Evo meni stigla jos jedna posiljka od 15.04.2020. poslata kako se vidi 17.04 i evo koliko je trebalo da stigne. Po statusu SG posiljke ne menjaju status od 17.04 i ne znam sta se desava, slika 3.![]()
![]()
![]()
Poslato sa Huawei P10 lite
Pa isto mi je, pratio tu ili preko chekera, nema razlike. Pre korone mi je sve redovno prikazivalo a sad ona prethodna posiljka od pre 10 dana sto mi je stigla jos uvek ne pokazuje da mi je isporucena.Ovo neki troll ili? Stvarno pratis posiljke sa ali aplikacije? Pa vise istine ima u ovim izborima nego na aliexpress trackingu na njihovom sajtu..
p.s. kao sto neko rece iznad...RBSG mart/april hand over to airiline status mozemo cekati iha..
Evo ljudi da vas obavestim da mi je stigao LPxxxxxxxxx (UBxxxxxxxxTO) paket preko Tonge na tačno 120. (danas) dan. Eto bar da se nadate čemu ukoliko imate pakete preko njih.
Uzgred da li da se javim Kinezu da mu platim pošto mi je povraćen novac pre neki dan? Paket je male vrednosti (1-2$).
Прошли месец ми стигла непраћена пошиљка за 10-ак дана. Без задржавања на царини.Kakvo je stanje sa registrovanim UK royal mail posiljkama? Za koliko stizu?
Stigla dva paketa iz Letonije preko Yanwen Economic Air Mail,druga dva ih jos nema preko Cainiao Super Economy Global kao ni iz Hong Konga onaj SunYou.
Kog dana je imala poslednji status? Tj. kad je pristigla u Rigu ?
2020-06-22 12:52
RS, 61200 CARINA GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRAD, Otprema
2020-06-22 14:42
RS, 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
2020-06-23 03:53
RS, 10200 GPC BEOGRAD - 11107 Beograd 11, Otprema
2020-06-23 16:13
RS, 11107 Beograd 11 - 10200 GPC BEOGRAD, Otprema
Jutros je otpremljeno u postu Beograd 11 koja inace nije moja posta, ista je opstina ali druga posta.
Pretpostavljam da je ovo sad vracanje u GPC zbog pogresne poste, da bi sutra ujutru poslali u moju postu?
Da li je neko imao slicnu situaciju da moze da mi potvrdi?
@sasa022
Zvala sam postu u koju je zalutala, ali je to jedna od onih gde ne dizu slusalicu a onda kad im dosadi zvonjava podignu slusalicu i zauzmu vezu tako da je stalno zauzeto. Takodje sam zvala i korisnicki servis poste gde su mi rekli da kod njih pise da je moja posiljka jos uvek na carini, sto veze s mozgom nema. :crash:
Naravno, sve su Unregistered, to je Cainiao Economy shipping i po definiciji je neregistrovana pošta. To što ti neko da ovakav tracking broj za pošiljku od $100 znači ili da te folira da je poslao, ili je očajnik rešen na sve, pa i da rizikuje da mu propadne vredna pošiljka ako se izgubi, jer toliku vrednost, ja bar mislim, ne može regularno da prijavi na ovakvom tipu pošiljke. Mada realno mala je šansa da se izgubi, pa mu možda i vredi da reskira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari