Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niko ne razmislja sta bi se desilo sa cenom btc-a ako bi doslo do ozbiljne korekcije stock marketa. Kada je bila prosla kriza 2008. btc je tek pustan u promet. Moglo bi lako da se desi da bear period potraje jos 2-3 godine.

BitMEX CEO je baraba, ali je barem simpatična i duhovita baraba. XRP je očekivano skočio na ovu vest.

Koliko god mi Ripple ide na živce zbog mnogo stvari, nema govora da nemaju dobru mrežu i praktičan token. Meksička menjačnica Bitso recimo ima pet puta veći volume na XRP nego na BTC. Stellar takođe agresivno cilja tržište latinske Amerike. Tamo se ljudi već pate sa inflacijom i svesni su onoga što ja pričam, ako jednog dana dolar i evro postanu hiperinflatorni, i mi ovde se od bitcoin-a 'leba najesti nećemo.

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    53.1 KB · Pregleda: 256
Sta uradi ENJ [emoji17][emoji17][emoji17] Cekao sam ga ali nisam imao strpljenja...

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Stellar je konačno probio ovaj silazni kanal (zelene linije) u kome je bio još od maja. Posle ko zna od tad, cena je opet preko 200 DMA (narandžasto). Ne verujem da će cena moći da održi sadašnji trendline (plavo) koji bi vodio do 8 centi krajem meseca, ali nije ni posebno bitno, sve dok ostane iznad 200 DMA. Nema greške, ovo je sam početak bull marketa.

Ko se slaže, nek šibne sitnu donaciju na XLM adresu GAZQVHNPOGZX6GT3XFGCU2XI32K7XZ6GMXSF3VQ37SVSPH26FFNLWBHI sa forumskim nikom u memo. To je za bragging rights kasnije. :smoke:

Edit: forum dodaje prazan space u adresu, obratiti pažnju.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    44.1 KB · Pregleda: 240
Poslednja izmena:
Ja se slazem, ali sam bez XLM-a
Imam na tavanu kilo ociscenih oraja, kako bih mogao to da ti posaljem?

Ja se slazem, ali sam bez XLM-a

A kako češ onda da profitiraš? ;) Stellar opet čisto kao primer, novi bull market je za sve altove. Altovi su u bear marketu već dve godine, nisu se privremeno oporavili kao BTC prošle godine. Skaču i totalne gluposti, kao što su BTC forkovi.

Imam na tavanu kilo ociscenih oraja, kako bih mogao to da ti posaljem?

Gledaj da ih nekako metneš na blockchain, ako se opet ponovi ludilo iz prošle alt sezone, neko će ti platiti za njih. Sećam se lika koji je napravio Useless Etherium Token, potpuno iskreno rekao da ne vredi ništa i ne služi ničemu i opet zaradio lepe pare od njega. https://uetoken.com/

Ovo ide vrlo temeljno, sad se ceka LTC da opali svoju pravu vrednost. Ono sto se primecuje je da prvo LTC povuce cenu pa onda je pretoci u BTC.

Poslednja izmena:
Ovo ide vrlo temeljno, sad se ceka LTC da opali svoju pravu vrednost. Ono sto se primecuje je da prvo LTC povuce cenu pa onda je pretoci u BTC.

I meni se cini da cena prilicno zdravo raste ili mi se lose cini?

@Gaca
Kada kazes prava cena za LTC na koju cifru mislis?

To najbolje zna nas drug @Saj, e sad pre pojave drugih altova bio je definisan kao 0.1 BTC odnosno kao kovanica za klasicne kupovine, kinezi su ga srozali posto ga cinimi se oni najvise i imaju, e sad vreme ce pokazati.

To ce mu bit dno za kojih par meseci

Vidim da ste skromni, cena iz 2017 je krajnje realna sa tendencijom dupliranja, e sad nada umire poslednja, a u nadi je spas;)

ja sam ih relativno skupo placao jedna tura na 125 druga na 170 tj obrnuto ispod toga ne idu nikuda :D

To najbolje zna nas drug @Saj, e sad pre pojave drugih altova bio je definisan kao 0.1 BTC odnosno kao kovanica za klasicne kupovine, kinezi su ga srozali posto ga cinimi se oni najvise i imaju, e sad vreme ce pokazati.

Ne bih bas rekao da je ovo tacno...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

@splinter Šta nije tačno!?
Da @Saj najbolje zna ili da je pre pojave drugih altova bio definisan (planiran) kao coin za klasične kupovine (sitnije transakcije) ili da su ga kinezi srozali jer ga oni imaju najviše...:zgran:

@splinter Šta nije tačno!?
Da @Saj najbolje zna ili da je pre pojave drugih altova bio definisan (planiran) kao coin za klasične kupovine (sitnije transakcije) ili da su ga kinezi srozali jer ga oni imaju najviše...:zgran:

Jedino je ovo za Saja upitno, pstalo je sve netacno :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek ces da vidis kada btc ode preko 25k, bice kao u stara dobra vremena :D

Nekada je bio i 10 centi , i 1 dolar, i 500 dolara, i 20.000... Sve je moguce, samo strpljivo.

Naravno da će biti, ljudska pohlepa je večna...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kao da je probilo ovaj rising wedge, ali po volume vidiš da tu nema ništa, ovo će da se vrati nazad, bilo uskoro, bilo kad dotakne 11k. Ako napravi jedan školsi pulback do 200DMA (narandžasto) ili 21DMA, ja ću to prihvatiti kao definitivni dokaz bull marketa i aktivirati kintu iz rezervi. Druga mogućnost je da opet napravimo neku nezdravu parabolu kao prošle godine, ali ne bi trebalo.

Prilozi

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    25 KB · Pregleda: 215
gde to nema volume?

Pogledaj chart što sam okačio. Volume opada, kao što je i normalno za klin, ali onda ne skače kada se desio proboj i to na tako psihološki bitnom mestu kao što je 10k. To je zato što niko realno i ne očekuje da ovako strm klin može da probije naviše, svi znaju da medvedi negde čekaju u zasedi.

Pa zna se da cekaju na 10.500, to svi znaju. Bikovi ih navlace da krenu pre 10.5 i time razmaknu otpor ili da se povuku na 11.3. Jer imas bar 30% onih koji su cas bikovi cas medvedi

Poslednja izmena:
Po meni je realno 15k ove godine.............

15K do kada? Oko polovljenja, posle, oko Nove?
Nisam siguran koliko ce cena skakati do polovljenja i kako ce se ponasati posle polovljenja. 15K nije nimalo nedostizno, naprotiv ali vrlo lako moze i da se padne posle polovljenja.
Nekih novih dasavanja i nema, od najava nekog ozbiljnijeg bull-a nema nista jos uvek. Za sada je opusteno skroz, ide gore bas onako kako treba, lagano i sto je najbolje jacaju i altovi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno