StefanR90
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.09.2019
- Poena
- 95
Ooo nek je sretnje!
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Ooo nek je sretnje!
Šta tačno znači preko HiCare?Redovan update, otisao na podrsku i azurirao.
A patch je 02
Imam ja klip od pre godinu i kusur kako to izgleda. Razlika je sto kad ide preko Hicare to znaci da nije jos uvek sigurno da bi se pustilo sirim narodnim masama i da moguce da postoje bugovi. A ako u medjuvremenu nema mnogo prigovora onda pyste regularan Ota, u suprotnom guraju patceve kao sad patch02 dok ne dobiju prihvatljivu verziju. Nije beta verzija, ali nije ni regularna u punom smislu.Šta tačno znači preko HiCare?
Ušli ste a aplikaciju Podrška i u njenoj opciji ažuriranje našli update?
Ako ste tako našli, zašto se to razlikuje od standardnog Podešavanja > Sistem i azuriranja > Ažuriranje softvera (pod uslovom da je telefon sa prijavljenim huawei nalogom).
Ja punim, nikakvih problema nisam imaoJe l puni neko sa org 40w, je l ima problema?
Ne radi na Emui 10. Neko je ptijavljivao da je moglo na Emui 9, ali i to je pitanje... Jedino da uradis rollback pa da probas.Jel probao ko ovo??
https://www.xda-developers.com/how-to-clone-any-application-with-emuis-app-twin-feature-no-root/
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja na poslu danas dopunjavao na Samsung punjaču od 18w i zagrejao se više nego na svom od 40w.. Moguće da je zato što je trebalo duže da stoji na tom nego na svomJa punim evo vec 6-7 meseci i nikakvih problema nemam. Kada hocu sporije na isti punjac stavim neki manje kvalitetan usb i on pusti sporo punjnje...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Je l puni neko sa org 40w, je l ima problema?
Ja ga imam, sim free je.Da li su P30 pro iz MTS-a zakljucani na njihovu mrezu? Uzeo bih zeni uz BOX, ali ona ima VIP karticu..
Pa nije to da je softver unazadi nego polako slabi kapacitet vremenom i zato ljudi stiču utisak da je to povezano sa update-ovima.Baterija tesko da ce oslabeti za jos godinu i po. Veci je problem taj sto ce softverski da je unazade. Meni vec sad nakon emui 10 build 195 slabije drzi na p30. Bila je oko 8h do 8.5h Sot na 9.1, a sad oko 6,5h max 7h sot. Govorim u odnosu na moje koriscenje. Nesto govore da je na 10.1 jos gora baterija nego na 10.0. Videcemo. Ali sve dok drzi preko 6h sota ne bunim se.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Imam p10 lite koji je tako sa 7h dogurao na 4h posle 2 god. Flesnuo prvi fabricki i gle posle 3 god baterija i dalje 6h sot. Isto i sa 10 plys. Ma imam iskustva, kakav kapacitet ovo nov telefon. Moj nema ni 6 meseci. Kad krene da slabi baterija brzo propadne. Ja jos nisam doziveo da mi baterija crkne na Huawei, do duse nekima je crkavala, i smislu kad padne na 20%, telefon se ugasi i tt. Al to bas od tih sporih punjenja, losih kablova, neoriginalnih punjaca i da predje 3, 4god koriscenja. I da, punjenjwe samo do 90% ko moze da to isprati. Nema potrebe do 100%.Pa nije to da je softver unazadi nego polako slabi kapacitet vremenom i zato ljudi stiču utisak da je to povezano sa update-ovima.
Inače, od samog starta punim isključivo brzim punjačem ali ne svako veče već kad stignem, uglavnom na dan i po i stvarno ne vidim nikakav problem, jedino se držim toga da ga nikad ne praznim ispod 20%
P30 Pro
Potpuno se slažem sa tobom, meni je jedan od top karakteristika trajanje baterije.Baterija tesko da ce oslabeti za jos godinu i po. Veci je problem taj sto ce softverski da je unazade. Meni vec sad nakon emui 10 build 195 slabije drzi na p30. Bila je oko 8h do 8.5h Sot na 9.1, a sad oko 6,5h max 7h sot. Govorim u odnosu na moje koriscenje. Nesto govore da je na 10.1 jos gora baterija nego na 10.0. Videcemo. Ali sve dok drzi preko 6h sota ne bunim se.
Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari