Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Ajd bas javi da li zaista radi
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
NaravnoAjd bas javi da li zaista radi
Zahvaljujem.Moze ima nekoliko varijanata.
Alliexpres
#Aliexpress € 0,97 | Sim Tray Holder For Xiaomi 10 Mi 10 Pro SIM Card Tray Slot Holder Adapter Socket
https://a.aliexpress.com/_d7GTBpv
E-bay.de
https://www.ebay.de/itm/362997504490?ViewItem=&item=362997504490
Послато са Mi 10 помоћу Тапатока
Videh Nillkin CP staklo na KP, i našao još neko jeftinije.Ajmo pomoc
Sta staviti na ekran MI 10? I gde kupiti?
Video sam ali lepi se samo po ivicama nije dobro odlepi se brzo.Zahvaljujem.Videh Nillkin CP staklo na KP, i našao još neko jeftinije.
Pa ako bi da probaš eto predloga
Ja sam odavno odustao od lepljenja bilo čega na zakrivljen ekranPlus je odlična ova folija što dolazi fabrički zalepljena.
Sent from my Mi 10 using Tapatalk
Ajmo pomoc
Hvala videcu nesto.Meni su stavili u delta citiju na jednom od otvorenih standova neko 5d zakrivljeno staklo na mi 10 note pro, oko ~1500 din za sada bas lepo stoji bez mehurica. Tako da mozes da vidi da li imaju i za mi 10 kad si u blizini
Treba pomoc ko koristi miui 12 beta da li vam nestiju ikonice .......
Upravo je nestala Play prodavnica ??????
Ma ne nigde ga nije bilo restartovao sam ga i pojavila se.Pogledaj na stranici pored! Meni je to isto bilo pa sam ih malo kasnije nalazio kada ides desno na levo swipe.
CestitkeOd danas vlasnik Mi 10 Pro. Javljam se za par dana sa utiscima![]()
Neka te dobro sluzi......preko operatera, dobio bezicne slusalice i mi ranac uz njega, u pakovanju ide i tvrda silikonska maska, za sad sam prezadovoljan, do danas sam koristio mate 20 pro
Zasto ne bi smeo? Sta fali TCL. ? Stvarno preterujete vec po malo. Sa tim na papiru poredjenjem.TCL. Zato i ne sme da kosta preko 500e.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
To su gluposti. Znaci OP vredi toliko zbog amoled ekrana? To što mu je kamera smešna pored na papiru poređene kamere na mi10pro to nista.Zato sto ne kosta koliko i Samsung ekran koji npr. OnePlus uzima.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
16tog mobile outfitters napokon dobija podrsku i za mi 10, ja cu kod njih odraditi za svoj zastitu. Provereno na p30 pro ne smeta fp senzoru i zadovoljan sam kako stiti/traje... samo cubuzeti onu sto je malo kraca po ivicama da ne smeta maskama. Jes malo vise para, al je makar meni se dobro pokazala ova varijanta vise putaAjmo pomoc
Običan Op8 bolji od Mi 10? U čemu? Kamera senzoru iz srednje klase? Šta ima toliko bolje 8 od Mi 10?OP8 ništa specijalno, ček šališ se?
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari