Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je to na papiru ok, nego mi treba kao konkretan user koji kaze
Dana tog i tog usao, oni meni to ja njima ovo, a da cimam opremu pa ispadne da ne moze, jos sad kad svi moramo u Centar Sava

Samo mi to treba, valjda dobijes i neki papir da si raskinuo, ovako je sve u domenu rekla kazala
A Ratel cuti
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Detaljno je opisao kolega pre par strana kako je raskinuo ugovor.

...riding on 720p...

Danas kum dobio 6 meseci za dinar kao stari korisnik,mail u korisnički centar pretite raskidom ako imate drugu opciju.Bio je u korisničkom centru u Lazarevcu da produži ugovor,ne može da se uđe od naroda....

Blago njemu, ja potpisao u petak, dobio jedan mesec :(

Ako prenesete i fiksni u sbb imate +2 meseca. Znaci ukupno 8 za dinar
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

Fiksni odjavio jos 2014-te, ko jos to koristi.
I da znaš, ja ga plaćam bespotrebno samo iz razloga, ako jednog dana pređem na adsl. Mada se iskreno nadam da će jednog dana mobilni operateri dati flat internet za kućne korisnike...

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Ne vidim razlog da cuvas paricu ako ne koristis, sledeci korak je optika a i tamo uslovljavaju da uzmes fiksni sto je nebuloza teska. Mada optika ko zna kad ce biti.

Svi dobijaju te thomson modeme sa integrisanim ruterom i integrisanim antenama.
Bolji ruter od tog moras sam da kupis.

Misliš verovatno na Technicolor TC7200.20, meni ga pre neki dan doneli umesto CBN-a. ali ga ne koristim za Wi-Fi jer imam svoje AP TP-Link TL-WA901ND.

Ali kada smo kod Technicolor-a da li se i Vama koji ga imate dešava čim se modem restartuje ili kada nestane struja da se password za ulazak u setovanje modema stalno vraća na "admin" i tako svaki put ja podesim svoj password ali posle svakog restarta on password vrati na "admin"!?
Mora da je neki bug u firmwer-u ?

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    33.7 KB · Pregleda: 215
  • 2.jpg
    2.jpg
    91.8 KB · Pregleda: 214
  • 3.jpg
    3.jpg
    87.9 KB · Pregleda: 207
Poslednja izmena:
Posle puno brisanja, opomena i par banova ipak sam primoran da crtam i budem bezobrazan jer drugacije ne vredi a glupo mi je zarad par botova, blago zaostalih ili maximalno bezobrazno -sebicnih likova da ponovo zakljucavam temu:
Ovo je IT forum. I to privatni IT forum, sto znaci da neko placa i odgovara za njega.
U pravilima je napisano da je politika strogo zabranjena i to nije bez razloga. To znaci da vasa politicka vidjenja i stavovi ovde nikoga ne zanimaju niti ce biti tolerisani.
Ako mogu 99,9% clanova da se pridrzavaju toga, moze i taj mizerni ostatak.
Ako treba, banovacu sve ko spomene p od politike jer administracija nece dozvoliti da Bench bude eventualno prozvan ili ne daj Boze vise od toga zbog par gore opisanih likova.
Ako ne mozete da se suzdrzite ili mislite da to nije u redu, bolje se sami udaljite od foruma, bice bolje za sve.
Hvala na razumevanju.

...riding on 720p...

Ispravno.

Babe i dede [emoji16]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

A što ga pa ne bi koristili kada su u okviru paketa besplatni razgovori ka fiksnim i mobilnim telefonima. Drugo, kada sam kod kuće mobilni isključen jer ne želim da me smaraju za svaku glupost. Za fiksni znaju samo pravi prijatelji i rodbina.....

A što ga pa ne bi koristili kada su u okviru paketa besplatni razgovori ka fiksnim i mobilnim telefonima. Drugo, kada sam kod kuće mobilni isključen jer ne želim da me smaraju za svaku glupost. Za fiksni znaju samo pravi prijatelji i rodbina.....
I oni sto nude jastucnice, uloske i ostale stvari [emoji6]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Cena fiksni mobilni minut 10 dinara...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

• Like
Reagovanja: M J
Fiksni odjavio jos 2014-te, ko jos to koristi.
Ja da odjavim fiksni otac bi kukao mesecima. Hteo sam da prenesem fiksni iz Telekoma u SN i njegov odgovor je bio: Sta da ugase SN? Kako cemo posle bez fiksnog? Kosta boga oca da nas ponovo prikljuce. Kuku lele...

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Ma ok, nije da nije potreban ali meni je stojao po mesec dana ugasen jer su zvali i uvece ovi sa reklamama i budili mi klinca. 2014 otkacio sve od MTS-a jer mi je ADSL lose radio, 10Mbit tada.

Ja da odjavim fiksni otac bi kukao mesecima. Hteo sam da prenesem fiksni iz Telekoma u SN i njegov odgovor je bio: Sta da ugase SN? Kako cemo posle bez fiksnog? Kosta boga oca da nas ponovo prikljuce. Kuku lele...

Sto mi je ovo poznato [emoji23][emoji23][emoji23] .
Zena i ja se ludo zabavljamo dopisivanjem sa Supernovom. Salju sve genericke odgovore u roku od 15minuta. Sad smo im izboldovali neki deo maila, bas me zanima sta ce sad da odgovore. Realno mozda ce i uspeti da me iznerviraju da im sve otkazem i tako sam vec uzeo Total Tv.

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Misliš verovatno na Technicolor TC7200.20, meni ga pre neki dan doneli umesto CBN-a. ali ga ne koristim za Wi-Fi jer imam svoje AP TP-Link TL-WA901ND.

Ali kada smo kod Technicolor-a da li se i Vama koji ga imate dešava čim se modem restartuje ili kada nestane struja da se password za ulazak u setovanje modema stalno vraća na "admin" i tako svaki put ja podesim svoj password ali posle svakog restarta on password vrati na "admin"!?
Mora da je neki bug u firmwer-u ?

Imam stariji firmware, ali nikad nisam stavio svoj pass, verujem da je tako i kod mene ...modem je dobar i nisam imao nikakvih problema sa njim, wi-fi nije nesto, ali vec imas resenje sa svojim routerima

Opera Snapshot_2020-01-22_172257_192.168.100.1.png

I da znaš, ja ga plaćam bespotrebno samo iz razloga, ako jednog dana pređem na adsl. Mada se iskreno nadam da će jednog dana mobilni operateri dati flat internet za kućne korisnike...

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka
Ako budeš prelazio na adsl priključak na fiksnu telefoniju je besplatan.

Послато са Mi 9T

Kosta te bukvalno dinar u mtsu.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Super je kada si na supernovoj :D 20200122_184602.jpg
Kažu ometa im signal 4G bazna stanica, pa su nemoćni. 3x su mi bili, menjali spliter, kablove i isto. A net mi je 120/10,6 i to nikako ne mogu da reše. Sledeći put kada budu došli, izgaziću onaj modem/ruter pred njima, a kartice mi dodje da pojedem, pa nek košta šta košta.

Al je vazno da pise HD, ne mogu da verujem .
Zvali nas sad iz Supernove i obavestili da ce nas zvati neko iz sluzbe za zadrzavanje korisnika da nadjemo resenje za nastavak saradnje. Nece da umanje pretplatu, ali hoce da ponude dodatne usluge gratis. Bas me zanima sta ce da ponude...

Послато са TA-1053 помоћу Тапатока

Radi radi pa se ubace smetnje..
009f1244a685e0579a2e408c0a8d29ef.jpg

Poslednja izmena:
I mene zeza NBA kanal stalno ima neke smetnje i to samo na njemu. A bazna stanica mi je na min 100m udaljenosti.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Da, jer je frekvencija 794 mHz, i tu se nalazi paket od 11 kanala, među kojima je i NBA, a bazna 4G radi na 800mHz. Ja sam juče podneo zahtev za raskid ( ex AVcom) nezadovoljan uslugom kao novi korisnik nakon nepunih mesec dana korišćenja. Platiću i priključnu taksu ako treba, samo da ih otkačim. Ili neka mi ponude super sve max paket po ceni sadašnjeg ( super par plus ), inače ću ih smarati za ove probleme svaki drugi dan. Nekome će se smučiti prvom :D

Kvalitet same televizije je tek posebna prica koliko je njesra...

Kod mene kocke godinama...

Nudi li mts/super hybrid pakete kod nas?
Modem na adsl-u sa sim karticom, kada ti adsl ne moze vise od lupam 10 mbps pa sim dopunjuje do recimo 100?

...riding on 720p...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno