Šta je novo?

Battlefield V

Sredjeno pre sat vremena.

Imaju napade na servere zadnjih par dana.

evo sad probao, sad mi je origin offline.....

iss2.PNG

Poslednja izmena:
I ja sam primetio da ne radi par dana origin kako treba... I kako sad da igram BF4 !? :D

Poplava kineza na EU serverima:

image.png

Neko kaze da je broj igraca u padu pa ih igra kombinuje sa raznih lokacija. Steta, 6.2 koji izlazi za dva dana zvuci obecavajuce.

Danas je 6.2 veliki update. Ko je prestao igrati nakon 5.2, moze probati ponovo. Meni ja make it or break it.

Proci ce jos dosta vremena dok vrate igru na nivo bete. Da li su popravili je relevantno obzirom da je patch obuhvatao samo TTK, igru su vracali u stanje od septembra 2019 godine. 5.0 v 6.2:

image.png

Bolje je mnogo, naravno, ali daleko od napucavanja koje je bilo u alfi i beti. Mozda kroz pola godine uspioju vratiti. There is a long way to go.

Igrao sam par mapa i jedno sat vremena. Sa snajperom i pištoljem. Bilo je zabavno. Nemam zamerke osim za pristustvo u svakoj pariti bar jednog cheatera sa 40-2 skorom i očigledim ESP hakom.

Sramota je da ima toliko cheatera a igra se debelo placa...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pozdrav svim borcima, ne znam da li sam na pravom mestu, ali kupih je danas i dosadno je pomalo igrati sam, ako je neko raspolozen za vecinom vikend igranje ili vise ljudi naravno, moze da me doda na originu (nick: malisloba)

Sramota je da ima toliko cheatera a igra se debelo placa...

Igra uopste nema anti-cheat program. Nema ni stari punkbuster iz doba BC2. Kada odes na EA stranicu, pise da koriste ingame i server aplikacije za monitoring. Na upite developerima, da li su ubacili anti-cheat sistem sa 6.2, odgovori su: u buducnosti planiramo raditi na tome.

Jedini nacin da se neko možda banuje jeste aktivirati origin ingame, zatim kliknuti na sumnjivu osobu i prijaviti origin profil. Ali EA odbija banovati origin acc samo radi jedne igre zato sto dosta čitera koristi ukradeni profil, i kao iz "pravnih razloga" ne smiju da blokiraju neciji profil.

Ali, igra tek nekada u buducnosti treba da dobije balansiranje timova, anti-cheat mozda bude do 2022-ge.

Ina ce igra je free ako racunas da se origin access moze nabaviti za free.

Najbolje se preseliti u CoD Warzone,koji će biti kažu free

Da, dosta BF igraca je preslo na MW. Ne znam da li Warzone battle royale moze biti zamjena za BF5, ali MW overall jeste.

To je od bete prisutno. Sa 6.2 su rekli da su "radili" na tome ali ocito jos nije popravljeno.

image.png

Instalirao sam igru ne bih li testirao graficku karticu, malo po malo a veoma brzo sam eto testirajuci dosao do skoro samog kraja igrice ( otvorio sam ono zadnje zaglavlje od 4 koliko ih ima ). Medjutim igrica je postepeno pocela da kresuje, samo se zaledi ekran i to je to cao.. u pocetku je bilo retko, recimo desavalo se samo kada pucam iz snajpera a sada kasnije nema pravila mozde da zaledi bilo kada i bilo gde i to veoma cesto.. I nista stoji tako ne moze da se mrdne, pokrenem task manager i pise svaki put BF 5 has stopped working.. Buduci da je u pocetku sve radilo a nista nisam menjao ne znam sta je uzrok ovog problema, trazio sam na internetu i vidim da mali milion ljudi ima slicne probleme sa ovom igrom, pokusao sam par prilozenih resenja i nista nije pomoglo.. Zna li neko kako da se resi ovaj problem da zavrsim ovo do kraja kada sam vec dosao skoro do samog :d Ne igram online znaci i sistem je Windows 7.

Da nije pregrevanje CPU u pitanju?

Jel sta klokovano na racunaru?

Da nije pregrevanje CPU u pitanju?

Ne, ne moze kod mene da se pregegreje CPU imam dobar hladnjak, pratim temperature i grafike i procesora, zauzece, ram, sve, preko MSI Afterburnera.. Kada se zaledi bude sve u normali...

Jel sta klokovano na racunaru?

Nije, nista. Ne znam ima milion postova na internetu kada se ukuca ''battlefield 5 stop responding windows 7''.
Sad zadnje sto sam nasao je da predlazu da treba da se obrise save game, i onda naravno neces imati sacuvano dokle si stigao ali ce ti bar igrica raditi i nece kresovati...
Skinuo sam sa TPB naravno, sada ko zna mozda ima i losa verzija instalacije..

stoped.png

Poslednja izmena:
Ja nemam tih problema dok radi, radi..
Medjutim, kako sam rekao nije mi ni jednom zabadalo u pocetku igrice tek kako sam se primicao kraju, posle je pocelo po nekad, a sada nema teoretske sanse da prodjem ovaj deo, restartovao sam 10x do sada i non stop zabode tu.

battlefild.jpg

Da stvar bude gora vratio sam se negde ranije u igricu, i zabada sada i onde gde nije zabadalo..
Ali ovaj deo na slici gore nema sanse da se ide dalje zabode stalno samo stane tako ekran, kada se klikne misem izadje na desktop i to je to.. Sacuvao sam progres, deinstalirao igricu i ponovo instalirao i opet ista stvar..

Odakle ste vi skinuli igru moze i na PP ??

Sa Origin!

e to se meni desilo sa narodnjakom, jedan deo zabolo i nikako nisam mogao da predjem, ne secam se dal sam sta prckao u direktorijumu igre, mislim da nisam nego samo poceo ponovo to poglavlje. isto win7 bio, s775 konfiguracija.
desava li se bez msi afterburnera?

Poslednja izmena:
Pa to bas, ali da stvar bude crnja sada kada se vratim i u ranije misije zabode i ako ranije nije, znaci kao da je taj jedan zabod prouzrokovao sada i druge zabode... A onde sa slike to obavezno zabode znaci ne mozes dalje nema sanse sad da li ce stici da razneses tenk ili ne ali dalje neces moci :S:
Sad sam probao i bez MSI, i ista pesma. Nemam pojma sacuvacu progres skinuti sutra sa nekog drugog linka igru i probati onda, vise me sada iznevriralo sto nece nego sto me uopste ovo zanima..

Sta jos od igara igraš?

Nista, kao sto rekoh instalirao sam igru da bih testirao graficku karticu, nisam u ovom svetu uopste.. Kucao sam na google da vidim neka zahtevna pucacina nova i slucajno naleteo na BF 5..

Vrh Dno