Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Dopunio sam bio kredit sa 900 din. A sad tek vidim da se moze samo online sa karticom aktivirati. Da li se moze ipak uraditi manuelna aktivacija paketa na zahtev korisnika?

probaj iz aplikacije, ja imam freepaid opcije u ponudi.

Dopunio sam bio kredit sa 900 din. A sad tek vidim da se moze samo online sa karticom aktivirati. Da li se moze ipak uraditi manuelna aktivacija paketa na zahtev korisnika?

ovo i mene interesuje ima dosta ljudi koji nemaju nikakvu karticu kako oni misle da aktiviraju.Znam neke koje bi uzeli a nemaju racun u banci.

Preko sajta https://www.globaltel.rs/freepaid izaberete da li ste novi ili postojeći korisnik i paket koji želite.Možete izabrati e-sim ili klasican koji vam šalju besplatno na adresu.Paket plaćate platnom karticom,ne može se kupovati sa kreditom jer funkcioniše kao postpejd.

Ima ga i u opcijama na kodu ali te preusmerava na sajt gde moraš potvrditi svoj broj i kupiti paket preko platne kartice.

E sad glupo pitanje, može li se kupiti preko globaltel mastercarda? :D hahahahah

Ahahahah, dobra fora, ako se prebacim probacu :) mada nema razloga da ne radi...

Од пре неколико дана не могу да уђем у апликацију. При покретању се појави следећа порука https://ibb.co/XbHQrmP
Реинсталирао сам неколико пута, не помаже. Ако имате неки предлог....

Ako uključite automatsku obnovu paketa nepotrošeni GB se prenose,ako nemate novca na kartici u trenutku obnove paket se prekida i nema prenosa uz naknadnu aktivaciju.Paketi su im jeftiniji u odnosu na Vip i Mts od 100 do 300 din.Freepaid 10 GB 1300 din nema konkurenciju osim ako kod Telenora ne dobijete 50% popust sa pripejda onda bi njihov Total 4 sa 8 GB i tri premium aplikacije izašao 1275 din što je po meni bolja ponuda ali sa ugovorom od 24 meseca.

Од пре неколико дана не могу да уђем у апликацију. При покретању се појави следећа порука https://ibb.co/XbHQrmP
Реинсталирао сам неколико пута, не помаже. Ако имате неки предлог....

Za korišćenje Globaltel aplikacije neophodna je verzija Android sistema veća od 5.

Слажем се да би то требало мало поједноставити тј. омогућити куповини из кредита-киоск,допуна,фрипејд:)

i ja sam to predlozio ima ljudi sto nemaju tekuci racun pa samo na kiosku mogu da dopune.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Za korišćenje Globaltel aplikacije neophodna je verzija Android sistema veća od 5.

Хвала на одговору. То од скоро промењено? Радила ми је апликација до скоро...
Хоће ли радити нека старија верзија апликације, да пробам да нађем?

Хвала на одговору. То од скоро промењено? Радила ми је апликација до скоро...
Хоће ли радити нека старија верзија апликације, да пробам да нађем?

Nažalost trenutno ne rasplažemo tom informacijom.

Pozdrav. Upravo primetio, i za pakete iz grupe Uzbudljivi prepaid, postoji opcija aktivacije putem platne kartice. Da li je neko probao radi li aktivacija na ovaj način, ili samo putem dopunjenog kredita?

Pozdrav. Upravo primetio, i za pakete iz grupe Uzbudljivi prepaid, postoji opcija aktivacije putem platne kartice. Da li je neko probao radi li aktivacija na ovaj način, ili samo putem dopunjenog kredita?
Ja lično sam freepaid dopunio preko platne, za ovo ostalo ne znam...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Freepaid jedino može preko platne kartice i ta opcija ne može da se isključi. Pri aktivaciji ostalih paketa se može birati, e sad ne znam da li radi aktivacija paketa preko platne.

@Globaltel-supp

ranije sam skinuo globaltel aplikaciju. i dobio taj virtuelni broj u aplikaciji. sim karticu nisam imao. taj virtuelni broj sam dopunio sa oko 450 din kredita.

sada sam jedan telenor pripejd broj preneo u globaltel, stigla mi je njihova sim kartica.

da li bih mogao prebaciti kredit sa tog virtuelnog broja, na broj koji je prenet sa telenora na globaltel, koji mi je sad na sim kartici?

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
@pajica123 Probaj pisati podršci direktno, na [email protected]. Objasni da si preneo broj i ako mogu da ti uvežu oba broja na jedan nalog, pa da ih možeš kontrolisati kroz aplikaciju, samim tim će uplaćeni kredit biti zajednički za oba broja. Meni su uvek izlazili u susret što se tiče izmena na nalogu u vidu brisanja brojeva i sl. E sad da li ovo može sa prenetim brojem, ne znam.

ok,pisacu im pa cu videti sta kazu.

Послато са SM-G935F помоћу Тапатока

sredjeno sve. prebacen virtuelni broj na nalog na kom je i sim broj, i kredit spojen.

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

koliko im je azurno stanje? posle poziva mi se ne smanjuju minuti..

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Izbaci aplikaciju iz memorije pa probaj ponovo. I meni tako nece da pokaze realno stanje. Eventualno kes da ocistis. Tad ce sigurno povuci pravo stanje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh Dno