Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok je tema zivnula... ovo ne sluti na dobro [emoji51]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Cim pisu vise njih pored Morbijusa, nece valjati :D

...riding on 720p...

Ne vole ljudi da čuju što im ne prija, pa to ti je. Čitali neke analize koje pričaju o BTC koji ide na 100k, 200k, million dolara. :) Neki poverovali.

Svakom svoje. Odrasli ste ljudi, sami vodite računa o svojim finansijama. Ja sam kao i uvek siguran da će Saj za par meseci zgrnuti velike pare i otići u penziju. :d:d

Kako se kreće cena, za sada, debelo sam omašio dno, $2,500~$4,500 ($4,000) naspram $6,000. Sad da vidimo za koliko sam promašio top, $6,500~$9,000($8,500).

Sreća pa nemam love u igri, samo bi napravio sebi minus.

tako ni ti ne volis da cujes da ti altove ne vrede i nece vredeti nista :d :-devil-: all is one and one is all :D

Teško da smisleni projekti sa jakom kapitalizacijom i ozbiljnim partnerima mogu da sasvim propadnu, osim ako propadne celo kripto tržište. Najgore što bi moglo da se desi je da ne uzlete koliko se nadaš, ali to je normalan rizik kada ideš protiv tržišta, što je standardno i najpametnija strategija. Mala ulaganja u pametne altove sada bi mogla da vrate velike dobitke sutra, ne očekujem Lambo, ali biće nadam se za električni Golf, meni ne mora bolje. :)

Ako si ti među onima koji smatraju da budućnost nije električni Golf nego stari oprobani Golf dvojka, ja ti želim sreću sa tvojom strategijom, ali lično gledam na stvari drugačije.

ja se samo nadam da si u pravu sto se tice "pametnog" ulaganja. Altovi su sluzili da se otme btc, te prica partnerstva, projekti to macku o rep, to takodje sluzi za pump da bi se oteo btc i osisala poneka vuna. Postali su beskorisni sa pojavom poluga i pitanje je koji ce opstati i zasto, a pitanje je kako bi neki radio kada bi imao vrednost kao btc i kada bi se isto toliko koristio... No dobro, videcemo kako ce se stvari odvijati.

Apsolutno nigde veze. Dolar je inflatoran, ako se plašiš njegove inflacije, držiš zlato. Sve kriptovalute su po prirodi deflatorne, ako prava upotreba jednog dana bude krenula (a ne samo prazna špekulacija kao danas) neće biti smisla štedeti u jednoj, a trgovati u drugoj. Kripto koji se nametne kao sredstvo plaćanja će se prirodno nametnuti i kao jedinica mere i kao ostava vrednosti.

Stellar, right?

ja se samo nadam da si u pravu sto se tice "pametnog" ulaganja. Altovi su sluzili da se otme btc, te prica partnerstva, projekti to macku o rep, to takodje sluzi za pump da bi se oteo btc i osisala poneka vuna. Postali su beskorisni sa pojavom poluga i pitanje je koji ce opstati i zasto, a pitanje je kako bi neki radio kada bi imao vrednost kao btc i kada bi se isto toliko koristio... No dobro, videcemo kako ce se stvari odvijati.

Još razmišljaš kao kockar, gledaš šta je unosno za špekulaciju, umesto šta je praktično za korišćenje. Meni nije posebno bitno da zaradim kockom, mislim obradovao bih se svakako da mi padne s neba u krilo, ali pravi cilj mi je obezbediti se koliko toliko ako sutra dođe do toga da mi više nemamo stabilan novac da možemo da funkcionišemo. Ukoliko do toga ne dođe, odlično! Ali treba biti spreman i za najgori scenario.

Stellar, right?

Ja se svakako nadam, ali videćemo.

Mare prodo prerano pa ga sad kuka [emoji23]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ode ovo večeras na 10k.

Krenulo je opasno da nateze. Odbice se od 10K. Cak i ako probije bice korekcije i vratice se dole.

Tapatalk from Poco loco

Dobro je da se primirilo malo, uhvatice to uskoro opet zalet. Napasce 10K sasvim sigurno i dobre su sanse i da probije.

Dobro je da se primirilo malo, uhvatice to uskoro opet zalet. Napasce 10K sasvim sigurno i dobre su sanse i da probije.
Sada su dve stvari bitne:

1) Slow&Steady kretanje tj formiranje take off faze ali bez zurbe. Idealno kroz 2 meseca da ne odemo na 12k+.

$8500

$10000

$11600

$13500

Ovu su po meni jedine bitne zone i mislim da ce na svakoj od ovih biti reakcije, kako bi se vratile u modu i formirale nove support levele.

.... rece LA....

[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Već kreću spekulacije da će halving doći ranije što može opet da pomera cenu na gore.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Vremenski brže.. ne prema bloku.
Blokovi se kopaju brže nego što dif može da isprati.

Vremenski brže.. ne prema bloku.
Blokovi se kopaju brže nego što dif može da isprati.

Za poslednjih godinu dana prosek je 09:40 izmedju blokova. Koliko god da kopaju ne mogu toliko da ubrzaju koliko diff prilagodjavanje moze da ih uspori. Trenutno je procena 08. maj i moze da ide plus minus dva-tri dana a to nije nista znacajno da bi uticalo na cenu.

BTC.D chart pokazuje da se altovi još uvek lepo drže. Ako BTC nastavi da se muči na 9400 resistance, mislim da bi mogli da vidimo da BTC zastupljenost dotakne istorijski trendline, što je zelena linija ispod. To bi bio vrlo lep profit, ali ako bi videli i da je probije, imali bi pravu pravcatu alt sezonu. Znao sam da ću gorko oplakati što ne kupih još IOTA pre mesec dana kad je bila 16 centi. :smash:

U svakom slučaju, raduje me da i BTC i altovi rastu ruku pod ruku. Ne raduje me što je razlog tome to što su sada velike poluge i futures ugovori dostupni i za dosta manjih altova. Volatility mi stiže u novčiće koje sam planirao na duge staze.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20.3 KB · Pregleda: 251
Jel postoji tema za to?

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno