Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Pa ja upravo isti imam način upotrebe telefona, ne bih se žalio i kukao da on pre martovskog updejta nije mnogo duže trajao sa baterijom sa identičnim načinom upotrebe

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Samsung je to, ne znam što se uopšte čudiš...uobičajeno posle nove serije telefona krene štrojenje stare... ja sam ***** izabrao u najgore vreme da uradim nadogradnju, ali svejedno i sa prvim fw mi je već padao sot ispod 2h (pisao nedavno)! Znam da bi bilo bolje da odradim hard reset ali eto posle par nedelja opet sve nazad na starom; znam kako funkcionišu.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pa možeš li se vratiti nazad ako flešneš stari firmware?

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Narode, da li se dobija onaj mali crni Smart adapter (ženski USB to type C muski ) u pakovanju kod naših operatera?

SM-N975F

Kod VIP-a se ne dobija.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Ja u Telenoru isto nisam dobio, ali imam od S8, koji sam isto uzeo u Telenoru kada je izasao...

*mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i... Moraću da krajcujem novog vlasnika mog starog N9

SM-N975F

bravo šljamsung :Klanjanje telefon koji je koštao 1000+evra bez mučenog adaptera. nek im je bog upomoć sa njihovim mozgovima...

Još ga ja tražim, mislio da je ispao iz kutije..[emoji23]

Ja zamalo reklamirao kod prodavca [emoji2]

Još ga ja tražim, mislio da je ispao iz kutije..[emoji23]

Takođe jer uz svaki S seriju dobio gledam ovde nema [emoji23][emoji23][emoji23] sreća imam ih mnoštvo od DJI opreme pa nije neki problem.

Tako je, ja sam prešao sa S10+ na Note 10+. Moj prvi Note i oduševljen sam.

Sinoć ga stavio na punjač oko 12.30h sa 31% baterije. Šta ćete više, ja sam više nego zadovoljan baterijom.

Odlicna je baterija, dolazim sa IP Xs, isti nacin koriscenja, iphone 2x dnevno na punjac note nema sanse, na februaru sam

Ne znam nisam proveravao, ne znam da li da instaliram [emoji3]

Instaliracu posle, ne mogu plus verziju toliko da osakate, npr note9 je idalje odlican, cale ga ima idalje gura 1dan lepo...

Potvrdjujem i ja za N9 da i dalje radi sjajno, 6h komotno SOT i ode uvece na punjac sa 14-15%.

Wqhd+ rezolucija, ekonomisanje sa brightnessom i aplikacijama u backgroundu na nekom nepreopterecujucem nivou. Pola-pola Wifi/Data net preko dana.

Verovatno cu da predjem da istestiram N10+ kad se vratimo s kucnog rada, pa ocekujem da izgura isto to uz ove nove funkcionalnosti iz 2.1 :)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Evo gledao da se dobijaju sa 2.0.na 2.1 novi meniji kamere, drugačiji dark mode (da se mijenja i wallpaper)...
Pa sve ovo imam i na 2.0...

Ja sam ga instalirao, nista ja nisam primetio drugacije, to po kameri ne koristim svejedno

Da se upišem u temu, od danas sam vlasnik Note 10+, inače moj prvi Samsung.

Dobro nam došao. I kakvi su utisci, na prvu ?

Odličan ekran, sviđa mi se što je dosta manje zaobljen od S serije.
Uzeo sam beli, dosta se manje vide otisci na njemu.
Malo duže je trajalo podešavanje, one ui je baš pun opcija.
Sad ću malo da vidim šta sve mogu sa S penom.

Evo gledao da se dobijaju sa 2.0.na 2.1 novi meniji kamere, drugačiji dark mode (da se mijenja i wallpaper)...
Pa sve ovo imam i na 2.0...

Uklonjena najbitnija stavka UI, nema više zaključavanja app u memoriju. Non stop ispadaju app.

Vrh Dno