Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@ amdpower

Vazi isto pravilo kao i za punjace - gledaj testove.
Rusi sve testiraju...

Kinezi rade standardno - kod tih bezimenih modela niko ne zna sta sve pakuju i sta salju.
Isti oblik , isti naziv , a razliciti uredjaji.

Tema: AliExpress - ŠTA DA KUPIM ?

Trenutno NIŠTA - tako je najbolje

Vidim pricate o novcanicima, a ko ne voli da vuce novcanike najbolje je da uzme card holder. Ja nosim ovaj 2 i po godine:

https://a.aliexpress.com/CQ6IdWxQ

E ovo se ne osjeca u dzepu! Trenutno u njemu licna, vozacka, saobracajna, 2 platne kartice, parking kartica i od kladionice....znaci 7 plastika i kesh-
par eura metalnih i nekoliko novcanica. Uglavnom do 100, trpao sam i do 300 i staje

Sent from my phone
bb3f7c2c2fdca2ad6619d20ac2c0e710.jpg

Neki satovi jeftini a da nije los kvalitet?
Zenski,mada moze i muski da bacim pogledam sta stancaju kinezi.

Za muške mogu da preporučim Naviforce, ne znam da li prave ženske modele, baci pogled.

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Nasao neki jeftiniji Pagani,25 dolara,cini se VJ32B Hattori Japan mehanizam.

Screenshot_2019-12-25 US $24 8 90% OFF PAGANI DESIGN Fashion Casual Women Quartz Watch Automatic.png

Do 25 usd imaš kvarcne Naviforce i Pagani Design. Imao je Nakzen dobre kvarcne sa safirnom staklom oko 35 usd.
Oko 50 usd već možeš da nađeš automatike Cadisen sa safirnim staklom i Seiko NH36A mehanizmom ili Starking sa safirom i brzo kucajućim mehanizmom modifikovana Miyota. Isto imaš Loreo safir i Seagull mehanizam. Guanquin isto ima zanimljive modele za taj novac.
Od 70-90 usd imaš Parnis i Corgeut.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

VJ22 je Hattori, nije Seiko, malo lažu.
Hattori je japanski mehanizam, ali meni se baš i ne sviđaju, jeftin često prilično neprecizan mehanizam. Mada koliko para toliko i muzike.

Istina,ali za te novce,bolje to nego neki kinez,nema li nesto bolje do 30 dolara,mislim na zenske modele?
Ovaj Nakzen nema prodavnicu na aliju,preporuka za nekog ozbiljnog prodavca da pogledam?

Poslednja izmena:
Za ženske modele nemam pojma, barem ja na Aliju nisam našao ništa da valja.

Na ovaj Nakzen sam mislio, 40mm, čelično kućište, safirno staklo, 5bar vodootporan, Miyota 2115. Odlično za te pare.

https://a.aliexpress.com/eSkPcDgc

Kao ženski možda ovako nešto može da prođe
https://a.aliexpress.com/3rbZA8ss
možda ti je van budžeta, ja sam supruzi uzeo Rose Gold ovakav i ona ga obožava. Ima Seagull mehanizam, rezerva 50 sati, precizan na +/-4 sekunde na dan.

Kada je rec o novcanicima imali neko da preporuci neki "bajkerski" novcanik sa lancem?

Nasao neki jeftiniji Pagani,25 dolara,cini se VJ32B Hattori Japan mehanizam.

Taj ne izgleda lose za te pare. 3atm je za pranje ruku.
Mislim da ima malo jeftinije u trendi watch store.
https://www.aliexpress.com/store/1683210

Moja zena je uzimala sa sport directa, juicy couture, samo sto sad nema bas nekog izbor tih do 50e. Na popustu su zato sto treba da se zameni baterija. Vidim prodaju se na kp malo skuplje... To ti je svakako sigurnija varijanta da neces izaberati pogresan, jedino se malo slabije vidi koliko je sati, otprilike: 4 kocicke do 8 zvezdica :)

Tacno to mi treba, 42 predinfarktna stanja dnevno od osecaja da sam ga izgubio.
+1

Tačno to što si rekao, prošle godine sam ja kupio sličan, kao da nosim slim novčanik, fancy. I na posle nedelju dana se vratio svom starom klasičnom jer sam se sa ovim malim po ceo dan hvatao za džep i pipkao da ga nisam izgubio, ne znam ni sam koliko puta mi je srce zamalo stalo.

Za onog ko ne nosi mnogo novčanica u novčaniku ovo je najbolja stvar definitivno.
53fee86f93030fcb1abe9ee16cd036a7.jpg
7055c37da65ebef88ec61b559464041c.jpg

f50fa858fd2d762b6d6dcec07cfae049.jpg

Poslednja izmena:
Pretvori se tema o novčanicima. Mogli bi da otvorim neku temu na foru aksesoara nekog?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Necemo za svaku sitnicu otvarati teme, stranica-dve diskusije su dovoljne za obradu problematike.

Za onog ko ne nosi mnogo novčanica u novčaniku ovo je najbolja stvar definitivno.
53fee86f93030fcb1abe9ee16cd036a7.jpg
7055c37da65ebef88ec61b559464041c.jpg

f50fa858fd2d762b6d6dcec07cfae049.jpg
Dobra stvar dok ne probaš nosio ga nedelju dana i vratio se na stari dobri novčanik.
Isto kao i kod slim varijante novčanika navika , a i kada ti vrate kusur nemaš gde da staviš.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Pretvori se tema o novčanicima. Mogli bi da otvorim neku temu na foru aksesoara nekog?

Mene zanimaju punjači (to generalno svakom treba, novčanik mnogi ne koriste), ali se toliko pričalo o njima da su me smorili...
A s obzirom da je ovo IT forum mogli bi i da dobiju temu. Ako je već nemaju, koliko se sećam postoji tema o Power Bankovima.
No, neko bi opet s punim pravom ovde pitao ako hoće da naruči baš sa Alija. Kao što postoji i tema (čini mi se više njih) o satovima i sajtovima za naručivanje istih, ali neko ko naručuje sa Alija logično pita ovde.

Tako da otvaranje novih tema ne bi uticalo na ovu sigurno!

Jednom rečju ova tema je svaštarska, buvljak kao i Ali, pa koga zanima nek čita... koga ne, nek odmori od nje par dana dok se ne promeni tema:)

U vezi satova, ja bih samo poreporučio da se izbegavaju ti neki najjeftiniji, 2-3-6€. Njih možete videti i probati uživo i kod nas, po kineskim radnjama i na pijačno/buvljačkim tezgama. Tu se vidi da ne vrede ni tih par € koliko koštaju.

I dalje, ako se već uzima jeftiniji sat, obiđite mahaničke automatike, i idite na kvarcne.

Iako watch čistoljupci tvrde da je mehanika nezamenjljiva, i najskuplji mehanički sat nije tačan, i stane ako se ne nosi baš baš svaki dan.
I najjeftiniji kvarcni je tačan dovoljno da ga morate podešavati max 2x godišnje, kada se pomera vreme.

Imamo temu o satovima
, i to je spominjano par puta, ali je zagubljeno negde u dubini teme.

Poslednja izmena:
Koliko se sećam tema o punjačima je bila na Ae - Popusti. Pa su se i tu bunili mnogi i onda je otvorena ova tema. Ne kažem ja da meni smeta što se priča o novčanicima. Samo kažem da bi lakše bilo da se sve podeli po temama i zna se. Treba ti ovo,pitas tu... Ali je odgovorio neko gore da nema potrebe za novom temom jer brzo prodje ,,talas" neke teme poput ove
A za punjače se slažem da bi moglo da se otvori. I u prvom postu da se navede koji su ti modeli koji su dobri sa AE i slično

Ako bi se otvorila tema o punjačima, ne treba navoditi samo koji su dobri sa AE nego i iz drugih izvora... bilo bi bezveze ograničavati se samo na AE

Iako watch čistoljupci tvrde da je mehanika nezamenjljiva, i najskuplji mehanički sat nije tačan, i stane ako se ne nosi baš baš svaki dan.
I najjeftiniji kvarcni je tačan dovoljno da ga morate podešavati max 2x godišnje, kada se pomera vreme.

Imamo temu o satovima
, i to je spominjano par puta, ali je zagubljeno negde u dubini teme.

A što analogni kad ima lepo tema o digitalnim:D

A ovo za mehaničke si potpuno u pravu, to je isključivo za zaljubljenike!
Ko želi da vidi koliko je sati (tj. najbitnija mu je tačnost, ali s druge strane neće da se opterećuje i da proverava koliko je tačan, da razmišlja kad legne da spava na koju stranu da spusti sat...) za njih isključivo kvarc.
Ko kupuje sat samo mode radi, tj. kao narukvicu, taj naravno kupuje isključivo po izgledu, kvarc, mehanika, 1eur... viđao sam mnogo puta da ljudi nose sat koji ne radi (a po vremenu na kom stoji očigledno stoji više sati...)

Poslednja izmena:
Ma kakav novčanik, silom prilika ga nosim, dok sam imao futrolu na preklop za mob, stavim osnovno šta mi treba-lk, cc i to je to.
Cash nosim samo na pijacu

Послато са Le X820 помоћу Тапатока

Vrh Dno