Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Meni je u uglu ikonice same aplikacije, ali to je do good lock-a.

Poslednju verziju softvera okačio sam par postova pre, kada sam rekao da je stiglo ono ažuriranje od 19.22 mb.
29a0b761cf4bc684751459d86cb54c00.jpg

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Možda snapdragon verzija može da zaključa više aplikacija? :D

Sent from my Galaxy Note10+

Ako se ikonice za lock ne nalaze dole u cosku, to onda nije fabricki softver, nesto se mesa u rad i omogucava da se lockuje vise stvari.

Odličan telefon sa očajnom baterijom! Ukoliko ti dimenzije nisu problem, idi na plus, ako navataš snapdragon verziju (kao par kolega ovde što ima) još bolje!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Razlika između snapdragon I exynosa je još i najmanja bila prošle godine kod 855 i 9825, tako da kad je garancija u pitanju, uzimaj exynos. Takođe dođe li do bilo kakvog kvara na Snapu, biće problem doći do ploče, retki su primerci, a o trošku i da ne pričamo...

SM-N975F

Nemam Good lock niti ništa slično...
b8d8e246bc7b7f0526ab79b9852b9168.jpg

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nisam pratio temu, je l ima neko N10 lite? Ako bi moglo kratko poredjenje sa S9+/N9? :) Ekran, vibro motor, zvuk? Kamere su iste ili za nijansu bolje, baterija bolja...

Pa isprati, pisano više puta, skorije je par postova bilo

SM-N975F

Gledao zadnjih 5 strana i nisam nasao...
Kolega @coke ga ima, pa pitaj njega za detaljnije utiske...
Ja sam uzeo supruzi, ali ona nije nešto zahtevna, u svakom slučaju je oduševljena baterijom i ekranom, mada prešla je sa Redmi Note 7 pa opet nije previše relevantno...
Što se poređenja sa Note 9 tiče, fali ta neka premijum izrada i IP sertifikat, u ostalom je uglavnom u prednosti

SM-N975F

Poslednja izmena:
I mene zanima 10 lite. Konkretno kada se poredi sa note 9.
Ip mi nista posebno ne znači, kao ni sto je plastika pozadi.
Zanima me ako je neko poredio ekran, zvuk, kamere, bateriju, brzinu... sa note 9, pa neka napise.
I da li note 10 lite podrzava dex?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ako olovka nije bitna, pazarite s10 lite!

Kolega @coke ga ima, pa pitaj njega za detaljnije utiske...
Ja sam uzeo supruzi, ali ona nije nešto zahtevna, u svakom slučaju je oduševljena baterijom i ekranom, mada prešla je sa Redmi Note 7 pa opet nije previše relevantno...
Što se poređenja sa Note 9 tiče, fali ta neka premijum izrada i IP sertifikat, u ostalom je uglavnom u prednosti

SM-N975F

Ako @coke vidi ovo, neka pise utiske, nisam jedini zainteresovani. :)
Premium izrada - svejedno ide u futrolu;
IP sertifikat - S9+ nijednom nisam pokvasio, tako da mi ni to ne igra neku ulogu. :)
Zaj***** me virus pa nista od pravog flashipa ove godine, a cini mi se da ce mi ovaj tel sasvim dobro odraditi posao do sledece godine, SoC mi je takodje ok osim potrosnje na 4g, srecom je baterija velika, a ekran stedljiv.

Ako @coke vidi ovo, neka pise utiske, nisam jedini zainteresovani. :)
Premium izrada - svejedno ide u futrolu;
IP sertifikat - S9+ nijednom nisam pokvasio, tako da mi ni to ne igra neku ulogu. :)
Zaj***** me virus pa nista od pravog flashipa ove godine, a cini mi se da ce mi ovaj tel sasvim dobro odraditi posao do sledece godine, SoC mi je takodje ok osim potrosnje na 4g, srecom je baterija velika, a ekran stedljiv.
Ma računaj ga kao prepakovani Note 9, HW je svakako i dalje relevantan, a ni kod kamere na zaostaje, čak mi se čini ga je prednja bolja. Ekran je već niže rezolucije, a veći te je tu možda najveća razlika, ali sve u svemu nema neke razlike u odnosu na Note 9. E, sad ukoliko ti nije potrebna olovka, ne vidim čemu uzimati njega, ali kako hoćeš. Note 10 obični može se naći za 100-130 više, plus je već 200 eur skuplji...

SM-N975F

Nadjoh za 430e lite, u odnosu na S10 lite su prevagnuli 3.5mm (imam i bezicne, ali i dalje cesce koristim zicne), 40e i olovka. Propao mi je posao i zato necu da se isprsim za N10+.

A obican 10 ne bih zbog baterije nikako. A 10+ je oko 730e na oglasima sto je skoro 300e razlike.
Slazem se da je s10 lite bolja kupovina zbog sd ali sam se uzeleo malo olovke. Od N3 nisam bio na noutu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pa sta ja znam,simpatican telefoncic i ja sam ga uzeo kao zbog olovke koju nisam tri puta izvadio od kako ga imam ( skoro mesec dana ), malo sam ga poredio sa a51 i nema tu neke razlike po meni,zvuk,ekran, meni sve to isto ili slicno,baterija ceo dan bez problema,meni posle mi max 3 sve malo u svakom smislu ali baterija je zaista korektna ceo dan bez problema,punim ga preko noci sa iskljucenim brzim punjenjem,kamere za moj ukus i koriscenje su o.k.
Ono sto zna da zabaguje je proxy narocito posle duzeg razgovora nece da upali ekran kada ga odvojis od uha,to mi se na "kinezu" za godinu i po dana nikada nije desilo a ovde zna da nervira,generalno sam zadovoljan ali da li vredi te pare ni u ludilu ali dobro to je vec neka druga tema

Evo sada sam prvi put izašao sa Note10+ napolje, nije nešto mnogo osvetljen ekran, možda sam ja previše očekivao od AMOLED-a, nisam ga do sada imao. Još kao pokazuje da je do kraja pojačan, uključen je adaptive brightness. Deluje mi da jače svetli redmi note 8 pro koji imam kao drugi telefon.
I jel moguće da toliko maši belu boju, imate li neki savet, baš nisam očekivao ovakav prikaz?

Poslednja izmena:
^ Verovatno ti nije upalio boost jer nema sunca danas.

Note 10 je 70k u istoj radnji, ja se opasno dvoumim izmedje S10 Lite 60k i njega :D

Nema tu dvojbe ako imaš 10k više da daš [emoji6][emoji2772]

Nema sta da se dvoumis, ako ti treba olovka zna se sta treba uzeti...
E sad, ako se dvoumis oko toga da li ti olovka treba ili ne... onda je to druga stvar...

Nisu pare problem, jednostavno meni je bitnija baterija i dobar CPU/GPU. Baterija od 3500mAh mi je dealbreker znajuci kakav je Exynos :D
Ajd neka napise neko utiske o bateriji, da ne citam sada sve poruke

Pa uzmi iPhone 11 pro/max i zaboravi na menjanje telefona u naredne 2-3 godine.

Nisu pare problem, jednostavno meni je bitnija baterija i dobar CPU/GPU. Baterija od 3500mAh mi je dealbreker znajuci kakav je Exynos :D
Ajd neka napise neko utiske o bateriji, da ne citam sada sve poruke
Baterija očaj...više ne smem ni da kukam ovde; posebno ako ćeš da koristiš telefon većinom na 4g, sa dve kartice...pa još ako si u zoni slabijeg signala [emoji17][emoji24]

^ Verovatno ti nije upalio boost jer nema sunca danas.

Pazi nije linija više bila plava, otišla je u oni bledu crvenu boju..
Ne znam, sačekaću malo, možda se još šteluje, tek je danas upoznao sunce.
Sad vidim koliko iPhone ima dobro kalibrisan amoled, ovde mi se ne sviđa preterano bela boja.

Steta za Exynos, mogu reci slobodno da je i Kirin bolji od njega. Apple nije za mene, probao jednom na par nedelja i odustao. SD855 I 4500mAh bice dovoljno :)

Nesto ti nije u redu sa telefonom. Ili sa podešavanjima. Apple ima losiju belu i slabije osvetljenje.

Note 10+

Nazad
Vrh Dno