Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze ovo nekako da radi na webOS-u?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Napokon nabavih sk 4k
FJRdELu.jpg

Poslednja izmena:
Dajte neku preporuku za windows aplikaciju a da nije vlc. Smarters ne radi dobro (tj interfejs ne izgleda dobro) na rezoluciji vecoj od full hd, sve je pomereno u desno.

Chery player ili Ace player

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Hvala probacu.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Instalirao sam. Sta sad? Kako da ubacim listu?
8e1e891ed75bbf013513ab7f2c00db47.jpg
Pa pise ti na slici...idi na taj sajt sto pise i ubaci mac adresu od tv-a i onda ubacis listu

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

СББ

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Moracu videti u Kodiju koji mi je bitrate za Sport Klub
Slika je dobra , ali mi nije kao Rai 4K ili RMC Sport 4k

Moze i dalje biti SBB a da nije preko EONa. Kada je krenuo SK 4K mislim da je @jaffar stavio sliku u nekoj temi SK 4K strima u VLCu. Naravno islo je preko SBB kabla.
Izvor @tambur88-ovog strima ne znam, cekamo da kaze.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Провајдер је СББ (d3i), а плејер СИПТВ.

Koji player preporučujete ali da se liste uploaduju preko telefona?
Kao na SmartIPTV aplikaciji?
Za android mi treba.

Можеш да се смејеш до прекосутра, само што је тако. Верујем Тамбуру јер знам ко му је дао стрим, а тај човек је многим продавцима листи на Балкану главни извор.
Ја сам пре 4-5 месеци добио на поверење цео босански телемах на удп. Ти вероватно мислиш да ни то не постоји.

Na putu sam
Slikaću vam u nedelju

Da li postoji neka mogućnost da se taj sk 4k strim gleda na android boxu? Imam ga u paketu ali mi ni jedna kartica nije u master 4k tv-u u dnevnoj sobi, a tu je gt-king. Svaki put moram da prebacujem karticu iz drugog tv-a i coax iz risivera u tv kad hoću da gledam sk 4k. Može i na pm.

Moze ako imas odgovarajuci harver ;) pokazao sam slici jos odavno, sta ce ti strim kad ga imas na kablu.

Inace totalno nebitan kanal, malo sadrzaja da bi mu se pridavala veca paznja.

Poslednja izmena:
Pretražio sam tvoje postove u ovoj temi ali nešto ne vidim, ajd pogledaću posle na laptopu, preglednije je, ovo buljim na telefonu u webview. Napisah da imam android box beelink gt-king, sigurno je dovoljno što se tiče snage, jedino ako misliš na samu android platformu da ne može?

Treba mi stream, napisao sam zašto. [emoji4]

Poslednja izmena:
Je l' može patkometrija da se prebaci u deljenje pa da malo i mi uživamo u 4k SK[emoji16]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Gotit, Smarter.... ima ih gomila

@salacue: Ta varijante sa "insajderima" i "backdoor" nisu isto što i "sa D3i je (skinuto)"... pošto za početak D3i kao usluga nikad nije postojao za Telemach korisnike. Drugo zvanična tvrdnja je "SK 4K ne postoji u streaming varijanti" / "nema toga na serverima" a D3i platforma reprodukuje HLS stream isto kao i sa Eon platforma za CUTV i za "live van mreže". I D3i nema Novu Sport u HD varijanti zvanično već su im uvalili SD verziju a ne SK 4K.

To kako će neko da distribuira sadržaj za lovu sa strane je neka sasvim druga priča. Kao što je pokojni D3Go server ima i linkove za RTMP streaming koji je bio "za zaposlene" da gledaju bez pretplate...

Poslednja izmena:
Можеш да се смејеш до прекосутра, само што је тако. Верујем Тамбуру јер знам ко му је дао стрим, а тај човек је многим продавцима листи на Балкану главни извор.
Ја сам пре 4-5 месеци добио на поверење цео босански телемах на удп. Ти вероватно мислиш да ни то не постоји.

Ne razumes. Taj SK 4K nije preuzet sa D3i platforme.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ima li neki plugin/add on za vlc, da prikaze grupe u playlisti (u tabu ili nesto slično )

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

@scylla Теби ћу рећи само БОКИМАЈСТА. Мислим да ће ти остало бити јасно.
@shamanNS као што сам ти рекао - можеш да ми верујеш на реч, а и не мораш. Што се некадашњег d3go тиче - имао сам ту листу, исто као што сам имао неттв плус листу. Узгред, нигде нисам поменуо d3i у телемаху.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno