blackmore1911
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.10.2017
- Poena
- 70
Nekako više i naginjem ka Max modelu, samo se plašim da mi ne pravi problem kada ga budem nosio po džepu, između ostalog.
Pa uzmi max, u najgorem slučaju zameniš ga za manji ako ti ne odgovara [emoji847]
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Može da stane u džep bez problema. Ja ga nosim u torbi većinu vremena jer imam 2 telefona, ali i kada ga nosim u džepu ne pravi problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Mikec Bolje za tebe sto nisi našao nikog da menjas pa da se kaješ posle [emoji3] [emoji3] [emoji1]
Malopre sam naručio 11 Pro Max Midnight Green pa javljam utiske kad stigne![]()
Odličan telefon, kao i boja a telefon bas onako masivan, samo eto meni nije legao iOS ama baš nikako, šteta.Malopre sam naručio 11 Pro Max Midnight Green pa javljam utiske kad stigne![]()
Mislim da sam ga koristio nedelju dana, znam malo je to vreme, ali, *mjau**mjau**mjau*... Nije mi legao iOS, što ne znači da je to loše itd... Telefon je bruka, iOS stvar navike itd... Nisam imao živaca više [emoji23]Da si mu dao priliku par dana, ako vec nisi ne bi se vratio na android nikad. Ja ne planiram [emoji3]
Jedno pitanje: vidim da po netu kažu da se Pro ne grebe pozadi, jel potrebno investirati u masku? Žao mi je da ga nosim sa maskom, ali ne bih da mi se uništi. Svakako ću mu staviti tempered glass napred, ali ne znam šta sa maskom da radim. Ukoliko i bude bila potrebna maska, uzeću original kožnu sigurno.
Ja sam nosio par dana, kupio 3.. sad vec neko vreme ne nosim ni jednu, eno ih na bench oglasima jos uvek. Lep je telefon, ne grebe se, bar nisam primetio, napred staklo, spustam ga na ekran i na ledja, nema ogrebotina
E da, ovo je baš ono što sam čuo, u detalj.Prednja strana se grebe sama od sebe. Čini mi se da ga i prašina može izgrebati. Govorim o mikro ogrebotinama. Ja ga izgrebao na nekoliko mesta a nemam pojma kako. Obavezno uzmi staklo ako ti smetaju mikro ogrebotine na ekranu. Što se tiče zadnje strane i bokova, poprilično je ok i slabije se grebe. Ja sam ga nosio malo bez maske i veći mi je problem to što je klizav nenormalno, što je i očekivano. Nabacio sam Apple kožnu maskicu samo zbog toga što klizi i ne smem ga ostaviti na površini koja nije ravna jer odmah klizi i pada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari