Kakav babylon 4 sezona? Po hbo ima 2 sezone po sky-u su to 3 sezone.Kingdom S1&S2 u danu :d . Lepo uradjeno.
Messiah S01 i The man in the high castle S04 odlicne :smoke: .
Danas da ispostujem Babylon Berlin S04 , prethodne su.
Absentia S01 pokusao prvu epizodu do kraja ali nije islo :whip: ...nekako mi ne leze ove tipa Castle i slicno![]()
Negde sam na polovini prve sezone, serija je bolesno kvalitetna. Slazem se da je prilicno zamršena i komplikovana.Odlicna serija koju su po meni malo vise iskomplikovali nego što je trebalo![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
To si brate u pravu....The Morning Show: odgledao 7 epizoda... od 5. recimo razmišljam da li da batalim. Odgledaću komplet sezonu ali posle toga doviđenja.
Kakva trećerazredna melodrama... strašno. Baš je dizajnirana za "woke Twitter" publiku.
Ako je ovo zaslužilo ocenu 8.4 / 10 onda The Hour zaslužuje 12 / 10 a The Newsroom minimum 18 / 10.
Šta puše ljudi koji ocenjuju serije i filmove napravljene u zadnjih 5 godina...
@DarkNegde sam na polovini prve sezone, serija je bolesno kvalitetna. Slazem se da je prilicno zamršena i komplikovana.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Jel gotov vise taj Dark da ga odgledam ko covek, a ne kao ovaj westworld prve dve epizode ne mogu da se setim sta sam gledao prosle godine. Pa onda juri one recapove na YT.@Dark
Meni je na pocetku trebalo da prodje nekoliko epizoda da pohvatam ta nemacka imena, pa povezem ko je ko, tj ko je iz koje porodice, ciji su roditelji, brat, sestra i sl. I taman kad naucis clanove svih porodica, u drugoj sezoni krece jos veci mindf*ck sa tim time travelingomOdlicna serija.
Slaže se, Dark je mnogo teže nastaviti nego Westworld. Zato ja nisam ni započinjao drugu sezonu Dark jer je prva i kod gledanja konfuzna a kamoli da nastavim tako nešto nakon tolike pauze, a onda opet da čekam naredne sezone.Jel gotov vise taj Dark da ga odgledam ko covek, a ne kao ovaj westworld prve dve epizode ne mogu da se setim sta sam gledao prosle godine. Pa onda juri one recapove na YT.
Generalizujes. Ima i tu (Marvel) kvalitetnih filmova, dok njihove serije ne gledam pa ne znam. Ali jeste u pravu da ocene nisu merodavne vec neko vreme.Da kada vidim Marvel filmove sa ocjenom preko 8 tuga me uhvati.
Nije više imdb mjerodavan.
Apropo ocena,
Ocene se daju prema zanru i uporedjuju isto tako. Osmica nekog Marvela (nekad vrlo zasluzena) nema veze sa osmicama dramskih serija/filmova. Ne prave se sve serije/filmove sa istom konacnom namerom i za istu publiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari