Mislio sam na TV, dodatni, imam viska lan4 port, samo dal mogu sa njega povuci net, ili da idem na wifi TV ?
Nedosataje tu nekoliko opcija
Postovanje,nov sam ovde.Danas su mi komplet aktivirali optiku a u petak povezali.Prvo sta sam ptimetio danas je da mi se izgubio signal za wifi 5,nema ga uopste,restartovao sam modem i dalje ga nema.Ono sto me vise brine je sledece
Wifi 90-100/100-110
Wifi 5(dok je bio) 380-400/130-150
Komp 80-100/80-100
Imam utp 5e cabel,maticnu asus a88xm-e na kojoj pise da je gigabite lan (10/100/1000) Zna li mozda neko u cemu je problem pa mi na kompu konekcija ne ide na full?Najveci upload sam imao 9MB/s,kao i download
Kako ste zadovoljni sa MTS - ovom optikom?
Trebalo bi da je uvedem/ tj razmisljam...
Sad su me zvali iz Telekoma, iako mi stari ugovor ističe krajem avgusta ove godine.
Ponuda je:
Box 4, 200/80, Omorika 2, TV 3 komada da povežem, porodični kanali u okviru paketa, a do sada sam ih polaćao dodatno, 10 gb interneta za mob, sa još 10 za YT i Twitch, insta, face, viber neograničeno.
2 meseca za 1 din., na 24 meseca ugovor, 4750 a do sada sam plaćao 5550 sve ukupno. Može odmah da se potpiše, za 10tak dana šalju ugovor brzom poštom na potpis.
"Više muzike za manje para". Da i to jednom dočekam.
Samo 2 meseca?A koji si pre paket imao?Meni istice krajem septembra da znam sta da trazim.Prvo moram da ih pitam da li imam uslove za optiku.
Da li u paketu i dalje ide 100 gb za mob ??
Kako su mi rekli pre neki dan kada sam uzimao box 3 ide tj moze da se podeli na 3 uredjaja.
Mana je sto cu morati da palim VPN kako bi pustio EON oreko racunara, ali tako je kako je...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari