Giga dodatak povećava samo DL?
Koji je router u pitanju?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
da samo download za 500Mbps, dok Upload ostaje isti 50Mbps
Giga dodatak povećava samo DL?
Koji je router u pitanju?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I mene isto ovo zanima i kako se može doći do toga? Jel dostupno u celom BG-u ili samo u određenim delovima. HvalaReci mi koliko se placa ovaj giga dodatak posto nisam nasao kod njih na sajtu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mene isto ovo zanima i kako se može doći do toga? Jel dostupno u celom BG-u ili samo u određenim delovima. Hvala
Отправлено с моего LYA-L29 через Tapatalk
Godišnje ili mesečno?pise na sbb sajtu u cenovniku. Prvih godinu dana 50% popusta placa se 2000din a drugih godinu dana 4000din
MesecnoGodišnje ili mesečno?
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Preskupo....Mesecno
Отправлено с моего LYA-L29 через Tapatalk
Preskupo....
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Jedna informacija što se tiče GIGA Niš, trebalo je da počne sa realizacijom od 23/24 ovog meseca ali je zbog korone odloženo dok se ne stvore uslovi za realizaciju.
Ima na SBB sajtu informacija, nisu otključani HBO i Cinemax kanali, svi ostali jesu.Vidim reklamira sbb da otkljucao kanale do maja.Jel zna neko koje kanale jer ne vidim nista da je otkljucano?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ma da, Covid-19 se popeo na bandere ili usao pod zemlju, pa preti da se obavi posao.... ***** neradnicka. Razlog za odlaganja ce uvek da se nadje
Vidim reklamira sbb da otkljucao kanale do maja.Jel zna neko koje kanale jer ne vidim nista da je otkljucano?
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Kod mene nije još ništa otključano.Probao sam HBo ,a piše da nisam pretplaćen na taj kanal.
Hah,ne gledam svedske akcione[emoji1787].Mislio na hbo.Kad budes gledao nemoj da neka deca gledaju sa tobom![]()
E da to sami ja dobio informaciju bas je to nefer mislim meni je istekao ugovor i sad moram da platim za prelazak na eon. A ne znam koliko vremena prolazi dok ne raskinu ugovor. Jer ako bih raskinuo pa ponovo iznova potpisao nisam siguran da bih dobio popust.OK, ja kao stari korisnik pored toga što ne dobijam one početne mesece za dinar moram da platim 3000+ dinara(ne znam koliko tačno) da bih prešao na eon?
Nema šanse.
Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari