Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Koje seljacenje...ja se nadam da nece prodati ni upola kao 10 generaciju, da se dozovu pameti.

A steta, lep telefon, lozim se na bronzanu boju telefona jos od mog bronzanog Sonyja Z1 i bas sam mislio da pazarim, ali nema sanse.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Bas sam razmatrao danas note 20 ultra prema s20 ultra,stavili 500mah manju bateriju,izbacili tof senzor,prednja kamera 10 naspram 40mpx,nisu podigli 120hz na 3k rezoluciju,manji senzor na zoom kameri.Da se ne lazemo ove godine bolja je kupovina dosta s20 ultra kad se sve sagleda,pogotovu jer je cena dosta pristupacnija.

Evo u CG simfree.

ea998ed47411a099880c2cf6d992c3d8.jpg
958cbc62512bb5acf4b92d4314dea33a.jpg
5bee7847fac46c76a43135cedd272fc6.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Cena u nemackoj...
Ali dostava krece tek od 21.08 kada pocinje i zvanicna prodaja.
eddc5cef1b9c0abab1bcd95ba586c59c.jpg

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

^ cena kao i kod nas za kes ali nije osakacen kao nas. Jedino isti procesor.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

U DE relativno malo kupuje tako, na ugovoru su dosta povoljne kombinacije, pa se cena i ne oseti onima koji vec koriste tu klasu. Fora je sano uhvatiti dobru ponudu, stalno iskacu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
^ cena kao i kod nas za kes ali nije osakacen kao nas. Jedino isti procesor.

Meni je iskreno bolje da dobijem Buds live Gratis nego 5G za istu cijenu.

Do dolaska 5G ću promijeniti još koji telefon koji.

Kod nas u RS, na paket od 16 eura, telefon je oko 1150 eura note 20 ultra + buds. A na s20 seriju ubacili i galaxy buds kao poklon.

8GB ili 12GB?
Na moj Note 10 ne vidim da šta god mu uradio imam problema sa Ramom...
Ram management na Androidu je malo drugačiji nego što većina ljudi misli...

Oće li mi držati 10 app (8GB) ili 15app (12GB) u pozadini mi je svejedno jer rijetko ko koristi 10 app intenzivno i u isto vrijeme.

Znači sad treba dati Note 10+ i 600 evra doplate za N20 ultra ... čista ludost , pogotovo što kod nas operateri prodaju "osakaćenu" 4G verziju sa 8 Gb RAMA-a .... Jedino SD 865+ HK ili USA verziju kupiti , mada iskreno sem 120hz ništa revolucionarno ne vidim na N20 ultri . Čekamo još i S20 FE da izađe sa SD 865 i 120hz ... to ako bude po nekoj povoljnoj (tipa kao S10 Lite) ceni biće TOP kupovina .

Buds live svako dobije gratis ko naruci n20 ultra 5g do 20.08 u nemackoj.
( ima jos nekih poklona sto moze da se izabere, neki paket za xbox, wireless charger....)
Ali to je poklon od samsunga ne od prodavca telefona, mora se za to registrovati na samsung members app

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Buds live se dobijaju sa preorderom da li uzeo 5g ili 4g verziju, ali ipak je bolje 5g zbog 12gb rama.

Note 20 i Note 20 Ultra su izloženi u mts poslovnici u Knez Mihajlovoj ako neko želi da pogleda.

Kako ti se cini generalno,jesi ga cackao kolko?

Darko_Note9 , osećaj u ruci je fantastičan, ovo mat staklo je pun pogodak. Kamera je ogromna, baš iskače, više nego kod S20 ultra. Nekih 15 min sam ga čačkao, sve radi jako brzo i fluidno, 120Hz se baš oseti, takođe oseti se i brzina S-pen, smanjenje latencije je itekako primetno u odnosu na Note 10+. Bronzana (bakarna boja) uživo igleda bolje nego na slikama.

Poslednja izmena:
Ponuda na Three mreži:

Only when you pre-order between 06.08.2020 and 20.08.2020, you can redeem either a 3 month subscription to XCloud Pass + Game Controller + Stand up Charger OR Galaxy Beans in Bronze.

Uzeo bih ultru sigurno, samo da nije Exynos.

Uff ova Ultra mi se svidja...I kamera je okej-ima neki jutjuber stavio neke semplove...samo kad bi mogo da dodjem do snapa.Da l ce biti neki na oglasima do kraja godine sta mislite?

Ma bice ga i pre snap po neki da se nadje,oktobar-novembar.

Bio danas do Promenade i svratio u Telenor, kad tamo Note 20 Ultra izlozen. Cackao ga 10ak minuta i...

Rezervisao Note 20 Ultra. Isporuka 21.08. Galaxy Buds Live stizu kao "poklon"...

Jedino ostaje da javim boju, a iako mi je bronzana bas cool, crna mi je bolja jer je ceo crn, pa se manje vidi camera bump.

E, da, telefon jos nisu stigli ni da zakace za one zujalice, pa sam ga malo i setao po radnji i direktno poredio sa mojim N10+ i odmah sam spazio koliko je ekran tj 120hz otkrovenje...

Bio danas do Promenade i svratio u Telenor, kad tamo Note 20 Ultra izlozen. Cackao ga 10ak minuta i...

Rezervisao Note 20 Ultra. Isporuka 21.08. Galaxy Buds Live stizu kao "poklon"...

Jedino ostaje da javim boju, a iako mi je bronzana bas cool, crna mi je bolja jer je ceo crn, pa se manje vidi camera bump.

E, da, telefon jos nisu stigli ni da zakace za one zujalice, pa sam ga malo i setao po radnji i direktno poredio sa mojim N10+ i odmah sam spazio koliko je ekran tj 120hz otkrovenje...
Kako ti se cini bas napspram n10+ bas me zanima?:)

Dacu utisak kada ih budem natenane uporedio jedan pored drugog.

Prvi utisci su da je dizajn ostao skoro nepromenjen. Manji otvor za kameru i S Pen na kontra strani su prvi utisci kada se uzme u ruku. Ali zato, kada ga okrenes, shvatis koliki je camera bump. Madre santissima!

Ja, koji sam zagovornik da se telefo ne nosi u futroli, vec samo zalepi folija na njega, ozbiljno razmisljam da uzmem neki case, jer ono nije normalno :D

No, to ce jos povecati i onako velik telefon, pa cu jos videti.

Kamera ima drugaciji balans bele boje, to sam odmah primetio. Cackao sam uporedo, wide, normalnu i tele kameru i drago mi je da cu (opet) imati 5x opticki zoom. To mi je bio highlight na P30 Pro, koji sa imao pre Note i bas mi je falilo to u nekim situacijama.

S Pen je brzi. Ne mogu da kazem da je razlika wow, ali nisam mogao mnogo ni da vidim za 10 minuta, jer mi je pritom predstavnik Samsung-a (zensko) stalno nesto suflirala.

No, telefon ce biti tu za 10ak dana, pa cemo videti.

Meni ce biti bitno samo da ima unapredjenu stabilnost signala, jer me na N10+ izludjuje sto kad prekinem vezu, ne vrati odmah na 4G, a posto mi je telefon tu za posao, najcesce moram da pogledam nesto tokom ili nakon poziva. Pa mi tu jaaako ide na zivce.

I bitna mi je kamera i baterija. To je to u sutini, ostalo znam sta da ocekujem...

Meni isto na s10+ nije vracalo odmah na 4G, vec sam morao paliti i gasiti airplane mode.

To sto se tice 4g odma da se vrati sve zavisi gde je kakva mreza,na primer negde mi odmah posle poziva vrati na 4g negde malo sacekam,tako mi je na svakom samsungu bilo do sada ne verujem da ce nesta biti drugacije na note 20 ultra.

Mislis to je na svakom samsungu sa ex socom,na sd-u nema tih gluposti

Ja pricam za exy verzije,kao sto sam rekao ako je mesto gde je dobar signal nikad nisam imao problema odmah je na 4g po zavrsetku poziva,ako je negde gde se muci da uhvati 4g onda nece.Po nekome otisak prsta radi lose,ja sam ga namestio da radi savrseno ne pamtim kad mi nije iz prve otkljucao telefon bukvalno perfektno.

Ne ,otisak prdta ne radi dobro tj radi mnogo losije od svih ostalih u klasi ,videcemo da li su na N seriji sredili to

Nazad
Vrh Dno