Kupi lepo polovan Mi 8 i završi priču. 154.9 x 74.8 x 7.6 su dimenzije.
Baterija dobra (5-6h SOT-a gura u zavisnosti od načina upotrebe i verzije softvera), meni izgura dan, ekran odličan, performanse odlične, kamera odlična. Dizajn nije nešto (bar meni), ali bar ima dobar face id i odličan fp senzor. Bar znaš da si kupio proveren i odličan telefon bez nekih felera i mana, što za skoro 90% telefona iz niže i srednje klase ne može da sigurnošću da se kaže.
Nećeš nikad da kupiš to što si zamislio, tako da to je to od mene.
Motorola One Macro, najprihvatljivija veličina, dobra baterija, dovoljno glasna, uklapa se cenovno.
Na KP ih imaš po 150€ koliko hoćeš, i sa dve god garancijeJeste druze ali je 200 evra koliko vidim....
Na KP ih imaš po 150€ koliko hoćeš, i sa dve god garancije
Zasto ova tema nije zakljucana, ili obrisana? Utisak je odavno da covek troluje, trazi neka misljenja i prepire se sam sa sobom. Ja bih predlozio moderaciju da odreaguje a zacetniku teme - da kupi sta god mu je volja.
note 5 je bio mnogo popularniji telefon. 5plus kupuju "neobrazovani sto se tice mobilnih telefona ", pa i ako imaju nekih problema, ne primete.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari