Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Jeste, 5.5 sati prosek.
A ne znaci nista bez do maltene prazne baterije.

Dodatno, jako je bitno ko sta i koliko na kojem brightnessu koristi.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod mene je brightness uvek na auto, telefon se koristio normalno, i u svetlijem i u tamnijem okruženju. Ovo je sasvim dobro trajanje baterije pri normalnoj upotrebi kao i temperatura prilikom korišćenja. I pored toga neprestano je aktivan treći broj preko Globaltel aplikacije koja je ubedljivo najveći potrošač, a tu aplikaciju ne koristi 99% korisnika ovog telefona.

Poslednja izmena:
Razumem ja sve ove kojima je telefon odlican i koji se iscudjavaju kako "mi" negodujemo, dao si 1000+ evra pa je sasvim normalno da pred ogledalom opravdavas taj novac pa makar i beskrupulozno lagao sebe(isheep sindrom). Telefon je smece, tesko smece! Za.*** sam se nevidjeno ali samo jednom i vise nikad ode krs na dobos.
Za ove koji filozofiraju oko potrosnje ko i kako koristi telefon itd. isto, gotovo identicno koristim i ovaj krs i prethodni S9+ i MI9t i na ni jednom mi SOT nije bio ispod 6-7h i sa ni jednim nisam imao ni najmanjeg problema a ovaj sta god je, prepun je falinki i bagova. Odmah da predupredim bilo kakvo filozofiranje ovo je flagship telefon preko 1000e i ne sme da ima ama bas ni jednu falinku.

Jeste, 5.5 sati prosek.
A ne znaci nista bez do maltene prazne baterije.

Dodatno, jako je bitno ko sta i koliko na kojem brightnessu koristi.

Druze o cemu ti pricas? Koje osvetljenje koliko i sta se koristi? Sudeci po S9+ koji sam koristio bezmalo 2 godine i koji mi nije imao ispod 6.5h SOT sa 3500mAh baterijom ovaj S20+ koji koristim identicno kao pomenuti S9+ bi sa njegovom baterijom od 4500mAh trebalo da ima min. 8h SOT bukvalno gledam kako mi se topi baterija pri najobicnijem gledanju facebook-a a greje se isto tako pri gledanju facebook-a i to sve na wifi.

Poslednja izmena:
Ja na S9+ ni kada je bio nov nisam mogao vise od 3.30h do 4h SoT da izvucem. S20 za 4k mAh bateriju izgura dan, dan i po bez problema.

Kojih crnih 6.5h sot, ja na s8+ mogao da sanjam o 5.
Sada na n10+ 5-8 sati je realno, opet zavisno od toga sta i koliko tada koristim, na kojoj jacini ekrana i da li bateriju svucem za dan ili 2 dana, gde bude manji sot uvek...
Imam trenutke kada baterija rikne sa 3.5h sot, a imam i sa 8.5h sot.

^ tako je i kod mene otprilike, za vreme vandrednih vikenda kad sam bio 100% na wifi imao sam preko 8h dok mesano oko 6h sot

Ja i ovaj krs smo se na moju radost rastali. Zbogom samsung najverovatnije zauvek osim ako nesto debelo ne promene u svom odnosu prema kupcima.

E fala mjaumjau da te ne slušamo više kako kukaš [emoji1787]

(mala šala, nemoj se ljutiš [emoji56])

E fala mjaumjau da te ne slušamo više kako kukaš [emoji1787]

(mala šala, nemoj se ljutiš [emoji56])

Ne ljutim se ja na nikog osim na sebe sto sam dozvolio da se zeznem. A kukam jer kao najbolji telefon a toliko problema, no nema veze platio sam skolu, nije me puno kostala. :);)

Šta ćeš da uzmeš sledeće?!

Dobro dan. Nov sam odje I samo sam se registrovao da dam utiske o mom S20+. Tekst ce biti malo duzi, ali vrijedi procitati.
Jer ne mogu da vjerujem kakvo smece od telefona prodaju za 1000e. Birao sam izmedju njega I Note10+ I odabrao S20+ ali sam se zeznuo, kao nikad.

