Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da, ukupna vrednost sa postarinom 53€. I sad umesto da puste odmah kad vec nemaju kad da carine (zbog 3€), pošiljka im stoji vec nedelju dana.

Sent from my P30 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jeftiniji dhl, stoji vec nedelju dana kod nas u posti, stvarno nema smisla.
Nije u redu da ne postoji nikakav rok kod njih

Trenutno zadržavanje na Bg carini je oko 3 radna dana. Ta pošiljka je verovatno zadržana zbog nečega. Proveri da ti nije stiglo pismo od carine gde traže dodatnu dokumentaciju ili ih kontaktiraj.

Poslednja izmena:
Pa nemam nikakvo pismo, nista nisam dobio, inace radi se o narukvici za sat.

Ha ha ha - Znam da se pdv naplacuje na sve vrednosti

Pitanje pošiljka iz Engleske , jutros stigla na carinu posle tri dana puta , koliko se čeka u proseku, dažbine kad mi stigne na kuću, ili će me cimati u Savsku ?, Rec je o wi fi ruteru

J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je iz rusije stigao paket na NS carinu i posle 3 dana je ocarinjen i pusten. Ne znam zasto im nekad treba 30 a nekad 3 dana.

I jos nesto, zasto rusi paket prekriju postanskim markicama? Ima ih sigurno 20

Drugari treba mi jedna pomoc.. Danas mi je 120 dan zastite i hocu da otvorim dispute za jedan paket koji ima 7 artikala.. Kada odem na order, imam opciju disute ali za svaki artikal ponaosob moram da otvorim (7 x dispute).. Nigde ne vidim opciju da otvorim jedan dispute za ceo paket (ukupnu vrednost paketa)

za svaki se otvara posebno.

što je najbolje ja sam za 4 otvorio disput i za jedan prihvatili a za tri nisu. kažu nije isteklo vreme zaštite???

sva 4 artikla u istoj pošiljci sa istim brojem

mislim da ne može, jedan po jedan samo

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Koja glupost.. I sad 7 puta treba da otvaram disput, i 7 puta uploadujem iste dokaze i isti tekst..

DHL eCommerce

Jun 23, 2020 2:09pm
EN ROUTE TO DHL ECOMMERCE

Jun 23, 2020 2:04pm
ELECTRONIC NOTIFICATION RECEIVED: YOUR ORDER HAS BEEN PROCESSED AND TRACKING WILL BE UPDATED SOON

Jun 22, 2020 11:09pm
Tracking number provided

Jel normalno ovo da se nista ne desava ili da pritiskam kineza?

Pitanje za iskusne, da li ovo znači da je prošlo carinu?
J
b9dc78b1e61bb1418126f7ebfd4e1522.jpg

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Nije prošlo, ceka na carinjenje. Ovako izgleda kad prodje
9f6e5c59399bd81b78ae5adebfe18671.jpg

Kod mene novi rekord.. 12 dana :)
Screenshot_20200628_113649.jpg

Isteklo vreme za edit gornjeg posta..
Jos jedan TR stigao za 12 dana..

Bravo za Turke :)
Screenshot_20200628_141022.jpg

A sta kupujete ako se sme znati pa prodavac salje preko turske poste? Ja sta god kliknem ili dhl ili Cainiao economy.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Isto i mene interesuje. Ponudi mi Global caniao ili yanwen za sitnice neke. Dok kad hocu nesto skuplje ili mi ponudi Malezijsku postu ili DHL ili UPS ili tako nesto gde je dostava 50-80e.
Kad kazem skuplje ne mislim na predmete od 1000e, vec 10-20e max. ali dzabe niko nece da posalje preko registrovane Turske.

Sta da im kazem kako da posalju i koliko iznosi dostava?

Ovo su sve paketi vrednosti oko 20 dolara.. Ja im posaljem poruku i pitam da li moze da posalju preko TR.. Vecina prihvati bez problema, neki traze da doplatim 2-3 dolara, posalju mi link pa kao to kupim za 3 dolara i onda mi posalju TR postom..

Prispela i moja RH****TR u naizmenicnu. 17-18 dana, not to bad, not to bad...

Meni onaj ZA*****HK porucen 06.06. danas pise Arrived at Destination Country, na Postal Ninja daje jos jedan LP, pise da je Cainiao. E sad gde je to stiglo, Riga? Slican mi od 05.06. sa istim statusom LP, nema ga jos nigde.

Meni onaj ZA*****HK porucen 06.06. danas pise Arrived at Destination Country, na Postal Ninja daje jos jedan LP, pise da je Cainiao. E sad gde je to stiglo, Riga? Slican mi od 05.06. sa istim statusom LP, nema ga jos nigde.

to nema pracenje, boga pitaj de je

I meni tako isto pive Arrived at Destination Country ili Accepted by Last Mile Carrier

posiljka.jpg

Може ли мала помоћ, ово out for delivery не значи ништа? Продавац са Алија ме убјеђује да није послао пошиљку и да је не може послати.
Нуди ми да отворим paypal и да ми тако даје рефунд, а мрзи ме да отварам још један налог у мору јбних accounta.

Ако ово out for delivery не значи ништа идем на dispute, добио сам сад и ту опцију, до скора је нисам имао.

A sta kupujete ako se sme znati pa prodavac salje preko turske poste? Ja sta god kliknem ili dhl ili Cainiao economy.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Meni sve sto je doslo do sada preko TR je bio Yanwen. Ne salju uvek preko TR, ali je cesto.

Mali broj (pre)prodavaca na AE zna kojom metodom transporta se salje roba jer uopste i nisu
u direktnom kontaktu sa robom , nego samo primaju i prosledjuju narudzbine distributeru.
Moguce ih je naci , ali su prilicno retki :( :(
Veliki prodavci koji su cesto i distributeri su u vecini slucajeva do maksimuma automatizovali sistem i
sitne narudzbine ih ne zanimaju.
Apsolutno nece da se cimaju za 1-2 komada nekog proizvoda.

@ joximovic

Ovo je posiljka koja je otisla u Rusiju.
Idi na
http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html
i pod Track Single Shipment unesi AS402492388CN

Kada prevedes statuse vidi se kao i na postal.ninja i 17track da je posiljka zavrsila u Rusiji.

Out for delivery ( spremno za isporuku ) najverovatnije znaci da se nalazi u procesu isporuke primaocu.

Ne prihvataj nikakve ponude od prodavca prevaranta nego iskljucivo refund preko AE.

Pokreni dispute - oznaci da nisi dobio posiljku i razlog pogresna adresa i u opisu da je umesto u Srbiji posiljka zavrsila u Rusiji.

Postavi slike kao dokaz da je posiljka otisla u Rusiju.

EMS.jpg

@joximovic reci mu da ce ti PP zaracunati proviziju od 8% i da ti se to ne isplati

Stigao danas jedan UH...TR bez ikakvih promena statusa otkako je napustio TR.

Sta da radim cekam vec mesec dana paket mozda malo vise
Arrived at Destination Country od 16 juna ne pomera se paket,Ne znam ni gde se nalazi paket
Da li da otvorim dispute

Poslednja izmena:
Banggood RH****TR
2020-06-14 poslato
2020-06-20 Istanbul
2020-06-28 ceka me
Ovo ispade brze nego inace sto je islo :) Jos da probam Yanwen preko Alija ako salju preko TR

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno