Stigao mi danas TOPK power bank, koji sam narucio u februaru. Mislio sam da nema nista od njega,pa sam pre par dana povukao dispute. Izgleda da cu dobiti i refund [emoji41]
Meni na tri paketa stoji da su dosla u Srbiju pre mesec dana a nisam ni jedan dobio preko Cainiao poste.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne funkcioniše to baš tako, nemaš potrebe toliko da brineš dal će stići pošiljka ili ne, zaštićen si. Vratiće ti novac ako roba ne stigne ali se pravi drugi problem ako je masivan povraćaj novca. Meni je interesantno kako si uspeo da naručiš a da ti bude povoljno, to je suština problema a dal će stiči ili ne to drugi neko brine, taj koji nas je blokirao, on nas praktično štiti od nestizanja pošiljki.Robu uglavnom krade nasa posta, tako da su Kinezi zbog maso
Ja sam prestao da kupujem, jer dok ne pohapse lopove, nismo sigurni da cemo primiti poruceno. Negde mi je ukradeno blizu 10 artikala.
Imam pismeni dokaz kradje !
Robu uglavnom krade nasa posta, tako da su Kinezi zbog masovnih zalbi nas kupaca, krenuli sa konta ofanzivom. Na puno robe stoji da ne salju sa Srbiju, a u najbrojnijem slucaju su poceli nenormalno da traze za transport. Tako sam za neke cipele od 23 evra sa besplatnom isporukom, koju sam primio, hteo da ponovim porudzbinu kod istog prodavca, iste cipele, e a sada je cena cipela ista, a isporuka 72 dolara.
Ja sam prestao da kupujem, jer dok ne pohapse lopove, nismo sigurni da cemo primiti poruceno. Negde mi je ukradeno blizu 10 artikala.
Imam pismeni dokaz kradje !
Ja sam pokrenuo dispute za jednu pošiljku jer mi je u aplikaciji prebacilo na order completed. Kinez moli da povučem dispute i da se strpim još neki dan. Ne znam šta da radim.
Od 14.05. mi je status order completed. Koliko beše imam rok za dispute?
A kada ćemo biti vraćeni na standard shipping, k'o zna...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari