Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Misliš da ljudi kupuju UHD filmove na disku? Većini nije bitan kvalitet. A sa sadašnjom brzinom interneta neki remux od 60GB nije problem brzo da se skine.

Da :) ne moze da se poredi dobar uhd bluray sa remuxom.

Ova postolja koja drže konzolu su i postolja kad se postavi horizontalno, zbog stomaka

Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk

Meni se ne svidja, izgleda kao nadrkani ruter. Nadam se da ce bar biti u mat crnoj varijanti..

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Inace digitalci - zar Vam nije interesantna verzija sa diskom da mozete i uhd bluray diskove gledati na fensi televizorima?

Npr Planet Earth izgleda nenormalno.
Ja sam očekivao 4K čitač još na ps4 pro verziji i onda sam popizdeo i uzeo 4K player... iskreno možda imam 20tak 4K naslova i prošla me volja nekako. Uzimam digitalnu verziju jer sam na digitalnim naslovima jos od ps3.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Kritikovali Xbox kocku kako je prevelika za "sobni namestaj i ugodjaj", a ovo deluje da ima jos vecu zapreminu. :d

Nema bele plastike koja ne promeni boju posle nekog vremena pogotovo od znojavih ruku :)
Ma koliko bila kvalitetna.

čudno da nisu prikazali neki noviji vr set.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Drajv kao da je neko nogom nagurao pod haubu.

Ajd konzola manje više nebitno, ali beli džojstik ima da požuti za par meseci :)
Ne prave se stvari više od plastike iz 1993. godine pa da požute :) To vreme je prošlo. Bukvalno nema promil šanse da požuti pa da mu vadiš sitna crevca...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Mislim da grešite za boju, moj xbox one s izgled kao prvog dana

Nece da pozuti (valjda). Ja imam beli Pro vec 2 godine i nije ni malo pozutela konzola ili DS4. Pozutela mi je bela komoda i to u obliku kvadrata, od fenomenalnog hladjenja.

Pa dobro, mozda neko drzi cigaretu i djojstik istovremeno. Ne moze da ne pozuti! :d

Od znoja vec ne.

Sony Says The PS5 Release Date And Price Point Will Come Later
https://www.gamespot.com/articles/sony-says-the-ps5-release-date-and-price-point-wil/1100-6478343/

PS5 Games Will Cost More To Make Than PS4 Games, PlayStation CEO Says
https://www.gamespot.com/articles/ps5-games-will-cost-more-to-make-than-ps4-games-pl/1100-6477921/

The PS5 is getting a camera, charging dock, headphones, and media remote accessories

bandicam_2020_06_11_17_12_37_001.0.jpg

https://www.theverge.com/2020/6/11/...era-dualsense-charging-dock-pulse-accessories

Poslednja izmena:
Je l gledoa neko sa slušalicama? Sad gledam sve trejlere u nazad, i ništa specijalno se ne dešava.

Takodje nista nisam primetio tokom gledanja.

Mozda su trebali da navedu da li su nam bile potrebne slusalice od 15 ili 150 evra... :smash:

Poslednja izmena:
Mislim da je Hitman lepo zvucao, ali i to je obican dobar stereo mix.

Sad, što se tiče igara, ne znam kako vama deluje... Iskreno, osim R&C I Horizona, ništa nije bilo toliki wow. Raduje me oddworld, bilo je tu zanimljivih platformi, ali i dosta ničega. Kakva aje ono mačka ili oni high school dinosaurusi.
Pogotovo next gen budućnost.. opet, osim R&C I gt7 , ništa ne okolo različito u odnosu na kraj ove generacije. Znam d atreba vremena, ali Brt...

Samo polako, dugo je leto, otkazani su E3 i Gamescom...

Nove-stare glasine kazu Batman, Harry Potter RPG, Silent Hill,...

Već vidim -80k na kartici za koji mesec [emoji1783][emoji16]

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Nadam se da će ovaj put da stave kršteni bluetooth da mogu bilo koje bt slušalice da se koriste :) Ako ne, stvarno će ispasti slepci, i bezobrazni ku* sinovi i kćerke.

Iskreno, meni jedna od najjadnijih next gen prezentacija ikad. Sve pogresno uradjeno, pogresan izbor igara, pogresan redosled. Indie sranjima nema mesta ovde, osim ako bas odskacu po nekom pitanju i skrecu paznju.

Prva stvar ikad pomenuta, GTA 5....OK.

Gran Turismo - ocekivao sam mnogo vise.

Kompletan sou mi je bio los i ostao sam hladan i to kao playstation fan 25 godina.

Iste fransize, dosta toga mi je izgledalo kao da ladno moze da radi na PS4, a ostalo kao da je za android.

Nijedan tech demo koji ce da pokaze odredjene segmente hardvera i da to svakom bude jasno. Bez fokusa, pretrpano.

Dizajn - ne svidja mi se ni malo. Prvo, deluje kao dizajn bez ideje i cilja, dizajn radi dizajna, a drugo, nema ni trunke Playstation DNA-a u njemu. Neko ko ne zna o cemu se radi ne bi ni znao da je ps u pitanju, eventualno neki amaterski render.

Jako, jako sam razocaran. Ono sto je do sad bilo glavno, a to su igre mi je najveci problem. Znamo kakva je sad situacija, to sto se otkrije, zna se da nam je to za narednih par godina.

Vidi se da je tehnologija vrh, bice vrh generacija, ali konkretno Sony ponuda me bas razocarala. Jos jedan Horizon, jos jedan Spiderman, bas nula od mene.

MS nije nista bolji po tom pitanju, ali je makar poruka i utisak koji su do sada ostavili drugaciji.

Vrlo lako moze da se desi da ovo bude prvi playstation koji cu da preskocim, ako se nesto bitno ne promeni.

Poslednja izmena:
Znamo kakva je sad situacija, to sto se otkrije, zna se da nam je to za narednih par godina.

cini mi se da nijedna igra koja je prikazana nece izaci kasnije od 2021. a konzola izlazi na kraju 2020. kako mislis da cemo par godina igrati samo 15 prikazanih igara tamo? bukvalno nikakve logike nema

Naravno da nisam na to mislio, nego generalno na razvoj igara danas. Od sonija neces videti nista veliko sem ovoga skorije, to sigurno. Ili eventualno ako imaju jos nesto za sledeci dogadjaj, ali
sumnjam.

Third party igara ce biti mnogo, naravno, ali to ima svuda.

Vrh Dno