Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reci mi koliko se placa ovaj giga dodatak posto nisam nasao kod njih na sajtu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reci mi koliko se placa ovaj giga dodatak posto nisam nasao kod njih na sajtu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I mene isto ovo zanima i kako se može doći do toga? Jel dostupno u celom BG-u ili samo u određenim delovima. Hvala

Отправлено с моего LYA-L29 через Tapatalk

I mene isto ovo zanima i kako se može doći do toga? Jel dostupno u celom BG-u ili samo u određenim delovima. Hvala

pise na sbb sajtu u cenovniku. Prvih godinu dana 50% popusta placa se 2000din a drugih godinu dana 4000din

Meni su povecali brzinu neta-a. Imam EON light i ugovoreno 75/5 a merim vise od 80 u DL i 14.5 UL na wifi-u.
Znate li nesto o tome?

Vidim reklamira sbb da otkljucao kanale do maja.Jel zna neko koje kanale jer ne vidim nista da je otkljucano?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jedna informacija što se tiče GIGA Niš, trebalo je da počne sa realizacijom od 23/24 ovog meseca ali je zbog korone odloženo dok se ne stvore uslovi za realizaciju.

Jedna informacija što se tiče GIGA Niš, trebalo je da počne sa realizacijom od 23/24 ovog meseca ali je zbog korone odloženo dok se ne stvore uslovi za realizaciju.

Ma da, Covid-19 se popeo na bandere ili usao pod zemlju, pa preti da se obavi posao.... ***** neradnicka. Razlog za odlaganja ce uvek da se nadje

Vidim reklamira sbb da otkljucao kanale do maja.Jel zna neko koje kanale jer ne vidim nista da je otkljucano?

Ima na SBB sajtu informacija, nisu otključani HBO i Cinemax kanali, svi ostali jesu.
Cinestar premiere i BBC Earth su mi najzanimljiviji. I Fox HD kanali.

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Ma da, Covid-19 se popeo na bandere ili usao pod zemlju, pa preti da se obavi posao.... ***** neradnicka. Razlog za odlaganja ce uvek da se nadje

Proces digitalizacije ne podrazumeva nikakvo penjanje na bandere i razvlačenje kablova...podrazumeva zamenu uređaja kod korisnika koje si normalno nalaze u njihovim kućama/stanovima itd....gde se ujedno i ostvaruje kontakt sa ljudima. Tako da to što si napisao nikako ne stoji :) :)
Ne verujem da će biti odloženo na neki duži vremenski period, ali opet sve to zavisi od trenutno situacije sa koronom. Nije to problem samo sa ovim dosta stvari se odlaže nevezano za SBB.

Poslednja izmena:
Kod mene nije još ništa otključano.Probao sam HBo ,a piše da nisam pretplaćen na taj kanal.

OK, ja kao stari korisnik pored toga što ne dobijam one početne mesece za dinar moram da platim 3000+ dinara(ne znam koliko tačno) da bih prešao na eon?
Nema šanse.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

A sto bi bio stari korisnik kada mozes da budes novi korisnik?Bezobrazni su po pitanju starih korisnika,nema sta.

• Like
Reagovanja: M J
OK, ja kao stari korisnik pored toga što ne dobijam one početne mesece za dinar moram da platim 3000+ dinara(ne znam koliko tačno) da bih prešao na eon?
Nema šanse.

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
E da to sami ja dobio informaciju bas je to nefer mislim meni je istekao ugovor i sad moram da platim za prelazak na eon. A ne znam koliko vremena prolazi dok ne raskinu ugovor. Jer ako bih raskinuo pa ponovo iznova potpisao nisam siguran da bih dobio popust.

Ovi me izludjuju evo 10 dana ... download je katastrofalan na privatnim trackerima ako ima manje seedera, uopste se ne mogu spojiti na mene. Dok kad ih ima mnogo, radi normalno, a do nedavno je letelo i sa jednim ili dva, bilo gde. Speedtest pokazuje max i sve ostalo radi kako treba. Prave se ludi i ubedjuju me da je do update-a wina 10 (na istoj toj desetki je radilo perfektno do pre par dana), a nije ni do firewalla-isprobano na off, antivirusa-isprobano, reinstall utorrenta/instalacija drugih klijenata-isprobano, probah milion nekih podesavanja i ni makac. Zivkam, pisem i jednostavno me ubedjuju da je do racunara. Ne postoje informacije o eventualnim radovima, pa da kazem da je to ... zasto jednostavno ne priznaju da su prčkali/zatvorili portove/CGNAT-ovali i da mogu da se slikam sa privatnim trackerima jer brz net nemam sigurno da citam forum. Da makar znam sta mi je ciniti ... vase misljenje? Da li je moguce da desetka pravi problem ovde?

Pa za početak utvri da li si iza CG-NAT ili nisi. = proveri na konfiguracionoj stranici rutera koju IP adresu su dodelili na WAN portu. I da se IP koji si tu video poklapa sa onimi koji vidiš na https://whoer.net/ ili ne. Ako su iste na oba mesta onda nisi iza CG-NAT i port forward bio morao da radi ako je urađen kako treba :)

Ja nisam SBB korisnik (tj ne koristim njihov internet, jedina SBB usluga koju imam je "Eon van mreže"), nisam iza CG-NAT kod Telekoma a koristim Windows 10 1903 build i nikakvih problema nemam sa brzinama torrent-a na privatnim tracker-ima.

Ako su ti uvalili CG-NAT onda to objašvanja savršeno tvoj problem.

Poslednja izmena:
Preneo sam kod burazera u stan d3 v.20 i svi kanali mi rade normalno (čak i HBO koji on nema u paketu). Jedino mi ne radi premotavanje unazad. Ako neko ima ideju šta da uradim neka pomaže
Hvala

Poslato sa CLT-L29 pomoću Tapatoka

Restart par puta. Tj iscupaj ga iz struje na par min ako nisi. I mora da ima tu uslugu u paketu.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

• Like
Reagovanja: M J
Da li neko zna šta je od kanala otključano za analognu TV, osim BK i travel kanala?

Ček, otključali su kao nešto, a HBO nisu? :D

Kao i svaki put :D Samo ponekad bude posebno ručno da se aktivira i HBO promo. Sad nema ni tako ručno :D
A evo baš će HBO da im "odobri" da dele za dž pristup u vreme kad kreće premijerno emitovanje Westworld season 3 :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno