Može li to mleko da se ulupa malim mutilicama, što koriste barmeni po grčkim plažama? Bar se lakše peru.
Ja danas probao na Krups automatiku neku Julius Meinl(zrno).
Bolja od kapsula odusevio sam se, to mi je sl kupovina.
A npr lik koji ima taj aparat mi kaze da vise voli nespresso.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Za manje količine i ručne mutilice rade posao, ali sa ovih par što sam ja imao, više sam para dao na baterije nego na kafu![]()
Gde se nalazi ova prodavnica na Limanu? Nisam je zapazio. Ako moze info ovde ili na pm.Inače, kod mene u komšiluku, na Limanu u NS se otvorili ovi: https://www.tuttocapsule.it/
Za sada, ne vidim da imaju sajt za Srbiju. Ima sa Sloveniju i Hrvatsku, ali npr, na slovenačkom i hrvatskom sajtu vidim manju ponudu nego što vidim ovde u radnji (ali daleko manje nego na italijanskom sajtu) :trust:
Ima svašta nešto, ja gledam za DG, ima bar 10 raznih zamenskih. Cene su od 40-50din po kapsuli.
Ima i za Nespresso, i za druge sisteme. Ne znam da li ima u zrnu?!?
...bio u prolazu, nisam se udubljivao.
Jel ima nesto, da se nadje, na buvljaku, od nespresso kapsula?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Na buvljaku na NBg je bilo Jacobs 300din/10kom i 600din/20kom, L'Or 350din/10kom, Lavazza 400-450din/10kom
Odlicno.
Svraticu sutra.
Bio sam prosle nedelje, ali zbog DG kapsula, i nisam obracao uopste paznju na nespresso.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari