Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi)

Ma nije moj braco , znam ja to sve , odradio sam romove i povratio u zivot puno modela kao sto su MX10, MXQ,X96 , T9 i td. Ovaj mi je doneo drugar , koji nije hteo od mene da kupi MX10 jer mu je bio skup pa uzeo ovaj , kaze da je hteo neku aplikaciju da instalira i zablokirao ga je. Ovo su specifikacije gore koje sam naveo. Jedino da ga razmontiram pa da slikam plocu?
Moze i pcb a moze i ovako spolja,sta si probao ?koji rom sta ti je radilo od custom?Stock rom je bio android 6 ili 7?
 
Poslednja izmena:
U bjemu je bio Stock android 6 , probao sam neke custom romove za amlogic s912 neki redpoison i xperiance ali to je katastrofa. Ne radi dobro.
 
Jedno pitanjce...da li ima razlike u kvalitetu prikaza kada se tv kanali pustaju preko EON BOX-a VS neki operater (TOTAL tv recimo)?Danas sam pazario 4K tv 50" pa su mi cak i HD kanali preko Total TV nekako losi,dok recimo sadrzaj sa HBO GO app (castujem preko chromecasta na tv) izgleda deset puta bolje nego na HBO kanalima na total tv-u...

Sent from my Mi9T using Tapatalk
 
Ista stvar, danas sam testirao baš. Kad kastujem slika je bolja nego preko d3 mini(SBB imam)

Sent from my MI 8 using Tapatalk
 
Mene Mi Box S sad zeza sto gasi sliku - zvuk nastavi da ide normalno, a samo HDMI signal se gubi. :whip: Naravno jedan restart Mi Box S resava problem. I onda par dana radi lepo. :whip:

Dakle slika nestane na par sekundi, i vrati se. I tako u krug. I onda radi narednih 2h bez problema. A onda opet stucanje. Uzas.

Desava se i na HBO i na EON i na YT apps, sto znaci do njega je. Na istom risiveru imam D3i i normalno isti TV, nema problema. :eyebrows:

Sad cu d'uzmem EON box pa cu ga se resiti konacno. Mora da je ovaj moj kinez felerican, od starta se sugavo ponasao, ali makar da crkne skroz pa da ga overim cekicem za svaki slucaj da se ne rezurektuje... :crash:
 
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mogao si bar jednu celu sliku :)vidim da je dual wifi ali nisam video wifi cip takodje nisam video ni neku oznaku tipa v.1 v3 .Prvi put vidim takav box...a pcb ne mogu da ocenim iz razloga sto nisam video celu ni jednu stranu...
Slikao sam samo ono sto pise na cipovima , na ostalim delovima ploce ne pise nista. Sta mu je to PCB , gde da potrazim tu oznaku?
 
Gde je sad najjeftinije uzeti Mi Box (S)? Da li je ovo original na eBay, nemoguce da je toliko jeftiniji od AE?

Trebalo bi da je OK. Ali... ko zna sta tu petljaju, gledaj kakav je ovaj moj sa AE. Ne znam, nisam pametan. Na eBay uzimam samo serversku egzotiku, i to kinda kao da je popravljano ili je bilo u nekoj poplavi. Radi svakako, ali kinda 50% je skroz novih proizvoda a ostatak je nesto sumnjivo ili od dve iste PCIe HBA kartice na jednoj ne radi LED za acitivity, ali svih 8 diskova rade... sta reci tek za Mi Box S i ostalu konfekciju.

Ubaci mu wirmvare ponovo i resices problem.

Probacu sada za praznike. Ali msm stvarno, od starta mi stuca. I dalje ga ne gasim zbog problema sa "sleep" - mozda mu sad to smeta pa baguje sa slikom... probacu full factory reset, ili mislis da skinem ceo Android image za njega i da ga pregazim?
 
Nece , probao sam taj , dobijem ovu poruku sa slike . Mozda treba drugi usb burning tool?Untitled.png
 
Probaj drugi burning tool, cackaj malo, nekad bas i nece iz prve
 
Gde je sad najjeftinije uzeti Mi Box (S)? Da li je ovo original na eBay, nemoguce da je toliko jeftiniji od AE?
Nisam do sada vidjao kopije, trebalo bi da je ok. Nalazio sam dosta stari jeftinije na ebay-u nego ns aliju.
Naruči slobodno, a ako je neka prevara PayPal bez ikakvih problema vraća novac.

Sent from my MI 9 using Tapatalk
 
Druze jel stigao A95X F3? Javi kako radi box-ic.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Trebalo bi sutra ili prekosutra da mi stigne a95x f3 4/32. Šta hoćeš da ti testiram? Kodi, 4k video, eon?

Sent from my MI 9 using Tapatalk
 
Super, generalno vredi li nesto ili ne.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
 
Ma kakvi , nema sanse , izbaci gresku MAC 0 , sto znaci da burning tol nema licencu za originalan sovtwer.Jedino neki custom rom da probam ako mogu da nadjem za M96, jel imate link ?
 
Reseno . Odradjeno sa licenciranim usb burning toolom.Tv box radi kao da je sada stigao iz fabrike. Hvala j-babic i svima ostalima koji su bili uporni i pomogli.
 
Ima jedna "caka" za EON app (u bilo kojoj opciji ) da se neutralise ono seckanje i manjak fps-a...naime,ko poseduje smart tv i ima onu opciju "smooth" za procesing slike,cim se upali ta opcija,slika kao da pegla u 60fps...e sad,jes malo cudno u filmovima ali ono...za neki sport ubilo se :)

Sent from my Mi9T using Tapatalk
 
Pitanje za EON box - da li radi zvuk dobro kada se prikaci na AV risiver? Dakle da li salje PCM linear stream ili Dolby digital i sl? Pitam zbog 5.1 sistema.
 
Pozdrav. Moze li neko ko ima box (bilo koji) da mi kaze moze li da se instalira ORION?
 
Mi box S dobija Pie, trenutno je beta faza.
Ja sam instalira MiBox S Android Pie (2231) Beta 3 radi odlično za sada nisam primetio niti jedan bag. Koristim box za Kodi, HBO Go, YouTube...
Jedini problem je ko se odluči da instalira Pie beta verziju nije moguće vraćanje na Oreo, tj. moguće je vratiti ali se gubi serial number & DMR info!!!

Mi Box S Android Pie Beta Changelog

1. Reading and writing via USB
2. New settings menu interface
3. Audio via USB
4. Special access for apps, such as overlap
5. Amazon Prime video as system app
6. New interface when pressing the volume button
7. Screenshot while holding on / off button pressed
8. Options to manually select audio formats, such as Dolby Digital plus and AAC.

Šta su prijavili da ne radi za sada u beti:

Hulu -> screen freezes
Bluetooth-> some b.t devices not connecting.
Aspect ratio-> 360p video not getting stretched
Spdif-> can't control volume while a stream is being played thru Netflix n prime. (5.1) audio



Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno