Ja nemam good lock.Vi koji imate mogućnost da zaključate više aplikacije da nemate možda instaliran Good lock?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Razlika između snapdragon I exynosa je još i najmanja bila prošle godine kod 855 i 9825, tako da kad je garancija u pitanju, uzimaj exynos. Takođe dođe li do bilo kakvog kvara na Snapu, biće problem doći do ploče, retki su primerci, a o trošku i da ne pričamo...Odličan telefon sa očajnom baterijom! Ukoliko ti dimenzije nisu problem, idi na plus, ako navataš snapdragon verziju (kao par kolega ovde što ima) još bolje!
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Kolega @coke ga ima, pa pitaj njega za detaljnije utiske...Gledao zadnjih 5 strana i nisam nasao...
Kolega @coke ga ima, pa pitaj njega za detaljnije utiske...
Ja sam uzeo supruzi, ali ona nije nešto zahtevna, u svakom slučaju je oduševljena baterijom i ekranom, mada prešla je sa Redmi Note 7 pa opet nije previše relevantno...
Što se poređenja sa Note 9 tiče, fali ta neka premijum izrada i IP sertifikat, u ostalom je uglavnom u prednosti
SM-N975F
Ma računaj ga kao prepakovani Note 9, HW je svakako i dalje relevantan, a ni kod kamere na zaostaje, čak mi se čini ga je prednja bolja. Ekran je već niže rezolucije, a veći te je tu možda najveća razlika, ali sve u svemu nema neke razlike u odnosu na Note 9. E, sad ukoliko ti nije potrebna olovka, ne vidim čemu uzimati njega, ali kako hoćeš. Note 10 obični može se naći za 100-130 više, plus je već 200 eur skuplji...Ako @coke vidi ovo, neka pise utiske, nisam jedini zainteresovani.![]()
Premium izrada - svejedno ide u futrolu;
IP sertifikat - S9+ nijednom nisam pokvasio, tako da mi ni to ne igra neku ulogu.![]()
Zaj***** me virus pa nista od pravog flashipa ove godine, a cini mi se da ce mi ovaj tel sasvim dobro odraditi posao do sledece godine, SoC mi je takodje ok osim potrosnje na 4g, srecom je baterija velika, a ekran stedljiv.
Kupi bolje 11 Pro i miran si.Nisu pare problem, jednostavno meni je bitnija baterija i dobar CPU/GPU. Baterija od 3500mAh mi je dealbreker znajuci kakav je Exynos
Ajd neka napise neko utiske o bateriji, da ne citam sada sve poruke
Baterija očaj...više ne smem ni da kukam ovde; posebno ako ćeš da koristiš telefon većinom na 4g, sa dve kartice...pa još ako si u zoni slabijeg signala [emoji17][emoji24]Nisu pare problem, jednostavno meni je bitnija baterija i dobar CPU/GPU. Baterija od 3500mAh mi je dealbreker znajuci kakav je Exynos
Ajd neka napise neko utiske o bateriji, da ne citam sada sve poruke
Pazi nije linija više bila plava, otišla je u oni bledu crvenu boju..^ Verovatno ti nije upalio boost jer nema sunca danas.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari