Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kingdom S02,
Ovo je zlo koliko je dobra serija :)
Stukoh celu sezonu za 1 dan.
6 epizoda po sezoni je prava mera, nema uopste praznog hoda. Nadam se da ce odrzati kvalitet i za sledecu sezonu.

The man in the high castle
Dosta dobra poslednja sezona, sve u svemu dobra serija kada se sve uzme u obzir.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Dozvoli sebi da pogresis [emoji23] vrlo cudno kojim ljudima se to svidja koje poznajem a i sa foruma a u sustini španska sapunjara
Na sredini sam 4te sezone i počinju da smaraju polako. Neka završe više. Dobra je ali dosta brate mili [emoji23]

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Pa "La Casa de Papel" nije završen ni četvrtom sezonom :S:
Upravo sam pogledao zadnju epizodu u sezoni. Mislio sam da ovde završavaju.
Zna li neko da li su oni od početka planirali ovoliko sezona ili su planirali samo prve dve pa zbog uspjeha nastavili dalje?

Posle uspeha prve dve sezone Netfliks je ponudio kreatorima da rade nastavak.

Posle odgledane 4.sezone mislim da ce Netflix od ovoga da napravi neki Walking dead fazon, terace u nedogled.
Krs je ova 4.sezona, vec kod trece sezone se video ogroman pad u odnosu na 1.i 2. ali ova 4. je sve nekako na brzinu sklepano i bez ikakve veze. Kontam da ce 5.sezona da bude tek krš.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa "La Casa de Papel" nije završen ni četvrtom sezonom :S:
Upravo sam pogledao zadnju epizodu u sezoni. Mislio sam da ovde završavaju.
Zna li neko da li su oni od početka planirali ovoliko sezona ili su planirali samo prve dve pa zbog uspjeha nastavili dalje?
Imaš dokumentarac nakon poslednje ep na Netflixu, ladno pišu dok snimaju tekst i onda se desi da nekad pišu par sati pre samog snimanja..
*mjau**mjau**mjau**mjau*ga, uleteo Netflix, pumpa keš i šta ćeš..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Kako sam cuo, serija je zavrsena drugom sezonom.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Stavicu u spoler iako je opsta informacija

Pa nije zavrsena prica sa BTK, mada sada kada guglam kad je BTK uhapsen ni ne vidim kako mogu da je zavrse a da likove ne maskiraju da su 20ak do 30 godina stariji.

Poslednja izmena:
^ Mislio sam na projekat, ne na pricu.

On January 15, 2020 Netflix told TVLine that Mindhunter season three is on indefinite hold (not technically cancelled – just that the cast and crew were released from their contracts – though realistically, the chances of reassembling them in future are slim.)

"David [Fincher] is focused on directing his first Netflix film Mank and on producing the second season of Love, Death and Robots," a rep said. "He may revisit Mindhunter again in the future, but in the meantime felt it wasn't fair to the actors to hold them from seeking other work while he was exploring new work of his own."

https://www.digitalspy.com/tv/ustv/...ast-filming-trailer-episodes-killers-netflix/

Moguce da ce nastaviti, ali ko zna...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Peaky Blindersi nastavljaju po starom, odlicna 4.sezona. Po preporuci (a i hajpu) krecem veceras Money Heist.

The Outsider (2020) - jedva odgledah do kraja. početak je nagoveštavao da bi moglo da bude dobro. šteta tako dobre ekipe

Kingdom, korejska, iznenadjujuće dobra.

Završio Money Heist zadnju sezonu... koliko su bile dobre prve dve sezone, toliko su smorili i sapunisali preostale. Ne verujem da ću nastaviti i 5 sezonu jer su baš preterali sa nebulozama.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Završio sam Grupu.
Baš mi legla serija.
Sad mi se posle ovoga i ne gleda Tužni Vetar a već sam odgledao pola pre Grupe

Kingdom S02,
Ovo je zlo koliko je dobra serija :)
Stukoh celu sezonu za 1 dan.
6 epizoda po sezoni je prava mera, nema uopste praznog hoda. Nadam se da ce odrzati kvalitet i za sledecu sezonu.

...

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Apsolutno saglasan!
Jedna od najboljih zombi serija koje sam gledao, a nije ih bilo puno :D kako god, vrrrrlo dobro uradjena serija, i svaka preporuka za gledanje!

Poceo ponovo da gledam Band of Brothers. Cisto da se podsetim remek dela. Nisam gledao jos od premijernog prikazivanja na tv-u. :)

Poslednja izmena:
Jeste da nije baš na tom nivou, ali posle nastavi sa Pacific [emoji6] Meni se ona na drugo gledanje, posle nekoliko godina, više svidela nego prvi put.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Trenutno na repertoaru Narcos.
Vrhunska serija.

U zadnje 3 nedelje završio sa gledanjem 2 serije: The Leftovers pravo remek delo 10+ eh da je više ovako dobrih serija kao što je ova,Six feet under..
Ozark 3 sezona za mrvu slabija od prethodne sezone koja je do sada najbolja,ali u odnosu na mnoge druge koje se snimaju i te kako vredna gledanja . Sad se vracamo na Bolje pozovite Sola :D

Poslednja izmena:
Jeste da nije baš na tom nivou, ali posle nastavi sa Pacific [emoji6] Meni se ona na drugo gledanje, posle nekoliko godina, više svidela nego prvi put.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Znam da je snimljena posle. Nju nisam uopste odgledao. Naravno sledi njeno gledanje.

Dark ima ubedljivo najlepsu uvodnu spicu/intro od svih serija koje sam gledao u poslednje vreme.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Dark немачка серија?
Ако је она у питању, слажем се, комплетна синематографија је одлична.

Odlicna serija koju su po meni malo vise iskomplikovali nego što je trebalo :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dark ima ubedljivo najlepsu uvodnu spicu/intro od svih serija koje sam gledao u poslednje vreme.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
+1
Dugo lepšu špicu nisam video. Serija brutalna.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sta se desilo sa La casom de papel?? Fale im jos samo Vin Dizel sa bratom Dzonsonom da upotpune scenario.. Prve 2 sezone dobre, treca ogroman pad, cetvrtu necu komentarisati.

Ставили на Picabox -SG Atlantis-
Почео поново да је гледам,заборавио сам већ како је добра серија.Уживао сам тада а богами и сад гледајући је.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno