Nije...Uklonjena najbitnija stavka UI, nema više zaključavanja app u memoriju. Non stop ispadaju app.
Mozes na N10+ zakljucati 10 ili 5 aplikacija, nije zakljucano na samo 3. Nije mi jasno kod @ivankp kako ne moze vise od 3.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Posto sam bio proverio pa sam ponovo napisao post#2594 ispravku sto znaci i ti ne citas.Pre bih rekao da ti ne pišeš kako jeste, a ne da drugi ne čitaju lepo.
A koja je poenta da zakljucas, kad brises iz memorije aplikacije da ti te ostanu. Nalazis manu koja je glupost odlicnom uredaju i kao da je kraj sveta zbog toga. Ne brisi iz memorije aplikacije i opet ti dodje na isto.2.1 samo 3 app na Note 10+.
I tu je kraj, ne može više da se zaključa, bleda je opcija. To je to. Užas šta uradiše telefonu sa 12GB RAM, kao da ima 2GB.![]()
Zašto bih zaključavao app u memoriju i zatim brisao iste te app RAM? Ne znam ni zašto si to pomislio da radim. App ne brišete iz memorije, app treba da budu u RAM i imaju instant pozivanje, valjda je to poenta, čemu 12GB? A ne da ulazim svakih sat vremena u mail jer sistem ubio mail app ili u Whats da vidim poruke. Šta će mi 12GB RAM ako sistem ubija app koje su pokrenute u pozadini? Keširanje app. Iz tog razloga sam primoran da ih zaključavam u RAM, RAM menadžment preagresivan. Svi su ubacili ovu opciju jer nisu sposobni kao na Pixel ili iOS da naprave kako treba ram menadžment. I to je funkcionisalo, nije mi problem par klikova i da zaključam sve app koje su mi bitne, ali ograničiti na 3 app sa 12GB RAM jeste glupost neviđena.A koja je poenta da zakljucas, kad brises iz memorije aplikacije da ti te ostanu. Nalazis manu koja je glupost odlicnom uredaju i kao da je kraj sveta zbog toga. Ne brisi iz memorije aplikacije i opet ti dodje na isto.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari