Šta je novo?

Xiaomi Mi Max 3

Forget about it :D

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Pihhh, steta. Pa dobro, sta je tu je. Jedva cekam da vidim kako ce da mu legne case. [emoji3]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam sa ovom maskom prezadovoljan. U rangu je sa Dualtek armor koji sam imao na Lumia 930

Jos uvek nisu stigle preostale 2 :)

Im back. [emoji3]

Welcome back :D

Ptica daje tako neku posebnu lepotu slici... [emoji3531][emoji3531][emoji3531][emoji3531]
03415f8c975eee2a048d7835c4f81b6c.jpg

Jedna od zimus
df6826264436cf5637b48ae7cd06b4d2.jpg

Po danu fotke sasvim korektne. I dalje baterija je apsolutni pobednik na uređaju. Baš me zanima da li će izbaciti naslednika.

Nece, za sad nemaju u najavi novi max model. Objavili su to prosle god.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

To sam video na gsmarena da je diša ili neko drugi rekao, ali i dalje Mi Max modeli fale tržištu. Ja sam imao prilike da se igram sa prvim i trećim modelom, drugi sam samo video na blic i svako je opravdao očekivanja. Bukvalno telefon koji ne moraš da menjaš naredne 2-3 godine.

E to je ta stranica koju sam i ja video. Koliki će support biti za Mi Max 3 onda? Dobiće A11 ili ne? Sada je dobra kupovina, ali se retko nalazi sa garancijom uz fiskal.

Ne treba ti garancija, za sada ima support za Android 10, sobzirom koliko kinezi brzo menjaju Android verziju, dobice Miui 12 xD

Jednom sam se opekao i nikad više u životu, tako da sada uređaj bez garancije ne uzimam ni u ludilu.

Meni na srecu je trebala samo jednom, kad sam je imao. U ostalim slučajevima nije, a nisam je ni imao.

Bilo je na dosta stranica ali je sve bilo manje vise prepevavanje sturih saopstenja. Naislo je poprilicno kao bum i neocekivano. Malo ko se bio tome nadao prekid MAX serije, trziste se jos nije bilo ni ohladilo od glasina da bi mozda mogao da se, ubrzo nakon Mi Max 3, pojavi i Mi Max 3 Pro za koji su se ljudi nadali da ce da ukljuci Snapdragon 710. Sto je bilo ocekivano i na MAX 3 a onda kad su ga konacno izbacili ispostavilo se da su ga udavili sa SD636.

Pa je i tad CEO davao demant da od PRO verzije sa SD710 nema nista.

Poslednja izmena:
Po meni je ovaj zmaj u Max 3 je dobar balans. Gura lepo sve za svakodnevnu upotrebu, baterija dobra, prijem signala isto.

Procesor dovoljno jak, u isto vreme i stedljiv. Dobar ekran, dobra kamera, brzo punjenje, sve u svemu, odlican tel koji ne bih menjao za drugi.

On beše ima 18W punjenje jel tako?

Tako pise na GSM areni, svakako ga puni bas brzo, za taj kapacitet.

Napuni za cca 2 sata bateriju. Ja sam kevi uzeo, a ona ne mari za održavanje uređaja ni malo. Osvetljenje na max, non stop čačka neke oglase nešto, web surf, youtube, ni jednom štucnuo nije, a za 2 sata opet ima napunjenu bateriju.

Kod starijih je to uvek tako. Cak i kad bi imali volju da to rade nema znanja ili zelje da se zna. Tako da je idealno kad je "otporan iz kutije". Prosao je MIUI dug put vec. Tu je glavna zamka kad se uzima u ranoj fazi da se ne uzme sa nekim divljim ROM -om, da se ostavi tako i preda u ruke neslutecoj takvoj osobi.

Ja sam iskoristio priliku da uzmem kada je bila ona akcija za 13.000 rsd. Pojavio se na oglasima, i odmah sam ga uzeo. Bio je skroz prazan kada sam ga otpakovao i pomislih, ne samo da je neki feler, ali posle 10 minuta na punjaču se dozvao sebi.

Sta sam ja radio mom primerku, i dalje radi :D

U slučaju root-a kada mi i ako padne šaka, jel se kod njega okida neki security deo ili ne? I dalje mora da se šalje mail za otključavanje bootloader-a ili može samo root da se pukne?

Prethodno bootloader obavezno, narocito ako je China verzija.

Vrh Dno