bane_tech
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2018
- Poena
- 95
Druze, daju sve, samo treba da si uporan, jer sa takvima samo moras biti uporan i bezobrazan.
Na primer, kada sam pretprosle godine u decembru trazio raskid, da bi me zadrzali ostavili su mi D3 (bez ikakvog dodatnog placanja), uzeo sam Eon box i zamenili su me Ubee sa Technicolorom. Takodje, dali su mi i uslove kao novom korisniku (sto inace nikako ne moze kod njih. tako je bilo receno kada sam na fin nacin pokusao da se dogovorim), pa sam godinu dana placao 1999 (tako sam izabrao, umesto 6 meseci po 1 din), a posle punu cenu, s tim da sam pre neki dan raskinuo ugovor i otkacio se od njih (naravno, i tu nista nije moglo i trebalo je da poplacam silu penala i ko zna cega, dok nisam kontaktirao trzisnu inspekciju).
Tako da, samo teraj po svome, preti raskidom, insistiraj na tome sto hoces, a ako ne daju, imas jos izbora, Bogu hvala (a dace sve kad vide da nisi neko ko se da lako obrlatiti).
Sada vise nije tako. To je bilo ranije na pocetku. Sada ih boli briga. Ja sam pre 20 dana raskinuo sa njima i niko me nije zvao, a izgleda niti ce. Ponude su bile do sada ponizavajuce za nekoga ko je 14 godina bio sa njima. Imaju novog direktora od decembra i taj se ne mesa previse u svoj posao.:d