Kupio sam S20+ potpuno nov, u radnji sa dvije godine garancije. I na licu mjesta prebacio sve sa S10+ na njega, I nisam palio mobilne podatke jer sam bio u voznji, da mi ne apdejtuje sve app sam, zbog nekih aplikacija koje koristim na poslu.

Cim sam upalio I instalirao sve sto mi treba, a to su: Viber, Whatsapp, Facebook I Messenger, Instagram, Vijesti, Aliexpress I MojTelenor, a to I danas koristim nakon 3 mjeseca, dakle-prosjecan korisnik!, osjetim odmah nagli pad baterije. Listam sadrzaje vijesti, fejsbuka itd itd I gledam kako mi postotak baterije pada kao da se topi. Kazem sebi ajde to je ok dok se baterija ne optimizuje I “navikne”. Medjutim ni nakon 15 dana se ne mijenja nista. Sve se isto desava. Ako ga zahtjevnije koristim, morao sam ga puniti 2x dnevno.
Grijanje telefona je pocelo tek nakon skoro dva mjeseca, ali postepeno cu o tome.
Ocajan, dao sam oko 900e za tel, krenem u visednevnu potragu I nadjem PACKAGE DISABLER PRO, cak ga u neznanju I platim oko 3e, I sa njim blokiram skoro sve, skoro sve u pozadini sistemski sto je radilo I trosilo bateriju. I dobijem NOVI telefon, baterija komotno mi je drzala cio dan!! I na 4G cak! SOT nisam mjerio jer fabricka app za mjerenje SOT-a je cudna I ne mjeri od punjenja do punjenja nego na 24h, ali nebitno.
U svom tom disable-ovanju pozadinskih aplikacija, samo su mi ostale tri, I to viber, whatsapp I Instagram. Disableovao sam FB I messenger, jer su kidali bateriju. Sve sam isao sa google chroma I Samsung interneta.
Digital Wellbeing and Parental Control mi je besomucno trosio bateriju.
Znaci, PACKAGE DISABLER PRO je nesto sto morate da imate.

Ako Ultra ima garanciju, daš Note i 100 evra i eto dobrog deal-a.

To je vise nego dobro,ako neces ti daj meni broj coveka.[emoji3]

Da ne bude da samo kudim, zadnji update je bas primetno popravio bateriju, barem meni. E sad, sto imam 150 mutnih slika sa mora, nema veze
:D

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Da ne bude da samo kudim, zadnji update je bas primetno popravio bateriju, barem meni. E sad, sto imam 150 mutnih slika sa mora, nema veze
:D

Koji update, junski ili julski?! Ja upravo skidam julski, ~315 MB.

Sec.patch level mi je 1.July, dakle Julski, zadnji.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Pitanje za administratore. O cemu se radi pa mi brisete postove a i drugim clanovima foruma? Ni u jednom obrisanom postu nije bilo nikakvih psovki niti reklama pa tako sticem utisak da imate nesto licno protiv nas ili da istina ne sme biti prezentovana iz meni nepoznatog razloga.
Forumi sluze da ljudi kazu sta misle svidjalo se to nekome ili ne(naravno bez psovki i reklama), ili ste i vi u skladu sa ogromnom(95%) vecinom medija u Srbiji.
Obrisacete vi i ovaj post ali to govori koliko ste nisko pali u odnosu na ranije.
Neka vam sluzi na cast. Sve najbolje.

Narucio Poco F2 pro 8/256. Imao neko vreme mi9t pa se nadam da ce ovaj opravdati poverenje ako ne bar znam da nisam platio premijum a dobio krs.
Eeee tek on opravdava cenu.Si ozbiljan?Mozes i za manje pare da kupis fon sa baterijom koja ce imati dobar sot.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pitanje za administratore. O cemu se radi pa mi brisete postove a i drugim clanovima foruma? Ni u jednom obrisanom postu nije bilo nikakvih psovki niti reklama pa tako sticem utisak da imate nesto licno protiv nas ili da istina ne sme biti prezentovana iz meni nepoznatog razloga.
Forumi sluze da ljudi kazu sta misle svidjalo se to nekome ili ne(naravno bez psovki i reklama), ili ste i vi u skladu sa ogromnom(95%) vecinom medija u Srbiji.
Obrisacete vi i ovaj post ali to govori koliko ste nisko pali u odnosu na ranije.
Neka vam sluzi na cast. Sve najbolje.
Ovo je sterilni prostor. Do pre nekog vremena su delili pauze u komentarima zbog kritikovanja Exynos čipova, sad je još i neka demokratija na pomolu. [emoji23]
Izbacim ja tako screenshoot u S10 temi, SoT 9h55m sa P30pro, u narednih 5 minuta brisanje posta i kazneni bodovi za fejmovanje u privatnoj poruci. [emoji28][emoji23][emoji23][emoji23]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
Standardno za ovaj forum tj samo za dva admina da ne gresim dusu. Kada ta dvojica napisu nedto sto totalno nema veze sa temom a ti ih na pm opomenes odmah budes banovan. Svoje misljenje smes da izneses samo ako se poklapa sa njihovim ili ako glorifikuje uredjaj. Zato i nema vise starih clanova,neki su popili i trajni ban. Daj coveku pecat u ruku i videces kakav je.

Za Exynos je i sam Peca prokomentarisao više puta u vezi svog S20+, nije više ni vest da je ovaj Exynos posebno loš u odnosu na SD865 a i u odnosu na svoje ranije verzije, tako da i jeste flejm ako se samo to komentariše.

Ovde se pise kako je izasao s20 bateriji,al da se to toliko ponavlja u nedogled stvarno ne razumem.

Za Exynos je i sam Peca prokomentarisao više puta u vezi svog S20+, nije više ni vest da je ovaj Exynos posebno loš u odnosu na SD865 a i u odnosu na svoje ranije verzije, tako da i jeste flejm ako se samo to komentariše.
Nisi pažljivo pročitao moj post. Kao flejm je okarakterisan moj screenshoot sa SoT-om na P30pro telefonu a koji je nedostižan S10 seriji u okviru koje teme sam to objavio. Čak ni prateći komentar nije bio flejm ali eto...

Flejm nije ni bila ni kritika Exynos čipova, nisi pažljivo čitao napisano.

Hahahaha, pa da, sada i Peca komentariše to javno u recenzijama, ali ako pratiš Bench duže od 6m znaš o čemu govorimo ovde. Nije uvek bilo tako. Samsung je bio svetinja na forumu i u recenzijama, mada je i P30 lepo dočekan, možda su pomogli odlazak u Pariz 2019-te. [emoji23]

Realno, predsednik Samsunga za Srbiju je imao mnogo aktivniju saradnju sa Bench redakcijom, što se može videti po video snimcima u kojima se pojavljuje delimično ili potpuno. Njegova je bila promocija Samsung brenda, kritika sive ekonomije u snimcima itd.

Sada toga nema i odmah više nije tabu tema kritika Exynosa.

Eeee tek on opravdava cenu.Si ozbiljan?Mozes i za manje pare da kupis fon sa baterijom koja ce imati dobar sot.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

ZA 500e opravdava i te kako. Mozda je kamera da tako kazem malo losija ostalo vrh. Primer senzor otiska gotovo odmah otkljuca telefon a na S20+ u najboljem slucaju svaki peti put. No elem da ne trolujemo kao sto neki ovde sugeriraju u vezi baterije onda cemo da pisemo o proizvodnji sesira u panami jer sto bi pisali o telefonu kad je bar jednom na ovoj temi pomenut svaki aspekt telefona. Prosto ne bih znao sta da napisem.

Nazad
Vrh Dno