Pa da,to je to....nego,mene zanima da li je neko uspeo da fura neku verziju EON-a koja je za mobilnu varijantu na MiBoxS? Ili definitivno nema nista od toga?Meni isto nije radio Crhomecast nakon update na A9. Clear cache nije pomogao, niti restarti.
Ono sto je pak pomoglo jeste factory rest. :whip:
Inace pored chromecast-a zabo' mi je i EON app - na cudan nacin da nije bilo slike a da je audio isao... dakle stoji ono odricanje od odgovornosti, kliknes U redu i nista se ne desi, ne sklanja se, a u pozadini krene da ide program (poslednji koji je ostao :d)
Factory reset je resio stvar, ali sad nmg da aktiviram EON jer sam ga vec bio obriao pa mora da zovem SjBB.
Nego uspeo li je neko da uradi onaj hard reset za Mi Box S koji je update-ovan na A9? Meni ovo ne polazi za rukom nikako: https://www.gearbest.com/blog/how-to/how-to-factory-reset-and-wipe-data-xiaomi-mi-box-s-tv-box-8976
Takodje nasao mi je kolega @Gileb neki video gde turcin radi reset ali sasvim drugom kombinacijom tastera, ni to mi ne radi... :wall:
Odradio update na A9 sa Mi Boxs i posle toga mi ne radi chromecast na boxu....tj telefon ga vidi,ali nece da radi yt cast,probao sa vise telefona. Cast slika i videa sa gphotos uredno radi.
Ovo je vec probano,i nece da radi. Tj ulogujes se normalno u app,medjutim cim se klikne na neki od kanala,app crasuje,zato sam i pitao da li ima neka opcija koja STVARNO radi a da je mobilna app...^
Pa skini EON_v1.8.120 (516), sa APK Editor-om ga prepravi da se predstavlja kao trenutno poslednji EON_v1.8.250 (772), instaliraj taj prepravljeni APK i vidi šta se dešava. Treba ti manje vremena nego da napišeš 2-3 posta ovde na forumu.
^
Ovde si pre par strana napisao da si probao tu verziju - 1.8.120 (516), ali prepravljenu da se predstavlja kao v1.8.140 (567)... A v1.8.140 (567) je stara više od 8 meseci, pa ne možeš znati da li EON više definitivno uopšte ne radi na ATV ili tamo server odbija taj tvoj EON zato što je zastareo.
Zato sam ti rekao da EON_v1.8.120 (516), sa APK Editor-om prepraviš da se predstavlja kao trenutno poslednji EON_v1.8.250 (772). Ako tako neće da radi, onda možeš biti 100% siguran da od tog posla ("mobilni" EON na ATV) nema ništa.
evo neka lista tv box, za 2019, ima i za 2020 (nije potpuna) čisto za neko poređenje, verujem da je lista prilično realna, a kao i uvek i pomalo subjektivna
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12-NAoBPPV_nNBqaY1vt7Gke8bthPYqnG0tMLeSDrIKI/edit#gid=0
izvor
http://www.chigztech.com/charts.html
Imaš x96 air s905x3 za manje pare
Sad vidim gore, okačen max za iste pare.
Koja je razlika (max i air)?
Otvara ti iz default browsera i ne vidim kakve to veze ima, sve je to isto.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Jednostavno...
Uvek uzeti air mouse , bez toga cete se samo nervirati, i:
- sto manje dugmica (jednostavno vam ne trebaju) i gledajte da budu plasticni
- ne treba vam touch pad,
- ne treba vam punjiva baterija (alkalna baterija traje mesecima a verovatno i godinu)
- ne treba ni tastatura, jer vecina ne kuca nista na TV-u ili jako malo sto moze i airmouse
- ne treba vam learning funkcija i univerzalni daljinac
A box bar neko ime da ima, tanix, mecool, alfawise, beelink...i amlogic cip.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari