Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Moze, sa savijenim prstom kucnes na negde na pocetku polovine ekrana i povuces na drugi kraj, ili zadrzis taster za recent apps.

Sent from my Huawei P20 Pro
Taster za recent apps to vise ne radi, prestalo je sa update-om 10.1, a to kucanje i prevlacenje isto ne moze, ili ja ne umem

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Split screen sada drugačije, mora se imati aplikacija u tabu sa strane.
Kada otvoriš prvu app otvoriš tab i dugim pririskom na željenu aplikaciju prevučeš je preko ekrana.
Ako nemaš app u tabu (ili se ne može staviti na tab) ne može se koristiti u split screen.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Split screen sada drugačije, mora se imati aplikacija u tabu sa strane.
Kada otvoriš prvu app otvoriš tab i dugim pririskom na željenu aplikaciju prevučeš je preko ekrana.
Ako nemaš app u tabu (ili se ne može staviti na tab) ne može se koristiti u split screen.

Eee to mi je trebalo, ja sam samo otvarao jednu aplikaciju, pa na drugu samo kliknem u tabu sa strane, nisam je drzao pritisnutu, ovo je dobro ovako, hvala puno.
Mada ne znam zasto su iskomplikovali bezveze, onako je dobro radilo...

Malo su se ispalili, šta da se radi...

Jel se zamrzne chrome ili gugl pretrazivac kod jos nekog?

U zadnja dva dana malo-malo pa zamrzne. Bas gnjavi.

Meni redovno od pre par update-a Chroma

P30 Pro

Da nije to nesto do Google vs. Huawei situacije, bas se zale ljudi (pogotovo oni na Android/EMUI 10) u poslednje vreme i na Chrome i na Google (discover) i YouTube i sl. da baguje, zaglavljuje, stuca i sl.

Poslednja izmena:
Juce sam video P Smart 2019 da u Google aplikaciji nece da izadje (back strelica) sigurno 4-5s, Chrome na P30 lite stuca i preskace, itd. Nisam vidjao na Samsungu npr. ni starijim Huawei (Y6, P20 lite, mada su tamo starije i aplikacije)

Poslednja izmena:
Ljudi, samo reinstalirajte Chrome i nema problema.

Reinstalirao sam, za sad radi.. al izgubih sve bookmarke...dzaba sto je sync ukljucen, ne znam sta se desilo

Telefon mi je totalno odlepio... Izgubi signal za jednu mrežu... Pa drugu... Od juče posle bazena, bio je mokar, al nije da mu je prvi put pa nešto ne verujem da ima veze...
Uglavnom sad mi detektuje samo sim 1, bez signala, ima WiFi calling pošto mi mreža to podržava... A druga uopšte kao da nije unutar... Upravo mi je senzor otiska prsta pobrljavio på sam čak skinuo zaštitno staklo da vidim da nije do toga... Mada je to juče sve radilo. Jutros zvučnik nije radio, ali nakon restarta to je ok
Ima li neko ideju sta uraditi?

Telefon mi je totalno odlepio... Izgubi signal za jednu mrežu... Pa drugu... Od juče posle bazena, bio je mokar, al nije da mu je prvi put pa nešto ne verujem da ima veze...
Uglavnom sad mi detektuje samo sim 1, bez signala, ima WiFi calling pošto mi mreža to podržava... A druga uopšte kao da nije unutar... Upravo mi je senzor otiska prsta pobrljavio på sam čak skinuo zaštitno staklo da vidim da nije do toga... Mada je to juče sve radilo. Jutros zvučnik nije radio, ali nakon restarta to je ok

To ti je za servis. Elektronika je otisla.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Jel si ga potapao ili samo izmokrio?

P30 Pro

Izbegavati, a i ne bi trebalo mnogo duboko ako ga bas potapas, do 1m najvise.

Huawei P20

Ako vidiš vlagu znači da ti je voda ušla unutar telefona, glupi Huawei, čemu im služi taj ip68. Isto se desilo i meni, nakon 15ak minuta u bazenu crkao tač, mada servisirali su ga ekspresno brzo i naravno u garanciji.

P30 Pro

Ako vidiš vlagu znači da ti je voda ušla unutar telefona, glupi Huawei, čemu im služi taj ip68. Isto se desilo i meni, nakon 15ak minuta u bazenu crkao tač, mada servisirali su ga ekspresno brzo i naravno u garanciji.

P30 Pro
Bas, mada nije mi jasno kako sve radi osim signala... Moraće na servis cim se vratim, jedino bas mi je problem zbog svega ostalog što mi je na telefonu, a treba mi za povratak [emoji16]

Meni nisu obrisali ništa, ali ja sam baš bio piiiiiiip, napljuvao sam ih samo tako, telefon je bio 4 meseca star, spisak gostiju za svadbu na njemu, milion stvari bitnih, ekspresno je sve završeno, za jedan dan, sve sačuvano, zamenjen kompletan displej sa ramom, baterija i poklopac, bukvalno nov telefon, naravno odmah proban u vodi, ovog puta sve ok

P30 Pro

Meni nisu obrisali ništa, ali ja sam baš bio piiiiiiip, napljuvao sam ih samo tako, telefon je bio 4 meseca star, spisak gostiju za svadbu na njemu, milion stvari bitnih, ekspresno je sve završeno, za jedan dan, sve sačuvano, zamenjen kompletan displej sa ramom, baterija i poklopac, bukvalno nov telefon, naravno odmah proban u vodi, ovog puta sve ok

P30 Pro
Moj nije ovde kupljen, sumnjam da cu imati problem sa garancijom, ali trenutno zbog karata i ostalog će mi biti komplikovano, al resicu... Mada posle ovog sumnjam da će u vodu [emoji12] iako mislim da je više problem bila promena temperatura i kondezacija

Probaj da telefon ostaviš u pirinču 24h možda se nešto popravi kad izadje ta vlaga, i nikako ne spominji da si potapao telefon, garancija to ne pokriva inače.

P30 Pro

Samsung zakon za potapanje. Pre P30 imao sam Samsung s8 i nikad ništa nije pokazao posle potapanje,da li je more, bazen ili pranje na česmi uvek je radio odlično. Slaba tačka Huawei-a

Probaj da telefon ostaviš u pirinču 24h možda se nešto popravi kad izadje ta vlaga, i nikako ne spominji da si potapao telefon, garancija to ne pokriva inače.

P30 Pro
Šta da kaže, koji je razlog za bagove na telefonu? Namokrila kiša dok je telefonirao?

Nazad
Vrh Dno