Nema potrebe da se izvinjavate, ne radim u posti imam punooo kreativniji posao i "malo" vise skole koja je potrebna za postara(o kojima mislim sve najbolje) a i uvek sam tezio necem visem a to zaista nije da budem ppstar.
Kad smo to resili idemo dalje, registrovao sam se iz istog razloga kao i vecina u koju verovatno ulazite i Vi tako da te izvinjavam se sto cu napisati glupe konstatacije ne piju vodu. Zasto kad neko ima drugacije misljenje od nas(pricam u globalu) odmah mora da je tu i tu zaposlen i da ih neko placa.
Samo imam duze od deceniju iskustvo kupovine online(11 godina), kupujem na AE od samog pocetka rada platforme, nisam ovca umem da citam i trazim sta me interesuje i ne treba mi neka "Efektiva" da mi kaze da neko krade jer nisu nista istrazili a nacuo sam da se taj Gavrilovic nesto sveti posti iz nekih drugih(politickih) razloga koji nisu za ovaj forum i necu pisati sta se krije iza ovog napada(neosnovanog) na Postu.
Nikad nisam rekao da su u Posti cvecke da li postari nece da nose pakete ima istine i tu ja sam dobar sa mojim pa meni zaista donosi(naravno uvek castim coveka dal koka kolom ili simbolicnom kintom za vops svejedno) sve pakete i ima moj broj i nazove me i kaze da ima isporuku za mene, kad su kabasti paketi tad se izvini i kaze ceka te tu i tu samo da se pozovem na njega i nema problema niti cekam u redu niti se zezamo sa LK vec ostavinije bitno u sv slucaju olaksa i sebi i meni.
Znam da kuka covek i kaze koliko mu je to veliki problem i da puno ljudi narucuju i ne moze sve da stavi u svoju torbu pored onih svih racuna koje mora da nosi u istoj. Meni je tih ljudi zaista zao jer iovako rade za po meni malu platu.
Trece, tada sj posiljke kasnile iz drugog razloga sada je jedini razlig sto nema free shippinga i AE standard shippinga(bas o tome i pisemo) bas problem sa kovidom 19 zato sto su avio kompanije smanjile broj letova i povecale cene leta ka nama i o tome pisemo svakako da u posti nisu cvecke ali za ovo sto nema free shippinga i AE standarda oni nisu krivi kako kaze Efektiva.
Meni od preko 2000 paketa svaki je dosao niko nista nije ukrao niko nikad nista.
Ja nisam nikad ni rekao da Posta nije nevina ali u slucaju ove problematike sa shippingom ka nama apsolutno nije, a da neki rade lose u Posti pa da rade slazem se ali to nikad nisam ni rekao da rade dobro.
Imam jos puno sta bih vam napisao ali bolje da ne radim iovako sam oduzio.
A da li ste bar pogledali ono sa zadnjeg linka sto je kolega postavio? Niste, ali sve znate, Srbija puna strucnjaka koji sve znaju a cela zemlja tu gde jeste...
I za kraj odakle sad stizu ti "pokradeni" paketi?
Kako rece kolega bombas.
Pozdrav
1. "ne radim u posti imam punooo kreativniji posao i "malo" vise skole koja je potrebna za postara(o kojima mislim sve najbolje) a i uvek sam tezio necem visem a to zaista nije da budem ppstar"
- "punooo" poštara je pismenije od tebe (nisam poštar)
2. "Samo imam duze od deceniju iskustvo kupovine online"
- kaže se : "iskustvo duže od decenije..."
3. "Ja nisam nikad ni rekao da Posta nije nevina"
- hmmm, dupla negacija
Druže, za nekoga ko toliko potencira superiornost i "malo" više škole u odnosu na poštare, nisi se baš proslavio...
I da se razumemo, namerno sam preskakao bezbroj grešaka nastalih zbog brzine i/ili kucanja na telefonu, ali postoji nekoliko karakterističnih primera koje navodim, a ne mogu se opravdati tako lako...
Pozdrav (ne, nisam poštar