor kineza da ce oni da urade ne znam sta povodom problema sa Huawei Sent from my P30 using Tapatalk
U biznisu koji se meri desetinama milijardi $, koji je veoma povezan sa politikom, bezbednoscu, ekonomskim uticajem i jos mnogim drugim stvarima, javno se ne prica sta radis za nekoga. Pogotovo to nije u kineskom duhu poslovanja a koje ima strateske dimenzije.

I evo ga avgust security patch. Tolko o Trampovom banu Huawei. [emoji6]Screenshot_20200902_211622_org.freeandroidtools.safetynettest.jpgScreenshot_20200902_211631_com.android.settings.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Opet preko VPN-a?

Poslato sa Huawei P30 Pro

Stigao avgustovski security i regularno

Kod mene još ništa na P30 Pro, kupljen u Telenoru.

Poslato sa Huawei P30 Pro

Da da, evo i kod mene sad ima. Vidis na screenshotu da ga nije bilo.

Jel i dalje najnovija verzija fb-a troši bateriju ili su rešili taj problem? Još sam na stariju verziju i ne usuđujem se da apdejtujem

Kako mogu da namestim da mi video kada pustim na Youtube bude preko celog ekrana? Uvek mi bude kako koji video pustim malo oivicen kako da se izrazim. Ne zauzme lepo ceo ekran kada se pusti, nego uvek ima prostora gore dole levo desno.

U pitanju je Huawei P30 Pro.

Kako mogu da namestim da mi video kada pustim na Youtube bude preko celog ekrana? Uvek mi bude kako koji video pustim malo oivicen kako da se izrazim. Ne zauzme lepo ceo ekran kada se pusti, nego uvek ima prostora gore dole levo desno.

U pitanju je Huawei P30 Pro.

Probaj ovako
cd4c57e7b386c2d8b8f8167b7e274dc4.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Kad počne video jednostavno sa dva prsta "razvuče" video

Huawei P40Pro+ & Tapatalk

Vrh Dno