Sto veci aparat ljudi vise reaguju i bune se na ulici i prevozu. Cak i kada sam koristio milc bilo je negodovanja i mrkih pogleda. Na nekim mestima nije moguce fotografisati sa ff telima a manji aparati prolaze.
Mene je ova napala i krenula da mi otima telefon kad je videla da je slikam :d Ovo sam fotkao na slepo par sekundi pre napada 😀
ps. Najverovatnije cu ipak ici na a6300.Pogledajte prilog 279341
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Me mogu bas da se složim da je Bgd nezahvalan za ulicnu i dokumentarnu fotografiju. Veliki aparat i objektiv, pohotovo beli, izazvace vecu paznju, zato je apsc milc majka na ulici.ako pricamo o beogradu to je jedno od najnezahvalnijih mesta na svetu za street...nije da ne moze, ali ovde ljudi imaju tezak trip od bilo kakve kamere...cak i ako slikas nesto bezveze sa strane 10 ljudi ima da stane oko tebe da vide sta radis...
Me mogu bas da se složim da je Bgd nezahvalan za ulicnu i dokumentarnu fotografiju. Veliki aparat i objektiv, pohotovo beli, izazvace vecu paznju, zato je apsc milc majka na ulici.
Ulicni portreti zavise od mnogo stvari, kulturoloskih, civilizacijskih ali i od toga koji stil, vrstu ulicne fotografije odaberes. Pomenuti Bruce a nije Lee mi nije uopste poseban, taj tio ce retki gde u svetu da prodje bez incidenata, kao sto ni on nije prosao. Odosmo u off debelo...ako pricamo o beogradu to je jedno od najnezahvalnijih mesta na svetu za street...nije da ne moze, ali ovde ljudi imaju tezak trip od bilo kakve kamere...cak i ako slikas nesto bezveze sa strane 10 ljudi ima da stane oko tebe da vide sta radis...
Edit: baterije idu na 1200 okidanja svaka u odnosu na Canon bateriju koja izvuče okoo 250-300 ja zadovoljan!
Nije moguce... 🙂 Ili ga nismo lepo razumeli
Kakav je Fuji sistem naspram Sonija? Kvalitet objektiva, cene? Cini mi se da je Sony barem 50x popularniji, sto i ne cudi toliko s obzrirom da je gigant, ali ne znam da li je samo to razlog.
S
Ono što me brine i to jako brine je baterija. Navodno 380 okidanja ako se dobro sećam, mislim da mi se za weekend prepolovima posle 100 okidanja. Uzeo sam i kineza za rezervu, ali sve mi frka da za nešto ozbiljnije i to bude malo. Možda nekako može da se predupredi potrošnja, videću da malo googlam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari