Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

FP radi očajno.
Može li link ka YT tutorijalu kako setovati FP?

Znam da je nekad imala akcija u mtsu da ko uzme huawei telefon ima godinu dana garancija na ekran i youch ako puknu. Jel to vazilo za huawei p30 pro uzet prosle godine u oktobru?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Znam da je nekad imala akcija u mtsu da ko uzme huawei telefon ima godinu dana garancija na ekran i youch ako puknu. Jel to vazilo za huawei p30 pro uzet prosle godine u oktobru?

To je bila akcija u junu/julu prošle godine.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Znaci nista. Drugarici ispade telefon sa jednog stepenika, imala masku i staklo i pukne tacno izmedju i pojavi se zelena linija.

Znaci nista. Drugarici ispade telefon sa jednog stepenika, imala masku i staklo i pukne tacno izmedju i pojavi se zelena linija.

Ne znam o kom se telefonu radi, ali ja juce gledao da stavim neko staklo koje sam uzeo za p30 lite i vidim da je po nekoliko milimetara uze od samog ekrana i ne pokriva ceo ekran... Tako da nije ni cudo sto je pukao izmedju...

Ako ti to pise u erecovery to znači da nije jos spreman Ota za tvoj build. Kad se pojavi Ota dan dva gore dole pre ili posle Ota pojavi se i erecovety. Da li imas c432, c431 ili neki bzvze vezan za opetatera, posalji screen?

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Evo data o fonu. phone1.jpg phone2.jpg . Takodje ovo je problem kad pokusam preko Hisuita, znaci konektujem ga sve regularno hisuite najnoviji je instaliran na racunaru, ukljucim HDB nakon toga mi trazi taj to pop obavestenje da 'Dozvolim/Allow' kog nema, nista mi ne izlazi kad odem na racunaru 'not shown' idalje nista ne izlazi na fonu da 'allow' phone3.jpg evo i slike, meni ovo ne stize na telefon. takodje sam pokusao isto i sa Debbuging ni za to mi ne stize taj 'allow'

Evo data o fonu. Pogledajte prilog 289081 Pogledajte prilog 289082 . Takodje ovo je problem kad pokusam preko Hisuita, znaci konektujem ga sve regularno hisuite najnoviji je instaliran na racunaru, ukljucim HDB nakon toga mi trazi taj to pop obavestenje da 'Dozvolim/Allow' kog nema, nista mi ne izlazi kad odem na racunaru 'not shown' idalje nista ne izlazi na fonu da 'allow' Pogledajte prilog 289083 evo i slike, meni ovo ne stize na telefon. takodje sam pokusao isto i sa Debbuging ni za to mi ne stize taj 'allow'
Na racunaru treba da ti izadje prozor da ukucas kod koji se nalazi i u aplikaciji u telefonu ovako
Screenshot_20200824_122430_com.huawei.hisuite.jpg

Da se pohvalimo, lep SOT
3f3b4bd96b4a2ee9ffb164fd02a3a052.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk

Moze to mnogo bolje. [emoji3]
Edit: nisam na prvu snimio da je obican P30. Mislio sam da je pro.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ali kad ga nisam otresao od zemlju sad. Igrao igricu bezveze, oboren ekran, i izlazim iz igre, i ekran ostaje oboren. I nista ne mogu da uradim. Restart nikako. I jos se izradim i izvadim karticu, jer sam pomislio da ce se restartovati kad sim izvucem, medjutim jok, samo sam posle dublje bio u problemu, niko nije mogao ni da me zove.
I trebalo mi je vremena da shvatim da, iako sliku prikazuje oboreno, komande su ostale uspravno, pa sam uspeo da nabodem restart i potvrdim, i posle je proradilo sve. Opasan jedan bug.
Mozda nekome bude od koristi
d5616a928582879af44ca34ea5c35abd.jpg

Pozdrav ljudi,
citam ovde forum, i moram da priznam da se ne razumem puno u ovu politiku google-a i huawei-a, ali mi treba jedan kratak savet. Da li sada uzeti nov p30? Da li je moguce da kasnije nece biti mogucnosti koriscenja google servisa? Ili uzeti neki drugi telefon, razmisljam tipa Samsung A71.. Mada preko mts-a, a71 je cak malo skuplji od p30, sto mi nije uopste logicno..

Da li koristiš neku temu drugačiju od osnovne možda?

P30 Pro

Ali kad ga nisam otresao od zemlju sad. Igrao igricu bezveze, oboren ekran, i izlazim iz igre, i ekran ostaje oboren. I nista ne mogu da uradim. Restart nikako. I jos se izradim i izvadim karticu, jer sam pomislio da ce se restartovati kad sim izvucem, medjutim jok, samo sam posle dublje bio u problemu, niko nije mogao ni da me zove.
I trebalo mi je vremena da shvatim da, iako sliku prikazuje oboreno, komande su ostale uspravno, pa sam uspeo da nabodem restart i potvrdim, i posle je proradilo sve. Opasan jedan bug.
Mozda nekome bude od koristi
d5616a928582879af44ca34ea5c35abd.jpg

Jeste bug. Stici ce vam b156 isto sa julskom zakrpom ali vezano za stabilnost sistema. Da se ne iznenadite sto opet jul.

Ljudi ima li neka mogućnost da se posebno podešava jačina zvuka za notifikacije a posebno za zvono? Probao neku aplikaciju precise volume koja kao razdvoji podešavanja ali je opet jačina zvuka ista

Jedino da probas jos neku app iz store-a

Pozdrav ljudi,
citam ovde forum, i moram da priznam da se ne razumem puno u ovu politiku google-a i huawei-a, ali mi treba jedan kratak savet. Da li sada uzeti nov p30? Da li je moguce da kasnije nece biti mogucnosti koriscenja google servisa? Ili uzeti neki drugi telefon, razmisljam tipa Samsung A71.. Mada preko mts-a, a71 je cak malo skuplji od p30, sto mi nije uopste logicno..

Pa nije najpametnije kupovati Huawei sada. Aplikacije ce dobijati azuriranja ali Huawei mora striktno da vodi paznju oko azuriranja kako ne bi poremetio nesto oko kompatibilnosti sa GMS.Tako da bolje zaobici iako je P30 odlican telefon.

@debelileka prijatelju, ako ti se desi kojim slucajem opet da zabaguje drzi 10 sekundi power dugme i resetovace se sam da se ne mucis vise sa nabadanjem restarta.

Treba mi pomoc i savet, ovo se desava od jutros, kad hocu da otvorim neki link sa FB skoro uvek dobijem obo obaveštenje. Jutris odradio update FB kroz play store. Mozda da ga vratim na stariju verziju i probam?
f63d2e90ebb5c46d39814e2207202ece.jpg

Kod mene radi normalno otvaranje linkova u fb.

Huawei P30

Sad gledam, i kod mene, ali na b92 se ponavlja i na jos nekima

Edit : izgleda da je samo b92 prob

Poslednja izmena:
Da li se dešava nekome da mu baguje Viber. Ne dobijem nikakvu notifikaciju i uđem da pošaljem poruku kad ono nekoliko primljenih poruka od različitih kontakata?! Desilo mi se već dva puta u prethodnih par dana. Posle prvog, isključio sam one opcije u bateriji da sistem ne gasi Viber i pored toga se ponovo desilo?!

Da li se dešava nekome da mu baguje Viber. Ne dobijem nikakvu notifikaciju i uđem da pošaljem poruku kad ono nekoliko primljenih poruka od različitih kontakata?! Desilo mi se već dva puta u prethodnih par dana. Posle prvog, isključio sam one opcije u bateriji da sistem ne gasi Viber i pored toga se ponovo desilo?!

Desava se to povremeno. Meni se desavalo na Emui 5, 8, 9. Tenutno na Emui 10 nisam imao problema. Ako prethodno nisi dirao nista oko nofifikacija, a pocelo da zeza iz cista mira, onda obrisi pa inataliraj viber ponovo. Prvo uradi backyp poruka.

Pa jedino što sam podešavao ono u vezi baterije i optimizacije iz tvog videa. Ako ga reinstaliram da li će se vratiti default podešavanja tu?

Edit: uradio sam reinsralaciju i vratio je default ono u vezi optimizacije za bateriju. Ostaviću za sada tako, pa ću da pratim. Ako nastavi da zeza sledi uninstall i više ga neću koristiti. Ionako većina komunikacije mi je na WA.

Poslednja izmena:
Pa jedino što sam podešavao ono u vezi baterije i optimizacije iz tvog videa. Ako ga reinstaliram da li će se vratiti default podešavanja tu?

Trebalo bi sve po defaultu da se vrati kao prvi put. Proveri jos jednom jel ti sve ovako stoji
Screenshot_20200829_125539_com.viber.voip.jpgScreenshot_20200829_125610_com.huawei.systemmanager.jpg

Da. Tako je podešeno.

To je do Vibera...ženi isto na samsungu, frendu na iPhone, meni na Huawei.

Huawei P40Pro+ & Tapatalk

Nije do Vibera, posto meni na P40 lite i na Mi8 stizu poruke normalno. Do podesavanja je i ubijanja aplikacija gde ljudi vole da budu task killeri, valjda traume od android 1.6...

Nazad
Vrh Dno