Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Meni odlicno radi sa kineskim staklom, ali sam ispostovao uputstvo za montazu

Uzela sam kinesko staklo po preporuci nekog sa foruma, stoji mi vec nekoliko meseci u ladici jer se plasim da ce lepak zeznuti nesto kod prednje kamere... Fabricka folija se za sad dobro drzi pa mi se ne rizikuje. Ako imas neki provereno dobar video baci link ovde ili na pm :)

Uzela sam kinesko staklo po preporuci nekog sa foruma, stoji mi vec nekoliko meseci u ladici jer se plasim da ce lepak zeznuti nesto kod prednje kamere... Fabricka folija se za sad dobro drzi pa mi se ne rizikuje. Ako imas neki provereno dobar video baci link ovde ili na pm :)
https://youtu.be/XPm0Oivxzqk
Samo male korekcije
-nemoj da se uzdas u nalepnice koje salju uz staklo. Mikrofon, strane telefona sa dugmićima i otvorima sam stitio običnom lepljivom trakom.
- lepak sam izručio na jedno mesto, nisam razvukao u liniju
- kada namestis staklo, prebacis nesto preko senzora (ja koristio podlogu nalepnice za kupljenje prasine sa stakla) i par puta predjes lampom samo ivice telefona, da fiksira staklo pa onda sklonis masku sa senzora i stisnes palcem pa prelazis lampom kako treba. Ako ne aktiviras lepak na ivicama kad stavis palac imas dobre sanse da staklo sleti.

I koristim bas Akcoo staklo

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Šta god da uzmem ima neke mane [emoji3] Sad sam uzela Magnetic masku i imam problem sa mrežom u svakom smislu ( i wi-fi i mreža operatera) . Pomoći nema, jel da? Magnet svakako smeta signalu

Sva ta jeftina stakla imaju problema sa tastaturom u desnom dijelu ekranu. Isto mi se desavalo na s7 edge, note 8 i s10+. Svi su imali zakrivljen ekran i slova p, l, k, o i brisanje nemaju dobar odziv. Isto mi je sada na iphone-u (kao 11D staklo). Dok se ne kupi whitestone dome sve ovo je bacanje para. I nillkinovo zastitno od 10, 15 eura ne valja.

Jel se pojavljivalo nekom u notification baru "pronadji moj mobilni 1/1"?Neznam o cemu se radi?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jeste i meni na s10+ i kod moje zene na s10e.

Neko se igrao sa push notifikacijama :)

Dobro je[emoji16],rekoh da nije cia,bia,fbi....

Mozda i jeste [emoji23]

Ti si bas ovako zanimljiv za njih [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Послато са SM-G9750 помоћу Тапатока

Ako mislis na mene,neznam sta moze da im bude zanimljivo.Nego se i na zeninom pojavilo pa rekoh da mi neko ne locira zenku[emoji1787][emoji1787]

Kod dvoje kolega na poslu se isto pojavilo na Samsung uređajima, iako je opcija iskljucena. Svasta :D

I ja sam na N10+ dobio takodje

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Jel se pojavljivalo nekom u notification baru "pronadji moj mobilni 1/1"?Neznam o cemu se radi?

Meni na Note 9 pre 10 minuta se pojavilo.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

I meni jutros. Foliraju se ovi iz samsunga [emoji3166]

Uh dobro je, ima nas vise :D proveo sam jutros pola sata istrazujuci na koju foru se pojavila notifikacija, umesto da sam odmah dosao ovde :D

I kod mene juče na S10 Plus...

Sent from my Samsung Galaxy S10 Plus using Tapatalk

Zapravo se neki kinez zapio i umesto na test pustio skript na produkciju :D

I meni se pojavilo jutros na s10+

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Izgleda da je to na svim Samsung telefonima, stiglo na N9, S9+, S8 i A40

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Ja nisam dobio ništa...bar još uvek ne

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Evo i ja da prijavim. Bilo je wtf?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Svi koji su dobili notifikaciju sa brojem 1 su odabrani za put u Grčku na more, 10 dana 2 noći.
U pitanju je nagradna igra Samsunga za verne korisnike.

P30 Pro

Pokusavas da budes duhovit ili si sarkastican?

Vrh Dno