Dobro ja sam rekao samo kako je kod mene, čisto da zna čovek.@The PunisheR: Valjda kapiraš da je ključna reč mobilni internet? Dakle na sva 3 mobilna provajdera rade svi kanali sa "u mreži" nalogom. MTS mobilni net i MTS / Telekom kućni net (svejedno DSL ili optika) nemaju isti tretman: na kućnom netu se blokiraju SK, N1, Nova S...
Ljidi sve je poznato oko restrikcija i pisano na svim Eon i SBB temama ovde na forumu bar 300 puta do sad... A svako malo dođe neko sa istim pitanjem i još gore nakon što neko ko zna sve detalje napiše kratak podsetnik dođe neki padobranac da napiše "ne, meni radi na MTS".
Dakle za "u mreži" nalog svi kanali rade u SBB mreži naravno, na sva 3 mobilna provajdera, na Radijus Vektor IP adresama, na Orion, na Akademskoj mreži i na većini "hosting" provajdera koji su dobili svoj neki IP opseg.
Za "van mreže" Eon naloge je nebitan internet provajder sve dok je iz Srbije.
Koristio sam i jedan i drugi sistem intenzivno.@CTR99,pre 2,3 meseca uveli su jos 30 i nesto HD kanala tako da ih sad ima ukupno 85.Sto se tice platforme,naravno da EON izgleda bilion puta bolje od MTSovog interfejsa ali imas krs kanala i na SBBu da se ne lazemo(Grand,IDJ,Pinkovi kanali koje nude kao gratis uz ugovornu obavezu itd...)
Koristio sam i jedan i drugi sistem intenzivno.
Godinama Telekom internet pa IKOM /SBB, pa 2 godine MTS, pa sada ponovo SBB.
Preleteo sam preko kanala pre gasenja MTS-a, noćna mora, za CRT televizore je taj kvalitet max.
Neuporedivo. Kao sam kupio neki giga mega sega OLED kada sam pustio SBB ponovo posle MTS-a i ostavio ga na podešavanjima za radnju, da blješti.
Bukvalno sam progledao. Gledam sada TV kao da sam dete, kada sam prvi put uveo neku kablovsku.
Na MTS-u dok sam bio, potpuno sam prešao na You tube i kodi.
Neso, to oni nazivaju "bez ugovorne obaveze", sto znaci da moras da ih zoves uvek kad hoces da te ukljuce ili iskljuce. Nije pravi prepaid. Tako imaju neki porodicni paket: https://sbb.rs/novi-eon-paketi-bilo-gde-u-srbiji-preko-interneta/ i sportske i onaj kompletan na prethodnom linku koji sam postavio.
Slika na MTS HD kanalima je odlična, tu nema diskusije
ovo je stari video, kada sam tek uveo optiku
https://www.youtube.com/watch?v=g0Fynzi_4Mc&t=1s
Box je siromašniji, tj ne možeš da instaliraš app.
Uz Eon sport paket je to idelna kombinacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari