Pavell
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.05.2017
- Poena
- 195
Danas mi padne telefon na stepenistu, bio mi u dzepu od trenerke iispadne napolje. Dobro je udario u beton, ja ga podignem, srecom valjda lepo pao, ni tackice na njemu, pao na ledja, ali sam primetio cudan zvuk kada se kamera uvlaci . Kao da malo skripi, nije to ni skripanje vec se pomalo cuje mehanizam, kao da rupa za kameru uska, pa se cuje plastika o plastiku prilikom kretanja kamere.
Bas sam ispizdeo, cuvam telefone uvek ih stavljam same u dzepu, trudim.se da mi ne padnu i desi mi se ovakva glupost, potrcao sam uza stepenice, a nisam zakopcao dzep i ispade.
Doduse yelefon mi jw sa mts garancijom, ne znam koliko ovo moze da smeta mehanizmu, sto se tice rada kamere svw je u redu, ali izgleda da im je ovo boljka, ako ke tebi pao sa kreveta na tepih pretpostavljam onda su im ovi mehanizmi osetljivi na potrese. Ja sam imao srece, ekran je mogao da pukne kao od sale, nemam nista na njemu, samo masku koja je odradila posao.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ja sam iz razloga grebanja ekrana posto takodje nista nisam lepio od zastite,samo fabricka maska na ledjima,kupio futrolu u koju stavim telefon i onda ide u dzep ili u torbicu.Na ovaj nacin ne razmisljam da li ima u dzepu sitnina ili kljucevi,kao i u torbici,ekran je zasticen 100%.A posluzice ako ispadne slucajno na beton..