Chat na sajtu nema kod vip-a?
Gledam,gledam i ne mogu da nadjem,a nesto se secam kao da je bilo...
U ovakvim situacijama se vidi kakva je koja mreza. Turku je uvek bilo bitnije da se sprda po fb/tviteru, da postavlja snimke zatvorenih poslovnica konkurencije (uz krajnje **** komentare i ''nasladjivanje''), da ulaze u trash-marketing nebuloze umesto u razvoj same mreze i poboljsanje kvaliteta usluga.
Meni na istom uređaju bolje. Doduše i Novi Sad je u pitanjuBaš je loš internet.![]()
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Slucajno sam kliknuo na Odlaganje placanja racuna. Dobio sam sms da su primili moj zahtev.
Ta usluga se ne naplacuje dodatno?
Imam Samsung a7 i paket Neo 3.Danas mi se posle instaliranja android 10 u opcijama podesavanje veze pojavila opcija VOLTE koja je ukljucena.Da li to uopste funkcionise(bila je prica samo za Neo 10)?
Imam ja na dva broja i za sada je ok.ima li neko intarifu i kakva su iskustava sa njom? Meni istice ugovor i telefon me ne zanima a bitan mi je internet najvise imam dilemu izmedju te tarife i globaltel mreze zbog interneta...
Jel ima neko bolji predlog?
Imam ja na dva broja i za sada je ok.
Nova stvar koju su uveli je nešto poput net limitera tako da više ne može da se desi kada potrošiš internet da ti tarifiraju megabajte po suludim cenama.
Globatel isto nije loš imaš i tamo paket 4 giga i 150 min za 500 dinara bez u.o.
I ja sam se dvoumio između zmaja i intarife i uzeo zmaja.
S obzirom da nemaju u.o. možeš uvek da ih promeniš.
Po meni su zmaj i intarifa slični.
Razlika je u minutima u korist vip-a a zmaj ima dodatak za you tube,pa vidi šta ti više odgovara.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari