bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
nemoj da se zamaras time, ne opterecuje ga nista vise nego obicno surfovanje internetom, to mu dodje kao uobicajeno koriscenje.Zanima me, da li Plex moze da osteti hard disk? Koliko je on uopste pod opterecenjem dok gledam neki film?
ja imam vec par godina H96 pro+ i ne znam koliko to ima slicnosti ali moj wifi radi savrseno, ali je to slabo opet upotrebljivo na 2.4ghz vec obavezno se mora koristiti 5Ghz a onda box treba biti u istoj prostoriji sa ruterom da bi to bilo sve kao na kablu.Ja cekam Tanix,takodje ovaj H96 lepo odradjen ali katastrofalan wifi.
tako da je najjednostavnije spojiti na kabl i koristiti odmah punim kapacitetom.
Sto se grejanja tice, vecina boxeva dolazi sa jako mrsavim hladnjakom koji je zalepljen na CPU i sa tim sam dosta eksperimentisao, i ja moj s912 nikada nisam uspeo zagrejati preko 80 stepeni cak i kada nema apsolutno nikakav hladnjak!
Tako da sam ja zakljucio da hladnjak tu sluzi vise za nedaj boze cisto da bi tek neki stepen temperature spustio nize jer ni u kakvom opterecenju on ne moze da se pregreje.
Ovo pricam za s912 nije mi poznato da li se ovi noviji x2 ili x3 mozda greju vise ali sumnjam.
Ono sto je jos interesantno pri gledanju filmova (kodi) temperatura se krece oko 70 stepeni, ali recimo gledanje EON-a drzi konstantno na 80 stepeni, kao da igrate neku 3D igricu.
Kad vec toliko biras box gledaj da dobijes neko bolje napajanje od onih generickih od 2A koji crkavaju, mada nije problem to zameniti naknadno ali onda ne budu jeftina.
Poslednja izmena: