Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Tu je sigurno, izadje iz silent moda i onda pusti player. Pogledaj npr ovu jutarnju rutinu

Sent from my P30 using Tapatalk
bf937e891562a57e3e9b5155ec48e5ca.jpg
Podešeno sve off... Svaki put i sad kad ručno uključim silent na satu tj kad isključim počinje music
b2f97428e9ed98ce6107213cf32b922b.jpg

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Uh, sad vec tezak zadatak

A u podesavanjima na satu?
960a070f9cda2377f50112619f523195.jpg

Jel je neko povezivao telefon sa smart tv? Pokusao preko wireless projection i radi posao problem je sto mi seckaju snimci na tv sa telefona. Zna neko kako da resim to. Pustao sa samsunga s8 nije kocilo uopste, koga sam imao pre ovog telefona.
Ili zna neko kako direktno da pustim iz galerije ? Inace tel bruka

Poslednja izmena:
Evo probao i youtube da pustim preko wireless projection pusta najvise u 480p. Mada mi i nije to bitno jer to mogu direktno sa youtube. Ovo prvo mi je bitno.. al rekoh da javim da naisao i na taj problem

Sa P30PRO sam puštao samo YouTube, ali sa wireless projection sa notebooka sam imao problem sa seckanjem youtube-a.
TV je neki LG nano cell, kupljen u decembru, valjda nije neki stari model.

Jel je neko povezivao telefon sa smart tv? Pokusao preko wireless projection i radi posao problem je sto mi seckaju snimci na tv sa telefona. Zna neko kako da resim to. Pustao sa samsunga s8 nije kocilo uopste, koga sam imao pre ovog telefona.
Ili zna neko kako direktno da pustim iz galerije ? Inace tel bruka
Ja koristim preko chromecasta i sve radi odlično, Philips Android tv, pie 9.0

P30 Pro

kako vi otvoriste ove routines? Da li ste instalirali posebno google assistent ili... šta već. Ja imam routines kada ukucam u podešavanjima, ali ne mogu da pristupim njima

Mislim da moras prvo da aktiviras assistenta voice match ako ti nije aktivan

Evo sta sam saznao. Zvao huawei probali na par nacina ali bez uspesno da bi na kraju rekli da je to tako i probace da rese oni problem.
Probao ovo sa castom sto rece kolega ali na webos nema ove chromecast vec skinuo drugu zatim instalirao istu sa ps ali je sosta dug proces novog pokretanja i pustanja sadrzine . E onda sam krenuo da skidam cast aplikacije sa ps i jednu po jednu eliminisao dok nisam naisao na jednu koja mi odgovara i nju koristim. Zao mi je sto na telefonu iz 2019 postoji ovaj problem preko ovlascene apk a da na starijem radi normalno.. sta je tu je.. neki minus neki plus.. ne bude sve idealno.. eto mozda ce nekom pomoci moje iskustvo

Koju si ap skinuo i radi kako treba?

Evo sta sam saznao. Zvao huawei probali na par nacina ali bez uspesno da bi na kraju rekli da je to tako i probace da rese oni problem.
Probao ovo sa castom sto rece kolega ali na webos nema ove chromecast vec skinuo drugu zatim instalirao istu sa ps ali je sosta dug proces novog pokretanja i pustanja sadrzine . E onda sam krenuo da skidam cast aplikacije sa ps i jednu po jednu eliminisao dok nisam naisao na jednu koja mi odgovara i nju koristim. Zao mi je sto na telefonu iz 2019 postoji ovaj problem preko ovlascene apk a da na starijem radi normalno.. sta je tu je.. neki minus neki plus.. ne bude sve idealno.. eto mozda ce nekom pomoci moje iskustvo
Nema to veze sa Huawei-jem, nego su ovi naši toliko glupi da je to neverovatno. Aplikacija za preslikavanje displeja radi isključivo sa miracastom a Google je izbacio miracast od Androida 8 valjda, (ne znam kako je za Web OS i tizen),a ostavio mogućnost samo za chromecast. Ako probaš tvoj Huawei sa nekim Android box uređajem koji ima miracast videćeš kako lepo radi, čak ima i desktop mod gde ti se telefon pretvara u računar, ceo displej ti postaje touchpad, nešto slično kao Samsung dex.

P30 Pro

Sve to ima i mirror i deskop i sve te funkcije rade. Samo snimci seckaju. Nemam android tv da bih probao ovu zvanicnu funkciju huawei telefona wireless projection na sam android tv ali na web os secka. Druga apk sa marketa ne secka radi normalno. Ja sam takav odgovor dobio da je to od njih. Izvini ako nisam razumeo tvoj odgovor najbolje

Bliži se opasan update i P30 seriji, sudeći prema funkcionalnostima koje će biti mogu će na P40 seriji... Ne.mislom samo na Golden Shoot već i na multitasking i ostalo...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Bliži se opasan update i P30 seriji, sudeći prema funkcionalnostima koje će biti mogu će na P40 seriji... Ne.mislom samo na Golden Shoot već i na multitasking i ostalo...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
To jedino od maja. Za neki dan stize obična martovska google zakrpa. Screenshot_20200327_101900_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Stigla martovska zakrpa.. P30 PRO mts...
5d66f18e573a115ce5790a567049f468.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

Da li je bolja kupovina P30 Huawei ili Honor 20 ?

Skoro isti telefoni, p30 ipak bolji naravno. Imao Honor 20 sad koristim p30. Uzeo ga prvenstveno zbog ekrana i dimenzija. E sad, da li p30 vredi oko 100€ vise, to ne znam. Zavisi za sta ti treba, ali Honor završava posao, leti.

Skoro isti telefoni, p30 ipak bolji naravno. Imao Honor 20 sad koristim p30. Uzeo ga prvenstveno zbog ekrana i dimenzija. E sad, da li p30 vredi oko 100€ vise, to ne znam. Zavisi za sta ti treba, ali Honor završava posao, leti.

Kakav je ekran na Honor 20..kakva je vidljivost na jakom suncu ?

Na jakom suncu, onako, ali ne bih nas znao da ti kazem da li je to lose. Ovako je ok ekran, i cak je crna boja skoro crna sto je kod lcd ekrana retkost

P30PRO mi od pre 2-3 dana izbacuje da je Next SMS infected. Malopre sam uradio update. Ista poruka. Da li neko zna o čemu se radi?

Prilozi

• Screenshot_20200329_000945.jpg
    Screenshot_20200329_000945.jpg
    72.9 KB · Pregleda: 105
P30PRO mi od pre 2-3 dana izbacuje da je Next SMS infected. Malopre sam uradio update. Ista poruka. Da li neko zna o čemu se radi?
I meni isto tako izbacuje poruku za neku aplikaciju za 4K pozadine, na P30.

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno