Šta je novo?

MTS optika za fizicka lica

Nedosataje tu nekoliko opcija

Postovanje,nov sam ovde.Danas su mi komplet aktivirali optiku a u petak povezali.Prvo sta sam ptimetio danas je da mi se izgubio signal za wifi 5,nema ga uopste,restartovao sam modem i dalje ga nema.Ono sto me vise brine je sledece
Wifi 90-100/100-110
Wifi 5(dok je bio) 380-400/130-150
Komp 80-100/80-100
Imam utp 5e cabel,maticnu asus a88xm-e na kojoj pise da je gigabite lan (10/100/1000) Zna li mozda neko u cemu je problem pa mi na kompu konekcija ne ide na full?Najveci upload sam imao 9MB/s,kao i download

da nesto su bas sakatili firmware za ovaj Q2 koliko vidim nema ni opcija da se promeni admin pasword iz UIja

Kako ste zadovoljni sa MTS - ovom optikom?
Trebalo bi da je uvedem/ tj razmisljam...

Postovanje,nov sam ovde.Danas su mi komplet aktivirali optiku a u petak povezali.Prvo sta sam ptimetio danas je da mi se izgubio signal za wifi 5,nema ga uopste,restartovao sam modem i dalje ga nema.Ono sto me vise brine je sledece
Wifi 90-100/100-110
Wifi 5(dok je bio) 380-400/130-150
Komp 80-100/80-100
Imam utp 5e cabel,maticnu asus a88xm-e na kojoj pise da je gigabite lan (10/100/1000) Zna li mozda neko u cemu je problem pa mi na kompu konekcija ne ide na full?Najveci upload sam imao 9MB/s,kao i download

Da li si ti probao da prvo restartujes ruter? Pozadi ima dugmence. Kreni od toga. Proveri posle toga WiFi veze. I u koji si port na ruteru ubo LAN kabal?

Sve sam to radio i opet isto.Ubo sam u port 4 pa posle u port 1

Ja sam na MTSu nov. Pre dva meseca sam uveo optiku i vrlo sam zadovoljan. Za sve ovo vreme mozda je bilo dva puta da je internet na vrlo kratko, par minuta, ostao bez veze. I to je to. Brzina je stabilna (imam paket 400/160) i prosek je 398-400/151 - upload je kod svih 151 jer je tako setovano u telekomu, objasnjavao mi je covek iz telekoma zasto, ali nisam se udbljivao u to; ping je uvek 1.

Televizija je ok. Sada su naprasno povecali broj HD kanala na 75; boxici uglavnom rade dobro, isto jednom ili dva puta su se zamrzavali.

Telefon ko telefon.

Ja optiku imam od 2013-te godine, trenutno koristim BOX 4 PLAVI paket (200/80) i generalno sam zadovoljan odnosom cena/dobijeno .
Što se tiče povremenih problema i reklamacija potrebno je malo biti uporan, uglavnom sve primedbe su uvažene, serviseri dolaze u stan, itd.
U januaru sam produžio pretplatu, poslao sam im mejl sa molbom da mi daju 3 meseca po dinar,kao starom i vernom korisniku, a oni su me kontaktirali i dali mi 4 meseca po dinar.

Za godinu dana korišćenja zadovoljan

Zahvaljujuci bane_tech uspeo sam da resim problem.Bio je u kabelu.

Ja zadovoljan.
Za 5 meseci korišćenja nijedan problem,nijedan prekid u radu,ništa.
Znalo je par puta da zabaguje box za TV ali je on/off pristup rešavao taj problem za par minuta.

BOX 4 Plavi paket je u pitanju

Sad su me zvali iz Telekoma, iako mi stari ugovor ističe krajem avgusta ove godine.

Ponuda je:
Box 4, 200/80, Omorika 2, TV 3 komada da povežem, porodični kanali u okviru paketa, a do sada sam ih polaćao dodatno, 10 gb interneta za mob, sa još 10 za YT i Twitch, insta, face, viber neograničeno.

2 meseca za 1 din., na 24 meseca ugovor, 4750 a do sada sam plaćao 5550 sve ukupno. Može odmah da se potpiše, za 10tak dana šalju ugovor brzom poštom na potpis.

"Više muzike za manje para". Da i to jednom dočekam.

Samo 2 meseca?A koji si pre paket imao?Meni istice krajem septembra da znam sta da trazim.Prvo moram da ih pitam da li imam uslove za optiku.

Mislim da bi mogao izvući 5 meseci po dinar bez problema. Moji roditelji su to dobili pre 3 meseca za produžavanje ugovora (Box 4 crveni, ADSL).

Sad su me zvali iz Telekoma, iako mi stari ugovor ističe krajem avgusta ove godine.

Ponuda je:
Box 4, 200/80, Omorika 2, TV 3 komada da povežem, porodični kanali u okviru paketa, a do sada sam ih polaćao dodatno, 10 gb interneta za mob, sa još 10 za YT i Twitch, insta, face, viber neograničeno.

2 meseca za 1 din., na 24 meseca ugovor, 4750 a do sada sam plaćao 5550 sve ukupno. Može odmah da se potpiše, za 10tak dana šalju ugovor brzom poštom na potpis.

"Više muzike za manje para". Da i to jednom dočekam.

Da li u paketu i dalje ide 100 gb za mob ??

Kako su mi rekli pre neki dan kada sam uzimao box 3 ide tj moze da se podeli na 3 uredjaja.

Za 100 gb je bila akcija mislim vec godinu dana, i ja sam je zakacio. .Pise na sajtu da ima /kao benefiti/, samo da to nije samo za nove korisnike....

Poslednja izmena:
Kako su mi rekli pre neki dan kada sam uzimao box 3 ide tj moze da se podeli na 3 uredjaja.

Uslov je da u Box 3 paketu imaš mobilnu liniju i da je pridružena još jedna postpaid mobilna linija. Ne može opcija Box 3 (fiksni + net + tv). I za Box 3 se dobije 20GB deljenog neta, dok za Box 4 ide 100GB.

Pozvao ih telefonom i dalje nema za nas, mada je optika tj. kablovi odavno prosli pored zgrada i tu se stalo. Uopste mi nisu jasni.

Juce zujim po trznom centru i vidim MTS poslovnicu, i kao ajd da se prijavim za optiku (taman da ubijem vreme dok zena shopinguje)..
Radim i dalje od kuce do daljnjeg, pa je nekako idealno da dodju tehnicari dok je takva situacija.

Malopre me zovu iz MTS-a i pitaju moze li Telegroup izvodjacka ekipa da dodje sutra.
Malo sam se smorio sto ne salju Roaming Networks, jer sam nekada tu radio :p

Zaista iznenadjenje da ovom brzinom obradjuju zahteve :)

Bice to lep upgrade sa trenutnih 50Mb/s na 200, a koliko vidim po vasim rezultatima, i ping je izuzetno mali na optici.

Mana je sto cu morati da palim VPN kako bi pustio EON oreko racunara, ali tako je kako je...

Ajde malo vise vas da napise utiske o mts tv-u na optici. Kvalitet slike, brzina softvera na uredjaju, brzina prebacivanja. Hiljade poruka o tome kako radi internet a internet ko internet svaki dovoljno brzo i stabilno radi gde god sam ga u srbiji i svetu koristio...uvek je razlika bila u televiziji

Slabo se gleda TV, bar od strane nas koji ovde pišemo. Supruge i deca to više koriste.

Meni je vrhunska opcija premotavanja do sedam dana u nazad. To mi je revolucija u gledanju TV-a. Šta god koga zanima može da pusti kad god hoće, a šlag na tortu što onda reklame premotaš sa 32x ubrzanjem :D

To sto cu skinuti film ili dva na dnevnom nivou za 5 ili 15 minuta me zabole. Ceo svet se slaze da brze od 100mbs nije potrebno jer sa tom brzinom mozes 4 strima u 4k istovremeno da gledas ili ekstra 4k rip da skines za pola sata i manje. Kome treba vise od toga rekao bih da mu je samo potrebno da meri sa komsijom ciji je veci a ne stvarna brzina. Ali danasnja ponuda kanala kod sbb-a i mts-a je jako dobra, nista losija od svetske(koristio nedelju dana americki fubu tv). 2-3 fox kanala sa super serijama, 3 hbo kanala, 2 cinemaxa, 3-4 cinestar-a, 4-5 sportskih kanala sa najboljim svetskim desavanjima, 3-4 ekstra dokumentarna kanala...

Mana je sto cu morati da palim VPN kako bi pustio EON oreko racunara, ali tako je kako je...

hm, zasto ovo?
ja sam nedavno presao sa telekom adsl-a na supernova internet (kao sto znamo oba provajdera su telekom/drzava i na oba neta gledam EON bez VPN-a na laptopu

Nazad
Vrh Dno