Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nama na Premium paketima ne daju ništa (novo). A najskuplje plaćamo.

A nama sa full paketima daju sta? Zadrugu? Mada mi ne treba ni za k...

Bio si blizu nama sa full paketom otključali su one kanale za k...

Uh al su se otvorili većina ljudi ima srednji paket. Tako da jedino im HBO fali.

Premda je prošlu celu godinu HBO bio promo 12 meseci ko potpiše za EON full paket onda im ne fali ni to,ko je potpiso prošle godine fali mu samo Cinemax kanali i HBO OD.Ovde sad najviše dobijaju oni koji su na starim paketim light i gold pa su tek onda ovi na eon light paketima koji mogu primetiti neku razliku.

Nisu dostupni HBO i Cinemax kanali, HBO OD, HBO GO, paket Zadruga, kao ni Video klub bindž katalog Ubice 4. Otključavanje kanala ne uključuje EON Porodični, EON Sport, EON Sport + Porodični i EON CineStar pakete.

Poslednja izmena:
Moram priznati, veoma interesantan komentar...da li bi eventualno zeleli malo da elaborirate vasu izjavu?

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da cujem ove sto placaju najvise, sta bi zeleli da dobiju?

Nikakva prozivka, samo me zanima

Preostalo mi je jos 8meseci ugovora kod sbb-a,eon paket bez ikakvog popusta(3,6meseci po dinar ili koliko vec daju) pa me interesuje da li mogu da raskinem ugovor bez placanja penala?

Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Možeš da raskines bez penala. Da si imao popust morao bi da platis razliku između onoga što si plaćao i onoga sto si trebao plaćati da nisi dobio popust i to samo za mesece kada si koristio uslugu, dakle za 16 meseci. Ovako možeš da raskines bez ikakvih posledica.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

To je već pošteno realno..

Po mom mišljenju korisnici najjačih paketa treba da imaju najveće benefite i najveće "akcije" ili kako god to nazvali.. Ipak oni plaćaju najviše..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Imam najveći paket.
Kada daju nešto free korisnicima kao pred novu godinu meni za taj mesec stigne umanjen račun.

Ovo prvi put cujem, neka se jave svi sa eon premium paketom kojima stize umanjen racun.
Ja sam na najacem paketu 6 godina i nikada nisu dali popust kada otkljucavaju kanale. Jedino su stizale neke cokoladice za novu godinu, sada ni to vise ne salju.

Ma kakav umanjen račun, za najskuplji paket meni pošalju čokoladice i čestitku za Novu godinu, nikada nisam nigde čuo da umanjuju račun.

A te što otključavaju kanale za jeftinije pakete uopšte mi nije jasno zašto ljudima koji imaju Premium paket to smeta. Ne daje SBB to što su u SBB-u veliki dušebrižnici već otključavaju kanale za jeftinije pakete kako bi se neki od korisnika navukli na neki kanal, video klub ili šta god da nema u nižem paketu i da pređu na skuplji paket.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ja ni čokoladice nisam dobio [emoji1787][emoji1787]

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Moraš da platiš sve mesece koliko ti traje ugovor, logično.. Osim ako ti neka stavka iz ugovora nije ispunjena..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Nije bas to tacno :)

Osnov je u ZOO - mozes da raskines kada hoces, ne placas one penale do kraja UO, ali placas ako si imao popust neki do pune cene za te mesece.
Tako da kolega koji nije imao popuste, raskine ugovor i plati poslednji mesec i to je to.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Hvala puno na odgovoru.Idem danas kod njih da podnesem zahtev

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Nije bas to tacno :)

Osnov je u ZOO - mozes da raskines kada hoces, ne placas one penale do kraja UO, ali placas ako si imao popust neki do pune cene za te mesece.
Tako da kolega koji nije imao popuste, raskine ugovor i plati poslednji mesec i to je to.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока
E jesi ga utesio plus prikljucne takse plus ako su ti dali hbo promo x12 meseci... Pa povoljniji su mu penali do kraja ugovorne [emoji23]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Drustvo imao bih pitanje, ako ima nekoga da koristi EON PREMIUM i da zivi u BG-u kolika mu je realna brzina od onih 500Mbit/s po novom ovome sada povećanju brzina?Tj koliko fali do punih 500Mbit/s

Kod mene je 492-495 down, up ide do maksimalnih 50.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
A cool hvala puno,razmisljam da li da potpisem ugovor zbog neta al jos malo cu sacekati da vidim kakva ce biti ponuda za mesec dva. Samo ne znam jel to sad standardna brzina za taj paket do daljnjeg ili je samo privremena akcija.

Отправлено с моего LYA-L29 через Tapatalk

Giga dodatak povećava samo DL?

Koji je router u pitanju?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno